Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Uzzini, ko zvaigznes tev sola aprīlī

© Scanpix

HOROSKOPI aprīlī, 2018.

AUNS

Diezgan nemierīgs periods. Darbs prasīs daudz spēku un enerģijas, taču viss nevirzīsies uz priekšu tik veikli kā gribētos. Mazliet apstājies un pagaidi, varbūt problēmas atrisināsies pašas no sevis. Lauzties aizslēgtās durvīs nav vērts. Turklāt raugies, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts, un vispār turi kārtībā naudas lietas. Lielisks laiks garīgai izaugsmei, var rasties viedas atziņas.

VĒRSIS

Panākumi darbā vai biznesā atkarīgi no prasmes sadarboties un ieklausīties citu viedoklī. Ja arī kādā brīdī liekas, ka visu zini par visiem labāk, atceries, ka pārlieka pašpārliecinātība var kaitēt. Diezgan sekmīgi var izveidoties sadarbība ar ārzemēm, bet pēc spraigām darba dienām ļoti vēlama mierīga atpūta - pastaigas dabā vai meditācijas. Prieku sagādās kultūras pasākumi un radošs hobijs.

DVĪŅI

Attiecībā uz profesionālo jomu jauni plāni un vēlme darboties plašāk - vairāk un labāk nekā līdz šim. Jāizvērtē iespējas un jādodas uz priekšu. Paveiktais sniegs gandarījumu. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, tad gan esi apdomīgs. Rūpīgi sagatavojies un pievērs uzmanību dokumentiem. Brīvo laiku labāk pavadi bez īpašām sabiedriskām aktivitātēm - mierīgi atpūšoties.

VĒZIS

Pirmajā vietā privātās dzīves norises. Sirdslietās domīgas noskaņas, un ģimenē jāgādā par saticību. Brīvdienās vēlams kaut kur iziet, nevis darboties mājās, jo tas var palielināt strīdiņu riskus. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt jauku cilvēku, ar kuru veidojas abpusējas simpātijas. Darbā diezgan nemierīgs periods nevajadzētu ļauties stresam un paļauties uz citu solījumiem.

LAUVA

Daudz dažādu pienākumu mājas dzīvē. Būsi noskaņots pavasara darbiem - ģenerāltīrīšanai mājoklī vai āra teritorijas sakopšanai. Vari rīkot talkas, uzaicinot radus un draugus, un pēc tam atklāt grilēšanas sezonu vai sarīkot ballīti mājās. Darbā jāstrādā ar pilnu atdevi. Var parādīties jauni projekti vai interesanti piedāvājumi. Rīkojies apdomīgi un solījumus noformē juridiski korekti.

JAUNAVA

Dienas ritēs emocionālās noskaņās. Neņem tuvu pie sirds lietas, ko nevari ietekmēt, un turies tālāk no nīgriem ļautiņiem. Labāk koncentrējies darbam un apdomā jaunus plānus. Pie realizācijas gan vēl neķeries, jo var rasties šķēršļi un pārpratumi. Varbūt ir vērts pievērsties mācībām, papildināt profesionālās iemaņas, apmeklēt interešu kursus. Privātajā dzīvē sirsnība un saskaņa.

SVARI

Svarīga mājas dzīve - iespējami nopietni un atbildīgi saimniecības darbi, kā arī komunikācija ar komunālajiem dienestiem. Atbalsti tuviniekus, palīdzi vecākās paaudzes radiniekiem un uzklausi savu atvasīšu vēlmes. Tēriņi, kas saistīsies ar mājas saimniecību, būs lietderīgi. Piemērots laiks ienākumu pavairošanai. Ir vērts apsvērt privāta biznesa iespējas.

SKORPIONS

Lieli nākotnes plāni. Būsi uz pozitīva viļņa, un lieti noderēs iepriekšējā dzīves pieredze. Zināsi padomu pats sev un spēsi palīdzēt arī citiem. Ar lietišķajiem projektiem gan esi apdomīgs - vairākkārt pārdomā un parēķini, un pārāk nepaļaujies uz solījumiem. Varbūt ir vērts kaut ko papildus pamācīties, lai ieceres realizētos veiksmīgāk. Mīlestībā - pavasarīga romantika.

STRĒLNIEKS

Ļoti aktuāla finanšu tēma. Var pavērties jaunas iespējas palielināt ienākumus - būs gan idejas, gan enerģija darboties šajā virzienā. Tikai neko nesasteidz, jo šobrīd peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Ja nebūsi apdomīgs, naudas lietās iespējamas problēmas. Vislabākā atpūta būs mājās, kopā ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku. Valdīs sirsnība, omulība un mīlestība.

MEŽĀZIS

Nemierīgs mēnesis. No vienas puses, būsi noskaņots doties uz jauniem mērķiem, no otras - vecie «rāmji», pieradums un rutīna turēs uz vietas. Tāds revolucionārs iekšējais stāvoklis. Kura tendence ņems virsroku? Ja grūti tikt skaidrībā, mēģini izrauties no ierastās vides, dodies nelielā ceļojumā vai vismaz kādu laiku pavadi vienatnē. Lietišķās darīšanās palīdzēs seni draudzīgie sakari.

ŪDENSVĪRS

Neiesaisties svešos strīdos un necenties kļūt par taisnības aizstāvi, ja tevi neviens nelūdz. Kā zināms, visvairāk tiek tam, kurš ir pa vidu. Tev pašam ir daudz savu darbu. Mājās derētu sarīkot pavasara talku vai ģenerāltīrīšanu, turklāt diplomātiski jāgādā par saskaņu ģimenē. Patlaban ir labs laiks jauniem biznesa vai peļņas plāniem, ir iespējas palielināt ienākumus.

ZIVIS

Izglītošanās un jauni apvāršņi būs šī mēneša vadmotīvi. Prāts atvērts zināšanām, un interese par visdažādākajām tēmām. Ir vērts pieteikties kursos vai apmeklēt seminārus - vienalga, vai tie būtu par lietišķām vai ezotēriskām tēmām. Šis mēnesis piemērots arī saviesīgiem un sabiedriskiem pasākumiem. Iesaistoties dažādās aktivitātēs, iegūsi jaunus, interesantus paziņas.