Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Maiju labāk pavadīt mierīgi un mazliet laiski

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Maiju labāk pavadīt mierīgi un mazliet laiski vaļojoties, izbaudot dzīvi un īpašus varoņdarbus profesionālajā jomā vai biznesā neplānojot.

Mīlestības vieglums. Ja raugāmies no popastroloģijas viedokļa, tad var teikt, ka maijā laiks vieglam flirtam, jo mīlestības planēta Venera atrodas komunikablajā Dvīņu zīmē. Tāds fons kalpo nepiespiestai saskarsmei, savukārt 20.05. Venera nonāk Vēža zīmē, kas ir daudz dziļāka un emocionālāka.

Kad no sliktā jāizvēlas tas labākais. Ja kādus darbus vai biznesa projektus nevar atlikt, tad jāizvēlas no visām sliktajām dienām tās labākās... Pēc šā principa saimnieciskiem darbiem mazliet labāki datumi ir 18., 19., 22., 23., 27. un 28. maijs. Taču jāatceras, ka katram uzņēmumam ir sava individuālā astrokarte, kurā var parādīties arī citas nianses.

Seko līdzi juridiskām lietām! Visu maiju retrogrādā stāvoklī joprojām atrodas par lielo labvēli dēvētais Jupiters, kas var mazināt veiksmes momentus un radīt sarežģījumus juridiskās lietās. Pēdējām jāseko līdzi un nebūtu vēlams reģistrēt jaunus uzņēmumus. Retrogrāds ir arī Plūtons - lielais transformators, turklāt tas atrodas Mežāža zīmē, kas saistās ar likumību, iestādēm, finanšu institūcijām. Minētajās jomās var rasties problēmas.

Būvniecībā - īpaši uzmanīgi. Jau aprīlī retrogrādo stāvokli ieņēma Saturns - svarīgi ievērot likumus un būt precīziem, kad darīšanas ar valsts vai pašvaldību iestādēm. Tāpat arī sācies nelāgs periods būvniecības darbiem. Par šo tēmu plaša un izsmeļoša publikācija žurnālā Praktiskā Astroloģija. Astrologs un numerologs Kristaps Baņķis stāsta par Saturna ietekmi uz būvniecības nozari.

***

MĒNEŠA JUBILĀRS

VĒRSIS

(Šogad Saule Vērša zīmē no 20.04. plkst. 6.12 līdz 21.05. plkst. 5.14)

Vērsi varam dēvēt par saimnieku, krietnu darba darītāju un arī dzīves baudītāju. Kad «lielā vaga» izdzīta, tad laiks atpūtai, saulrieta vērošanai ērtā atpūtas krēslā ar labu vīnu un sieru. Jo Vērsis prot novērtēt dzīves ērtības, kvalitāti un komfortu. Ikdienā Vērsis ir gatavs pūlēties, strādāt un, protams, labi nopelnīt. Stabili un pietiekami labi ienākumi nepieciešami tīkamai un komfortablai dzīvošanai, nevis krāšanai zeķē «nenoskārstai vajadzībai». Vērši var būt mazliet laiski, un rosība reizēm mijas ar slinkajiem periodiem. Taču tas visai maz viņiem traucē apzināti un neatlaidīgi iet uz mērķi. Turklāt padomus viņš uzklausa reti - ir savs viedoklis, un viss, varam to saukt arī par spītu un ietiepību. Vērsi nevajag tirdīt un bakstīt, tad viņš vienkārši var apstāties kā zemē iemiets vai sākt spert gaisā zemes. Un tad lai Dieviņš stāv klāt tam, kas kļuvis par saniknota Vērša dusmu objektu! Vērsis ir taisnīgs un godavīrs. Ja kādā kolektīvā tiek vērptas intrigas, tad Vēršus mēģināt tajās iesaistīt nemaz nav vērts. Viņa moto: pasaulē jāvalda taisnīgumam!

Vērša astroloģiskā devīze: «Man pieder!»

Vērša planēta: Venera

Stihija: Zeme