Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

Tava uzņēmuma kosmiskais aizgādnis

© Pixabay

Uzņēmuma nosaukumu pārvēršot ciparos, varam iegūt arī informāciju par planētām – nozares aizgādņiem. Ja firmas darbība saskan ar tām jomām, kas ir konkrētā debesu spīdekļa aizbildniecībā, tas ir kā plusiņš. Tiesa, biznesa astroloģija ir gana sarežģīta, un galvenais ir reģistrācijas datuma izvēle, uzņēmuma pamathoroskops un gadu cikli. Taču atbilstošs nosaukums arī ir vērtība.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

1 Saule/Plūtons

Saule un Plūtons nes spēcīgu enerģiju, tie parasti izpelnās sabiedrības uzmanību un līdera lomu. Šādam uzņēmumam piemīt vēriens. Tas iegriezīs laimes ratu loteriju biznesā un šovbiznesā. Tam veiksme smaidīs, ja bizness saistīsies ar bērnu rotaļlietu veikaliem, rotaļu laukumiem, sporta stadioniem, arēnām. Ir jādibina teātra studija, fitnesa klubs, ar kino industriju saistīts uzņēmums, kazino, bārs, naktsklubs.

P.S. Ja pirms pēdējās ciparu saskaitīšanas bijis skaitlis 10, tad tas pastiprina Plūtona ietekmi. Un tad jau runa ir par lieliem koncerniem, valūtas un akciju tirdzniecību, dimantu raktuvēm, naftas ieguvi, militāro preču ražošanu u.tml.

2 Mēness

Mēness aizbildniecība atstāj labvēlīgu ietekmi uz ēdināšanas jomu - restorānu un kafejnīcu biznesu, kā arī uz viesnīcām, hosteļiem, viesu namiem. Pārtikas tirgus vai veikals kļūs par iecienītu iepirkšanās vietu. Ar gādīgā uzņēmuma rūpēm laimīgas vecumdienas sagaidīs veco ļaužu pansionātu iemītnieki. Mēness aizgādība sekmē arī zivsaimniecības un zivju pārstrādes rūpniecības, kā arī naftas produktu tirdzniecības attīstību. Mēness labvēlību iemanto lopkopība un viss, kas saistīts ar lauksaimniecību, kā arī vēsture un arheoloģija. Mēness aizgādībā sekmīgi darbotos antikvariāts.

3 Marss

Ugunīgais un ambiciozais Marss aizraujas ar jaunām idejām un meklē partnerus starp miljonāriem, viņš būs lielisks spēlētājs politikas lauciņā un ar to saistītas reklāmas nozarē. Marsa paspārnē perspektīvu iegūst sports, kara rūpniecība, viss, kas saistīts ar ieročiem. Marss palīdzēs uzņēmumiem, kas saistīti ar tehniku un mašīnbūvi. Tas labvēlīgi ietekmē metālapstrādes un metāla būvkonstrukciju ražošanas uzņēmumus, kalēju smēdes, ceptuves. Šāda firma var sekmīgi darboties arī ātrās ēdināšanas biznesā, ražot vai tirgot garšvielas, uzturēt sporta klubu un veikt transporta pārvadājumus.

4 Merkurs

Radošais, apburošais, komunikablais, sabiedriskais Merkurs mitoloģijā bija dievu ziņnesis. Šīs planētas aizgādībā ir sakaru un transporta nozares. Merkura aizbildniecības uzņēmums var attīstīt taksometru pakalpojumu vai preču piegādes biznesu, tirgot mobilos tālruņus u.c. saziņas ierīces, ierīkot internetu. Taču Merkurs ir arī runas virtuozs un informācijas vācējs. Viņa aizbildniecībā ir grāmatu izdevniecības, sabiedrisko attiecību firmas, režisūra, svešvalodu kursi, bibliotēkas, grāmatu veikali, arī baleta un balles deju skolas.

