Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Vai 18. augusts ir piemērota diena kāzām?

© depositphotos.com

Tikko dzimtsarakstu nodaļās varēja sākt iesniegt iesniegumus laulību reģistrācijai augustā (pusgadu pirms vēlamā laulību reģistrācijas datuma), Rīgas pilsētas Ziemeļu dzimtsarakstu nodaļā pieteikumu iesniegšana uz 18. augustu ilga tikai pusotras stundas. Tik īsā laikā tika rezervēti visi laulību reģistrācijas laiki šajā datumā. Pie dzimtsarakstu nodaļas bija pat izveidojusies rinda. Kāds pāris esot gaidījis no pulksten 4.30.

Ne visur Latvijā vērojama tāda ažiotāža kā Rīgā, bet arī Cēsīs un Saulkrastos ir liela interese tieši par šo datumu kāzām.

Nav grūti uzminēt, kādēļ 18.08.2018. šķiet interesanta ciparu kombinācija. Skaisti izskatās, zīmīgs datums, trīs astotnieki utt. Ko par tā piemērotību laulībām saka sertificēta numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere?

«Nekas slikts, ja tā varētu apzīmēt kādu datumu, 18. augustā nav. Viss ir atkarīgs no pāra, jo konkrēts datums var dot tikai grūdienu, stimulu, akcentēt konkrētās dienas fonu. Galvenais ir cilvēks pats.

18. augusts ir piemērots datums laulībām tiem, kuri ir vilcinājušies, tomēr grib lietu novest līdz galam. Attiecinot to uz kāzām, var sacīt - ilgi bijuši kopā, par kāzām runājuši, bet nu pienācis īstais laiks runas pārvērst darbos. Astotnieks numeroloģijā ir cipars, kurš dzen uz priekšu, steidzina. Tāpēc var teikt, ka šī diena nebūs mierīga. Dienas ritms būs sasteidzināts, nebūs laika mierīgi apsēsties un apcerēt kopdzīvi, gremdēties pārdomās un atmiņās, izbaudīt ceremoniju un svinības. Kāzas apskries kā viens acumirklis. Bet, kas zina, varbūt tieši tas cilvēkiem šķitīs vajadzīgs, jo mūsdienās dzīves temps ir straujš. Šī nebūs līdzsvarota diena, bet tajā valdīs jūtu pārbagātība. Bet nebūs tā, ka jaunais pāris visu uztvers lietišķi, gan jau kādu asariņu nobirdinās un emocijas «atraus» vaļā.

Var notikt dažādi - jaunais pāris vai kāzu viesi var sastrīdēties, var parādīties greizsirdība. Jāprot savaldīties, būt diplomātiskiem, lai kāzu viesi šo dienu atcerētos ar prieku un jaukām emocijām. Līgava un līgavainis šajā dienā gribēs būt noteicēji, arī viens pār otru. Bet tiem, kuri jau sen ir kopā un viens par otru zina ja ne visu, tad daudz, šī diena var būt ideāla kāzu diena. Ja viens otru respektē, tad dzīvos kopā saskanīgi un ilgi.

18. augusts ir piemērota diena laulībām mērķtiecīgiem, uz karjeru orientētiem cilvēkiem. Dienas fons liecina, ka cilvēkiem gribēsies izcelties ar savām laulībām, būt pamanāmiem, labākajiem, paspīdēt - vismaz ar iekļūšanu kādā bulvāru žurnālā vai ar bildēm feisbukā.

18. augusts ir 7. Mēness diena - laulībām piemērota diena. Laulībā var stāties cilvēki, kuriem ir kopīgs mērķis, jo tas stiprinās šo savienību. Ģimene būs vienota, draudzīga, pāris daudz ko darīs kopā. Mēness Skorpionā - laulības dzīve nebūs mierīga un garlaicīga. Par Skorpionu var teikt tā; kas mīlējas, tie ķīvējas.

Es teiktu, ka 17. augusts kāzām ir pat piemērotāka diena. Tās enerģētiskais fons nodrošina pārim lielāku aizsardzību. Augustam šogad piemīt tik spurainas vibrācijas, ka, manuprāt, tas nav piemērotākais kāzu mēnesis. Septembris - tas, lūk, ir šā gada kāzu laiks!»