Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Mēneša jubilārs - Dvīņi; kādi viņi ir?

© Ilustratīva bilde

Jūnija lielāko daļu Saulīte dzīvojas komunikablajā, zinātkārajā un mainīgajā Dvīņu zodiaka zīmē.

...Viņš vienmēr traucas steidzīgā gaitā, uz brīdi apstājas, patērzē, ievāc informāciju un atkal steidz tālāk, lai klāstītu un realizētu savas neskaitāmās idejas. Tas ir viņš - Dvīnis. Vai pareizāk - Dvīņi, patiesībā divi, dubultnieki, kuri savijas un pašķiras, radot mūžīgās mainības noskaņu.

Šai zīmei raksturīgs draudzīgums un viegla kontaktu veidošana, Dvīņi ir izteikti darīšanu cilvēki.

Varbūt ne vienmēr šai rosībai ir gaidītā atdeve (enerģija un ņemšanās var arī aizplūst neauglīgā tukšgaitā), bet bez tās nu nekādi. Dvīņu darbīgums patiešām ir fascinējošs. Tāpat kā viņu spējas izveidot kontaktus un komunicēt. Labs piemērs tam ir Latvijas žurnālistikas un sabiedrisko attiecību jomas - tajās sekmīgi darbojas ļoti daudz Dvīņu. Kurš gan pratīs izteikties elegantāk nekā viņi? Ar asu skatu ieraudzīt, prast uzzināt un pavēstīt citiem.

Dvīņiem kā Gaisa stihijas zīmei ir raksturīgs vieglums, bet tajā pašā laikā arī nepastāvība - intereses mainās, nodarbošanās arī, draugu un paziņu loks nemitīgi paplašinās. Turklāt cilvēki labprāt uzturas viņu sabiedrībā, jo viņi ir labi sarunu biedri, kuros bieži vien bauda klausīties. Taču starp konstruktīvu stāstījumu un pļāpāšanu robeža var būt ļoti trausla un plāna.