Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

Dienas horoskops: Ceturtdiena, 17.aprīlis

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Varat saskarties ar dzīves nepatīkamo pusi. Var būt bezperspektīvas sajūta. Iespējama ilgāka pauze projektos, kas jums svarīgi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Varēsit tikai minēt to, ko citi no jums vēlas. Pat atklātā sarunā nedzirdēsit visu. Partneri negribēs jūs mānīt, vienkārši viņi nebūs attiecīgā garastāvoklī.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Šo dienu labāk veltiet darbiem. Dominēs pienākuma izjūta. Var nākties nodarboties ar uzdevumu nepievilcīgāko daļu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Tuvākais cilvēks var izrādīties pārlieku pragmatisks, finansiāli un emocionāli skops. Zvaigznes čukst – tā ir dzīves proza, ir jāsamierinās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Demonstrējiet savus talantus. Varat vienkāršot sadzīvi, tikt vaļā no liekām mantām. Profesionālajā jomā jāpārdomā stratēģija, vajadzētu pārbaudīt sistēmas drošību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Nopietnība un savaldība būs dienas moto. Lai arī gribat, nekur ātri uz priekšu netiksit. Pētot kādu jautājumu, jārok dziļumā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Situācija pieprasīs papildu uzmanību, piesardzību un arī pieredzi. Šīs īpašības vispirms izpaudiet dzīvībai un dzīvošanai svarīgās jomās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Lielākā daļa būs klusi un noslēgti. Būsit pilnībā pārņemti ar savu iekšējo pasauli, ģimenes jautājumiem, profesionāliem plāniem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nav īstais laiks eksperimentiem un demonstrācijām, temperamentīgām izpausmēm. Daudziem var nākties saskarties ar notikumiem senā pagātnē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Pasivitāte kombinācijā ar drūmām domām iedarbosies nomācoši. Ja jūs baida nākotne, netērējiet laiku pārdzīvojumiem, bet sāciet kaut ko darīt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Dzīve pārbaudīs izturību un mērķtiecību. Sasniegumu kvalitāte nebūs pēdējā vietā, turklāt būs tieši atkarīga no profesionālām spējām, psiholoģiskas noturības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Vilšanos var sagādāt ārzemju partneri. Iespējami ierobežojumi, kas saistīti ar augstskolu, profesionālo mērķu realizēšanu. Tomēr viss būtiskais būs atkarīgs no jums.