Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kā tiek izrādītas simpātijas?

© depositphotos.com

«Mīl, nemīl...» raujot ziedlapiņas, mēs mēģinām atminēt sarežģīto jūtu rēbusu. Kā saprast, vai jaunajam paziņam jūs esat iepatikusies vai tomēr nē, vai viņš cer uz vieglu erotisku piedzīvojumu, vai arī nolūki ir nopietni, un ko nozīmē zīmīgais skatiens, nejaušais pieskāriens? Flirtu un simpātiju apliecinājumus mēs izpaužam un uztveram atšķirīgi, atbilstoši horoskopam. Tikt skaidrībā ar kungu jūtām palīdzēs zvaigznes. Vienīgi jāpiebilst, ka horoskopi ir domāti izklaidei un iedvesmai, jo cilvēci atbilstoši zodiaka zīmēm mēs nevaram sadalīt 12 daļās. Katram ir sava individuālā astrokarte.

Auns

Viņa devīze ir: «Kad redzu mērķi, neredzu šķēršļus.» Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir nepacietīgi, necieš iebildumus, grib saņemt visu un uzreiz. Savu kaisli viņš izrāda bez kautrēšanās, bet tas nebūt neliecina par nopietnām jūtām. Auns ar savu ietiepību dodas viņam iepatikušās sievietes virzienā. Auns nav no tiem, kas sūta garas poētiskas vēstules un ilgu pilnu skatienu pavada katru iecerētās kustību. Lielākais, uz ko varat cerēt, ir uzaicinājums kopā noskatīties boksa maču. Turpretim, ja Auns ir iemīlējies pa īstam, viņš jūsu klātbūtnē sarks un bālēs. Viņš piepūtīs vaigus un centīsies demonstrēt, cik veiksmīgs, bagāts un gudrs viņš ir. Nav šaubu, ka Aunam patīk plātīties, tomēr bieži viņš gūst īstus panākumus. Galvenais dziļu jūtu kritērijs - Auns pamet savu komforta zonu un izredzētās dēļ paveic kaut ko īpašu.

Vērsis

Vērša devīze: «Lai visi pamana manas jūtas!» Ja jūs iepatiksieties Vērša zīmē dzimušam vīrietim, viņš to ļaus noprast jau pirmajā dienā. Jums nebūs ilgi jāgaida astoņas jūsmīgas īsziņas pēc kārtas un telefona zvans vēlā vakara stundā. Jūtu lietās Vērši ir enerģiski, spontāni un rīkojas bez svārstīšanās un ilgas domāšanas. Tālumā pamanot savu simpātiju, Vērsis pielec kājās un māj ar rokām. Aplidot viņš prot! Vērsis, žilbinoši smaidot, pasniedz jūsu iecienīto kapučīno. Viņš uzrodas ar lietussargu, kad jūs mirkstat lietū. Viņš ir ar mieru salabot arhaisku modinātājpulksteni, pilošu krānu un elektrisko urbi. Ir grūti neuzķerties. Tomēr, ja Vērša jūtas ir nopietnas, viņš kopā ar sirdi atvērs arī naudas maku - uzaicinās eksotiskā ceļojumā un pieteiksies izremontēt dzīvokli. Ja Vērsis jūs uzaicina ciemos un vakariņas nevis pasūta restorānā, bet gatavo pats, tas liecina, ka viņš ir ieķēries pa īstam.

Dvīņi

Viņu devīze ir: «Pilnība bez robežām!» Dvīņu zīmē dzimuši vīrieši ir asprātīgi un neparedzami. Viņi dievina flirtu un, aplidojot sievieti, demonstrē radošu izdomu. Viens ir skaidrs: garlaicīgi nebūs! Tomēr dažreiz Dvīņu izturēšanās ir dīvaina - viņi zobojas par savas simpātijas vājībām un pēc tam brīnās, ka meitene apvainojas. Dvīņu jūtas ir mainīgas. Vienu dienu Dvīnis paceļas mīlas spārnos, otru - nogāžas šaubu peļķē. Ja Dvīnis ir iemīlējies pa īstam, viņš idializē sievieti. Un tad sākas! Dvīnis savai «dievietei» dāvina rožu klēpjus, vizina ar gaisa balonu un baltu jahtu. Mīlas karsonī Dvīnis pārvērtē savas spējas. Neprasme zīmēt viņam netraucē ķerties pie audekla un gleznot mīļotās portretu. Nekritizējiet, viņš to dara no tīras sirds! Tomēr lieciet aiz auss, ka pēc gada, pusotra trakā aplidošana beigsies un, ja pa šo laiku nebūsiet atraduši kopīgas intereses, ļoti iespējams, ka izčākstēs arī mīlas stāsts.

