Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

Dienas horoskops: Trešdiena, 16.aprīlis

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Nav vērts atklāti izrādīt iniciatīvu, darbojieties caur starpniekiem. Daudz ko varēs atrisināt, talkā ņemot vecākus vai priekšniecību.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Lieliska diena jebkādu saišu stiprināšanai. Ideālas saskaņas nodrošināšanai būs nepieciešams ievērot balansu starp interesēm.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Rīcību ļoti ietekmēs pienākuma izjūta. Lieliska diena tiem, kas apmierināti ar savu pašreizējo situāciju vai ir atraduši īsto nodarbošanos dzīvē.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nodrošināta stabilitāte darbos un jūtās, kā arī citu cieņa. Laba diena tam, lai atjaunotu savu statusu to acīs, kuru viedoklis jums svarīgs.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ja jūsu plānos neietilpst pļauja, tad šī diena ir ļoti labs laiks pamatu likšanai tālākai stabilai līdzāspastāvēšanai. Nenāks par ļaunu ieviest kārtību mājoklī un darba vietā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Nav labs laiks adrenalīna meklēšanai. Saņemsiet visu nepieciešamo, tikai neignorējiet senus likumus un tradīcijas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Izmantojiet laiku, lai salabotu vai pārveidotu to, kas jums patīk vai nepatīk, teiksim, lietas, attiecības, vidi apkārt...
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Veiksmes pamatā būs veselīgs egoisms. Diena, kad varat ievērot svarīgus principus un likumus un sekot autoritatīvam viedoklim. Neatsakiet sev patiesajās vēlmēs.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ja gribat kontrolēt situāciju un dabūt no notiekošā vislabāko, attīstiet sevī stratēģa talantus. Ģimenes lietas, bankas kontu gan ielieciet tabu zonā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Jūs uztrauks iespējamie notikumi nākotnē. Ja neesat atradis savu vietu darba tirgū, neraizējieties, tas ir tikai laika jautājums.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ceļš, pa kuru ejat, būs pievilcīgs, bet nodarbe, nešķitīs bezjēdzīga laika šķiešana. Ja pareizi izvēlēsieties komunikācijas taktiku, diena būs veiksmīga.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Daudzi ceļi būs atvērti, jautājums vien tāds, kurš vēl gribēs iet pa to pašu ceļu. Neesiet pārlieku piesardzīgi un konservatīvi.