Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

Dienas horoskops: Sestdiena, 19.aprīlis

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Svētku laiku pavadiet mājās, ģimenes lokā. Kopīga Lieldienu olu krāsošana un svētku pusdienas ar radiniekiem sagādās patīkamus brīžus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Brīvdienās apmeklējiet izklaides vai kultūras pasākumus, kā arī satiecieties ar draugiem. Tas uzlādēs pozitīvi un iedvesmos.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Svētku dienas paies samērā ātri un nemanot. Domas vairāk kavēsies pie darba tēmas. Būs dažādas ieceres, par kurām prātosiet arī ārpus darba laika.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Prātā nāks viedas idejas, un jūs būsiet labs padomdevējs pats sev un citiem. Tomēr jāuzmanās no pārliekas pašpārliecinātības, ir vērts ieklausīties arī citu cilvēku viedoklī. Mājās jāgādā par saticību un nevajadzētu ieplānot būtiskus pārkārtojumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Brīvdienas vēlams pavadīt ģimenē, savējo lokā. Varat sarīkot kopīgas svētku pusdienas vai apciemot tālākus radiniekus. Interese par dzimtas saknēm un vēsturi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Svētkus nosviniet radinieku lokā, mājīgā gaisotnē. Iespējams, radīsies doma, ka attiecību jomā kaut ko vajadzētu mainīt. Par to, kas sakrājies uz sirds, noteikti izrunājieties ar savu otro pusīti un respektējiet šo viedokli.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Mājās, iespējams, nāksies risināt pedagoģiskos jautājumus, kā arī veikt kādas izmaiņas pastāvošajā lietu kārtībā. Dariet visu rāmi, bez viedokļa uztiepšanas un noteikumu diktēšanas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Svētku dienas veltiet privātajai dzīvei. Ja jums ir ģimene, tad prieku sagādās kopīga olu krāsošana, kārtīga izšūpošanās un kāda publiska pasākuma apmeklējums. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos un sirdī modināt romantiskas vēsmas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Labprāt uzturēsieties mājās. Varat veikt kulinārijas eksperimentus un ielūgt ciemos mīļus draugus, lai nosvinētu svētkus radošā gaisotnē. Taču atvēliet laiku arī sev, lai atpūstos un sakārtotu domas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Svētku dienās būtu vēlams kaut kur izkustēties – apciemojiet draugus vai apmeklējiet kādu izklaides pasākumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pirms svētkiem varat izmantot atlaižu piedāvājumus, pirkumi būs veiksmīgi un saimnieciski. Svētku dienās ielūdziet ciemiņus – saviesīgās, sirsnīgās sarunās laiks paies patīkami.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Svētku laiku pavadiet kopā ar savējiem un apciemojiet tālākus radus. Ar tusiņiem un publiskām aktivitātēm gan aizrauties nevajadzētu. Svētku izdevumos esiet apdomīgs, pārāk netērējieties.