Vēzis

Devīze: «Galvenais, lai mājas pavards neapdzistu.» Kad praktiskajam mājās sēdētājam Vēzim sāk trakot hormoni, viņš zaudē galvu. Vēzim liekas, ka katra sieviete, kas viņam iepatikusies, ir īstā un vienīgā. Vēzis raksta desmitiem atklātu, kaisles pilnu īsziņu, nedomājot par to, ka pēc mēneša tās var kaitēt viņa nevainojamajai reputācijai. Lēnīgais čāpotājs Vēzis uz galvas metas mīlas ūdeņos un... dažkārt atduras pret akmeņiem. Nereti sievietēm viņš šķiet smieklīgs un Vēzim nākas saņemt atteikumu. Vēzim tā ir «pote» pret iemīlēšanos uz ilgu laiku. Viņš nokar degunu, apauj mājas čības un ar kaķi klēpī sēž pie kamīna, cenšoties liesmās saskatīt kādu mistisku zīmi. Ja Vēža jūtas ir noturīgas, viņš izpilda katru iecerētās vēlēšanos un uzņemas rūpes par praktiskām lietām.

Lauva

Lauvas devīze: «Es esmu karalis!» Vīrietis Lauva ir ambiciozs un pārliecināts, ka ir neatvairāms. Pēc viņa domām, sievietēm pašām vajadzētu skriet viņam pakaļ un justies pateicīgām par iespēju baudīt viņa kompāniju. Lauva uzvedas kā klasisks «alfa tēviņš», kas necieš iebildumus. Dāmu viņš uzaicina uz dārgu restorānu, kur nevērīgi pasūta haizivs steiku, lāča pastēti un simtgadīgu konjaku. Ja centīsieties «atšūt» Lauvu, ledainā balsī strikti pasakot «nē», viņš iekarsīs vēl vairāk. Lauvas nodomi kļūt nopietni brīdī, kad viņš pārtrauc savu pašslavināšanās monologu un sāk ieklausīties jūsos. Lauva iemīlas sievietēs ar augstu pašvērtējumu.

Jaunava

Jaunavas devīze: «Analizē un pārdomā divreiz.» Šīs horoskopa zīmes kungi ir atsaucīgi un izpalīdzīgi, uz viņiem var paļauties. Savas simpātijas Jaunava izrāda netieši, liekot par tām nojaust. Esiet piesardzīga - viņa nodomus ir viegli pārprast! Panākt atklātu sarunu ar Jaunavu nav viegli. Var gadīties, ka Jaunava tik ilgi lauzīs galvu - aicināt meiteni uz randiņu vai nē, ka nokavēs visas izdevības. Brīdī, kad Jaunava jūs uzrunās, varat būt pārliecināta, ka viņš par jums ir savācis visu iespējamo informāciju. Ja gribat iepatikties Jaunavā dzimušam vīrietim, pārdomājiet, vai fotogrāfijas, ko ievietojāt «Facebook», nav pārlieku atklātas un sociālajos tīklos nesat sarakstījusi vieglprātīgas muļķības. Katru jūsu soli informatīvajā telpā Jaunava vēros kā zem lupas. Viņam nepatīk dumjas, bezpersoniskas sievietes. Atcerieties, ka Jaunava nav sapņotājs - viņš ar abām kājām stingri stāv uz zemes, tāpēc jūtas izrāda, piedāvājot praktisku palīdzību un materiālu atbalstu.

Svari

Svaru devīze: «Lai notiek tā, kā jānotiek.» Svaru zīmē dzimuši vīrieši nesteidzina notikumus. Lai gan viņu noskaņojums mēdz mainīties, Svari necieš emociju uzliesmojumus un konfliktus. Būtībā Svari ir optimisti, kas cenšas uzlabot noskaņojumu arī apkārtējiem. Viņi ir dāsni komplimentos un atšķirībā no citiem vīriešiem pamana izmaiņas sievietē - jauno matu sakārtojumu un košo lūpu krāsu, kas pieskaņota nagu lakai. Tā vien šķiet, ka Svari izbauda aplidošanas procesu un nesteidzas pārkāpt nevainīga flirta slieksnim. Dažreiz Svari pārlieku «velk garumā», kas daiļavām ar straujāku temperamentu var krist uz nerviem. Lieta tāda, ka daudzi Svari baidās uzņemties atbildību un nevēlas sev uzkraut ikdienas rūpes. Viņi ar bērnišķīgu ietiepību grib izēst visu saldās romantikas turzu un nemana, ka tās saturs jau kļuvis par lipīgu ķēpu. Ja jūsu jūtas pret Svaru vīrieti ir patiesas, nāksies vien pašai pamudināt viņu spert nopietnākus soļus.

Skorpions

Skorpiona devīze: «Vilcināšanās līdzinās nāvei.» Skorpiona stilā iederas sekss un vēlreiz sekss. Ilgi gaidīt, kad meitene piekritīs intīmai tuvībai, viņš negrasās. Pretoties Skorpiona dabiskajam magnētismam ir gandrīz neiespējami. Turklāt Skorpiona arsenālā ir dažādi psiholoģiski triki, kurus viņš bez kautrēšanās liek lietā, lai sasniegtu kāroto. Viņa komplimenti ir oriģināli, bez banalitātes pieskaņas, žesti atbruņojoši, pieskārieni satraucoši. O, tas tikai ir vīrietis! Īss mīlas romāns ar šo burvīgo pavedinātāju paliks atmiņā uz mūžu. Emocijas dzirkstīs kā šampanietis! Ja Skorpiona jūtas ir dziļas un nolūki tālejoši, viņš par jūsu attiecībām paziņos visai pasaulei. Tomēr atceries: Skorpions ir ļoti greizsirdīgs un spēj sarīkot skandālu uz līdzenas vietas.

