Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 14.jūnijam

© F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai

SIRDSLIETAS. Jūtu dinamika, kaislības un strauja notikumu attīstība. Šādas tendences var būt vērojamas attiecību jomā piektdien un sestdien, kad Mēness, kas astroloģijā ietekmē dienu fonu, atrodas ņiprajā un trauksmainajā Auna zodiaka zīmē. Traki randiņi, vētraina izskaidrošanās un tikpat spēja salabšana. Svētdien dienu «pārvaldīšana» pāriet Vērša ziņā, un tad līdz pat otrdienai laiks nesteidzīgai dzīves baudīšanai. Bet pēc tam divas dienas Dvīņu zīmē, kas nesaistās ar attiecību tēmu.

LIETIŠĶĀ JOMA. Darījumiem un saimnieciskiem darbiem piemērotākās dienas ir 14., un 15.06. Nedēļas sākumā - 11.06. - gan valda praktiskais Vērsis, taču Mēness atrodas dilstošā fāzē, kad jaunas lietas uzsākt nebūtu prāta darbs. Toties ceturtdien un piektdien klāt Mēness augošā fāze, un tas atrodas arī visnotaļ saimnieciskajā Vēža zīmē, un tad ir normāls laiks saimniekošanai. Otrdien un trešdien savukārt piemērots laiks jaunu kontaktu un domubiedru meklēšanai.

AUNS

Vislabāk būtu paņemt atvaļinājumu un doties ceļojumā, jo dienas ritēs saspringti. Ja nesanāk, tad rēķinies, ka iespējams stress un mainīgas situācijas - kāds varbūt gribēs strīdēties, kāds nepildīs solījumus. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, bet brīvdienas noteikti velti atpūtai. Prieku sagādās izbrauciens pie dabas kopā ar mīļiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Radošas domas un veiksme kontaktu veidošanā. Vari iepazīstināt ar savām idejām plašāku sabiedrību, rīkot prezentāciju un atrast atbalstītājus. Samērā svarīga finanšu tēma. Turi kārtībā rēķinus un pievērs uzmanību ikdienas tēriņiem. Attiecībās svarīgs līdzīgs skatījums uz lietu kārtību, ieklausies otrā cilvēkā un centies viņu izprast.

DVĪŅI

Netici visam, ko cilvēki runā, pie tevis var atnākt aplama informācija. Būtiskās lietās visu pārbaudi un uzklausi vairākus viedokļus. Darbā jāstrādā ar atdevi, bet tas būs ieguldījums ceļā uz karjeras virsotnēm. Nekautrējies apspriest atalgojumu un pievērs uzmanību tēriņiem. Nav vēlams aizdot vai aizņemties.

VĒZIS

Kādā brīdī gribēsies aizvērt aiz sevis durvis - lai visi liek mieru. Brīvdienās atrodi laiku pats sev un palūdz, lai tuvinieki pret to izturas ar sapratni. Darbā un biznesā ļoti nemierīgs periods, kas prasa daudz spēka un enerģijas. Attiecībās jāgādā par sapratni un jāieklausās otrā cilvēkā. Esi tolerants, ja jūsu viedokļi atšķiras.

LAUVA

Brīvdienās labprāt rosīsies mājās un ar entuziasmu ķersies pie pārkārtojumiem. Jāpārskata un jāizmet nevajadzīgās lietas, jānomaina aizkari un jāpaveic vēl neskaitāmi sīki ikdienas darbiņi. Iesaisti visu ģimeni, kopīga saimniekošana satuvinās. Darbā daudz pienākumu, bet ir labas iespējas izcelties un gūt atzinību.

JAUNAVA

Iespējams, īstajā laikā satiksi īstos cilvēkus. Veiksmīgs komandējums un jauni lietišķie sakari. Savukārt privātajā jomā attiecību stiprināšanas laiks un līdzās stiprā pleca sajūta. Kopā ar otro pusīti vari paveikt lielas lietas. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas iepazīties ar spilgtu personību un piedzīvot dinamiskas kaislības.

SVARI

Kamēr citi izbauda vasaras jaukumu, tev darāmā netrūkst. Profesionālie pienākumi nedaudz var sagādāt galvassāpes un emociju viļņošanos. Ja darbavietā rodas kādas problēmas, neņem tuvu pie sirds. Brīvdienās vajadzētu mierīgi atpūsties, parosīties mājas saimniecība. Un pavisam noteikti - par darbu nedomāt.

SKORPIONS

Piemērots laiks ceļošanai, redzesloka paplašināšanai un dzīves baudīšanai. Ņem atvaļinājumu un dodies piedzīvojumos! Vilinās tālas zemes ar bagātu kultūrvēsturisko mantojumu. Turklāt ceļojums ar otro pusīti attiecībām piešķils jaunu dzirksteli. Brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama romantiska un iedvesmojoša iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Iesaisties ilgtermiņa projektos, kas dos stabilitāti nākotnē. Uzkrāj līdzekļus kādam lielākam pirkumam vai remontam. Vari pārkārtot mājokli vai ieviest pārmaiņas ikdienas ritmā. Mīlestībā zvaigznes sola krāsainus piedzīvojumus. Ir vasara - un dzīve raiba kā tauriņa spārns. Taču nebūtu vēlams zaudēt galvu un iesaistīties avantūrās.

MEŽĀZIS

Būs vēlme darboties ar pilnu jaudu, taču sargies izšķiest enerģiju tukšgaitā. Ķeries pie darbiem, kuriem skaidri saskatāms galarezultāts. Jāuzmanās no strīdiem, ambīcijām un pārāk emocionālas reakcijas dusmu brīžos. Jābūt uzmanīgam naudas darījumos, nevajadzētu pirkt dārgu tehniku. Sirdslietās filozofisku noskaņu laiks.

ŪDENSVĪRS

Pārdomas par dzīvi un laba intuīcija - nonāksi pie vērtīgām atziņām. Darbā liela atbildība un iespējamas pārmaiņas. Ja tās tev nav pa prātam, neprotestē, bet nogaidi. Viss, kas notiek, notiek uz labu. Peļņu nesīs radoša pieeja. Sirdslietās jāieklausās otrā cilvēkā, bet brīvajiem ļaudīm jauna iepazīšanās jāizvērtē ar kritisku skatu.

ZIVIS

Liela nozīme sabiedriskām aktivitātēm. Vari apmeklēt tusiņus, klubus, koncertus, kas uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Piemērots brīdis, lai iepazīstinātu ar savām idejām plašāku sabiedrību, par tām radīsies interese. Privātajā dzīvē daudz emociju. Attiecības ar mīļoto veidosies sekmīgi, ja tiksi skaidrībā ar savām vēlmēm.