5 Jupiters

Biznesa astroloģijā pastāv uzskats, ka Jupiters ir uzņēmējdarbības aizbildnis. Tas ir enerģisks, godīgs finanšu darījumos un izpalīdzīgs. Jupitera aizbildniecība noder ārvalstu konsulātiem, diplomātiskajiem dienestiem, likumdevējiem un tiesībsargiem. Burvīgi, ja Jupitera aizgādībā atrodas juridisko pakalpojumu birojs. Labvēlīgi tas ietekmē mācību iestādes, reliģiskās organizācijas, tūrisma birojus, reklāmas aģentūras, sporta preču tirgotājus un eksporta jomas pārstāvjus. Jupitera palīdzība noderēs arī tiem, kas grasās atvērt medību preču veikalu, zooveikalu vai pievērsties jāšanas sporta attīstībai.

6 Venera

Skaistuma un mīlestības dieviete Venera tiecas pēc estētikas visdažādākajās izpausmēs, tai piemīt lieliska proporciju un krāsu izjūta, kā arī daiļrunība un sabiedriskums. Veneras aizgādībā sekmīgi darbosies modeļu aģentūra, zīmolu apģērbu veikals, mākslinieku darbnīca, frizētava, skaistumkopšanas salons, kosmētikas veikals, modes žurnālu izdevniecība, smalku mākslas priekšmetu galerija vai antikvariāts. Veneras aizbildniecība nāk par labu arī juridiskajiem birojiem, kā arī šķīrējtiesām.

7 Saturns

Saturns ir nopietns, stabils un pamatīgs. Ja nosaukumā un uzņēmuma astrokartē būs šīs planētas ietekme, tad enerģētika noteikti neatbildīs rozā spēļmantiņu ražotnei. Saturns būs palīgs augstākajā matemātikā, programmēšanā, datorzinātnēs, arhitektūrā un būvniecībā. Tas rūpēsies par skaitļošanas tehniku, kažokādas un ādas apģērbu ražošanu, apavu darbnīcu, komunālo pakalpojumu uzņēmumu, dzīvokļu kooperatīvu, lielveikalu, pašvaldību administratīvajiem centriem un valsts iestādēm. Saturniskās firmas var arī uzturēt un apkopot dažādus arhīvus.

8 Urāns

Urāns ir straujš, mainīgs, neprognozējams, nes novatoriskas idejas un liek aizdomāties par tehnoloģijām, kuras taps vēl tikai nākotnē. Šīs planētas aizgādnībā ir datorzinātnes, bionika, kiberzinātnes, elektronika, astronomija, aviācija un kosmosa tehnoloģijas. Urānisks nosaukums derēs IT uzņēmumam, datoru u.c. tehnoloģisku ierīču firmai. Taču ne tikai. Šī planēta saistās arī ar astroloģiju, parapsiholoģiju un ekstrasensoriku. Astotnieks nosaukumā piestāvēs arī sabiedriskā labuma organizācijām, jo Urāns ir draudzīgais interešu grupu apvienotājs.

9 Neptūns

Jūras dievs Neptūns pirmām kārtām rūpēsies par savu saimniecību un dāvās labvēlību jūrniekiem, jahtu un prāmju biznesam. Arī zvejniekiem un jūras velšu pārstrādes un tirdzniecības uzņēmumiem, kā arī baseiniem, to iekārtotājiem un uzturētājiem, strūklaku uzstādītājiem un laistīšanas aparatūras tirgotājiem. Neptūns ir arī gatavs uzņemties rūpes, tāpēc devītnieks firmas nosaukumā derēs doktorātiem, psihologu, psihoterapeitu un psihiatru praksēm, sociālās aprūpes centriem. Un vēl tā ir sapņu planēta, kas sargās kino industriju un piestāvēs arī naktsklubiem un bāriem. Šī planēta saistās arī ar mistiku, tāpēc sargās zīlēšanas salonus, seno dzīvesziņu praktizētājus un mūsdienu «alķīmiķus».