Strēlnieks

Strēlnieka devīze: «Kaķi un Strēlnieki staigā paši par sevi.» Strēlnieka zīmē dzimis vīrietis ir neatkarīgs brīvdomātājs, kam par visu vairāk patīk piedzīvojumi. Pieķeršanos viņš demonstrē, dāvinot dārgas, bet nepraktiskas lietas, piemēram, autentiskas indiāņu bungas vai zeltainu mežģīņu cepuri platām malām. Ja esat iepatikusies Strēlniekam, uzmanieties! Viņš mēģinās jūs iesaistīt kādā trakā avantūrā, un labi, ja tas būs tikai lēciens ar izpletni džungļu apvidū, kur pilns ar krokodiliem. Strēlniekam patīk erotiski eksperimenti. Iespējams, viņš jūs aicinās uz kāda izslavēta seksa guru attiecību pilnveidošanas kursiem un centīsies pierunāt tur dzirdēto realizēt dzīvē. Ja esat pelēka, kautrīga būtne, turieties no Strēlnieka pa gabalu. Turpretim, ja meklējat jaunas izjūtas un arī jums nav sveša piedzīvojumu kāre, viņš jums būs īstais.

Mežāzis

Mežāža devīze: «Ne viss ir zelts, kas spīd.» Šīs horoskopa zīmes pārstāvji pasaulē raugās ar aizdomām, daudz kur saredzot slēptus motīvus un sazvērestības. Mežāzim ir tieksme visu izzināt un pārbaudīt. Mīlas lietās viņam neklājas viegli. Tā nu zvaigznes lēmušas. Ar skeptisku attieksmi un šaubām Mežāzis apdzēš savas pirmās jūtu dzirksteles. Ja jūtas ņem virsroku, Mežāzis ietiepjas un pret savu iekāres objektu demonstrē vēsu attieksmi. Vārdu sakot, dīvains tips. Tomēr brīdī, kad Mežāzis saprot: uz šo sievieti var paļauties, viņš iemīlas no visas sirds. Mežāža jūtas ir dziļas un pastāvīgas, bet viņam vajadzīgs laiks, lai tās apjaustu. Mūsdienu steidzīgajā, paviršajā pasaulē smagsvaram Mežāzim neklājas viegli. Saudzējiet šīs horoskopa zīmes vīriešus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra devīze: «Viss plūst, viss mainās.» Vīriešiem Ūdensvīriem piemīt dabiska gudrība un spēja valdzināt. Viņi ir intelektuāli šarmanti un daiļrunīgi. Ja esat iepatikusies šīs zīmes pārstāvim, gatavojieties mīlēt ar ausīm. Ūdensvīrs spēj runāt stundām ilgi. Turklāt viņam piemīt reta prasme ar interesi uzklausīt otru cilvēku. Esot kopā ar Ūdensvīru, attiecības attīstīsies dabiski. Ļaujieties plūdumam, un viss notiks! Ūdensvīrus reti skar mīlestība no pirmā acu skatiena, biežāk viņi iemīlas sievietēs, ar kurām viņus vienojusi draudzība vairāku gadu garumā, vai kolēģēs. Ūdensvīram nešķiet, ka laulība ir šķērslis attiecībām. Ūdensvīru nevilina sievietes, kuru vērtību sistēma atšķiras no viņa pasaules uzskatiem.

Zivis

Zivju devīze: «Dzīve nozīmē sāpes.» Zivju zīmes pārstāvji ir hiperjūtīgi un noslēgti, tāpēc citiem nav viegli uzminēt, kā viņi jūtas. Ja Zivju vīrietis iemīlas, tad neprātīgi - gluži kā meksikāņu seriālā. Iecerēto viņš aplido divdesmit četras stundas diennaktī, neļauj viņai atgūties un apdomāties. Pie Zivju dzīves stila pieder šekspīriskas kaislības, kas nerimst līdz sirmam vecumam. Zivju vīrietis mēdz pasniegt mazas, aizkustinošas lietiņas - pašdarinātu rotu lādīti, sniegpulkstenīšu pušķi sniegotā pavasara dienā, īpaši iesaiņotu dzejoļu krājumu. Viņš gan ātri apvainojas un, ja jūtas nav pietiekami stipras, uzreiz atkāpjas. Turpretim, ja tās dziļas, noraidījums Zivtiņu satriec tik smagi, ka piezogas pašnāvnieciskas domas. Zivju vīrietim var uznākt dziļas dvēseles skumjas, tāpēc, ja viņš jums pa īstam patīk, ņemiet iniciatīvu savās rokās.