Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 21. jūnijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Horoskopi  15.–21. jūnijs

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze:

SIRDSLIETAS. Tuvākās nedēļas laikā mīlestības planēta Venera ar citiem debesu spīdekļiem veido saspringtas kombinācijas, kas nenāk par labu attiecību jomai, un arī vīrišķā planēta Marss ir stipri neganta. Sirdslietās jāizvairās no strīdiem un pēkšņiem lēmumiem.

Nav vēlams strauji uzsākt attiecības - kas ātri sākas, tikpat ātri var beigties. Arī neliela viedokļu atšķirība var pāraugt destruktīvā konfliktā. Elpojam dziļi!

LIETIŠĶĀ JOMA. Nebūtu vēlams apspriest tēmas un situācijas, kurās var rasties strīdi. Toties ir gana normāls laiks, lai veidotu kontaktus un ģenerētu idejas. Nākamās nedēļas sākums - 18., 19. jūnijs un 20. datuma dienas pirmā puse - piemērots, lai nodarbotos ar praktiskām un saimnieciskām lietām. Varat kārtot lietvedību vai birojā veikt ģenerāltīrīšanu.

AUNS

Nedēļas nogalē izej sabiedrībā, apmeklē kultūras pasākumus vai satiecies ar draugiem. Ballīte un vasaras noskaņas ielīksmos un dos daudz pozitīvas enerģijas. Kāda tikšanās var izrādīties īpaši iedvesmojoša, taču izvērtē situāciju ar kritisku pieeju. Nevajadzētu strauji mesties attiecību virpulī. Ja esi ģimenes cilvēks, gādā par saticību mājās. Darbā autoritātes nostiprināšanas un izaugsmes laiks.

VĒRSIS

Ir pienācis laiks apgūt jaunas zinības vai papildināt profesionālās iemaņas. Tas noteikti noderēs un nākotnē ļaus vairāk nopelnīt. Brīvajā laikā apmeklē pasākumus, kur vari iegūt jaunu informāciju vai iepazīties ar noderīgiem cilvēkiem. Dienu steigā neatstāj novārtā mājas saimniecību, tuviniekiem tas var nepatikt. Jāsargās no stresa un pārslodzes. Atslodzei noderēs kāds radošs hobijs.

DVĪŅI

Sekmīgi parādīsi profesionālo varēšanu un gūsi atzinību, taču atceries, ka solīts makā nekrīt. Tāpēc, uzņemoties kaut ko jaunu, noformē visu juridiski korekti. Savukārt brīvdienas vajadzētu pavadīt, mierīgi atpūšoties, jo darba nedēļā spriedzes netrūks. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas, kāda tikšanās var sasildīt sirdi. Bet, ja tev ir otrā pusīte, par labu nāks neliels ceļojums.

VĒZIS

Ražīgs un aktīvs laiks, kaut gan viegli nebūs. Prātā nāks labas biznesa idejas, un veidosies jauni kontakti. Veiksmīgi nokārtosi lietišķās darīšanas, kas saistās ar iestādēm vai komunālajiem dienestiem. Pievērs uzmanību naudas lietām - laikus apmaksā rēķinus un plāno izdevumus. Jāuzmanās no spontāniem, nepārdomātiem tēriņiem. Brīvdienās vislabākā atpūta ballītē.

LAUVA

Ja iepriekš kādas situācijas darbā nav bijušas pa prātam, tad viss sāks sakārtoties. Ķeries pie pienākumiem ar jaunu sparu vai maini darbu. Kontaktos ar līdzcilvēkiem palīdzēs personīgais šarms. Ģimenē jāgādā par saticību, savukārt brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vēlams izturēties vērtējoši. Sekmīgs laiks atvaļinājuma plānošanai, iegādājies ceļojumu uz kādu krāšņu un eksotisku zemi.

JAUNAVA

Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt savu īsto cilvēku un izveidot attiecības ar tālejošu turpinājumu. Savukārt pāriem - nostiprināt kopā būšanu. Ļaujies jūtām un baudi dzīvi. Nākamajā nedēļā daudz darba, bet arī labas iespējas izvirzīties. Īpašu uzmanību vēlams pievērst finanšu lietām - turi kārtībā rēķinus un izvērtē pirkumu lietderību, nauda var aizplūst gluži nemanot.

SVARI

Izvairies no negatīvi noskaņotiem ļautiņiem, kam nepārtraukti viss ir slikti, viņu čīkstēšana arī tevi var noskaņot uz pesimisma nots. Patiesībā dzīvei vienmēr ir arī košas krāsas. Darbā vai biznesā iespējas izveidot jaunus kontaktus, un svarīga nozīme arī sirdslietām: brīvajiem ļaudīm iepazīšanās un pāriem jauna dzirksts. Brīvdienās pievērsies saimniecības darbiem un apciemo radus.

SKORPIONS

Darbā uzmanies no kļūmēm un izvairies no strīdiem. Vēlams ieklausīties atšķirīgos viedokļos un izturēties toleranti. Neuzņemies pārāk daudz pienākumu, bet, ja uzņemies, tad runā arī par papildu samaksu. Brīvdienās pievērsies saimnieciskajiem darbiem. Vari ieplānot nelielu kosmētisko remontu un uzlabot interjeru. Pēc labi paveikta darba sarīko savējiem jautru mājas ballīti ar vasarīgiem kokteiļiem.

STRĒLNIEKS

Veiksmīgi risināsi lietišķus jautājumus un ātri noorientēsies, kas ir un kas nav izdevīgi. Darba vai biznesa pārrunās mēģini gūt labumu ilgtermiņā. Brīvdienās prieku sagādās dažādi kultūras un mākslas pasākumi kopā ar ģimeni vai tuviem draugiem. Brīvajiem ļaudīm sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu - iepazīšanās ar cilvēku no citas zemes, iepazīšanās brauciena laikā vai caur interneta saraksti.

MEŽĀZIS

Būs daudz enerģijas un vēlme doties uz priekšu. Iespējams, kolēģi un līdzgaitnieki nespēs tik ātri reaģēt, un tas darīs nepacietīgu. Saspringtās situācijās noskaiti līdz desmit, nesaki visu, kas uz sirds, un nepieņem sasteigtus lēmumus. Attiecību jomā krāsaini piedzīvojumi, tik raibi kā taureņa spārns. Nepretojies, neanalizē, nerēķini - vienkārši izbaudi jaukos mirkļus, ko dzīve tev dāvā.

ŪDENSVĪRS

Pienācis laiks virzīties uz priekšu, meklēt jaunus izaicinājumus un piedzīvojumus. No tevis staros personības spēks, kas neatstāj vienaldzīgu. Esi atvērts pozitīvām pārmaiņām, kas var ienākt dzīvē. Mājās brīvdienās daudz darbu un diskusiju ar radiniekiem. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies ar savējiem un arīdzan sadali sadzīves pienākumus vienlīdzīgi. Kā saka: viens nav karotājs!

ZIVIS

Darbs paņems daudz enerģijas, un no veiksmēm vai neveiksmēm būs atkarīgs garastāvoklis, tāpēc centies uz visu raudzīties no gaišās puses. Turklāt nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Kaut arī pienākumu netrūks un dienu beigās jutīsies saguris, neatstāj novārtā mīļoto un attiecības. Nenes darba problēmas mājās un atrodi laiku parunāties par interesantākām tēmām.