Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 5. aprīlim

© www.astrology.com.tr

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajām divām nedēļām:

SIRDSLIETAS

Ja ejat uz randiņu, bet mīļotais cilvēks neatnāk - neapvainojieties un neizdzēsiet viņa numuru. Cilvēks vienkārši var būt sajaucis tikšanās laiku, iekāpis ne tajā transportā vai secinājis, ka telefons saplīsis tieši tajā brīdī, kad gatavojies jums zvanīt. Ir sācies pārpratumu laiks. Bet īsta mīlestība spēj izturēt arī pārbaudījumus ar nelabvēlīgiem zvaigžņu stāvokļiem. Lai rīkotu romantisku tikšanos, piemērotākais ir 24.-29. marts, 2. un 3. aprīlis.

LIETIŠĶĀ JOMA

Turpmākās trīs nedēļas solās būt «piņķerīgas» - var rasties pārpratumi, izjukt ieplānotās tikšanās vai norunas, rasties problēmas ar sakaru līdzekļiem. Viss iepriekš minētais izriet no nelabvēlīgā, astrologu valodā sakot, retrogrādā Merkura stāvokļa. Biznesu uz trīs nedēļām, protams, atlikt nav iespējams. Bet - vismaz nesāciet jaunus projektus un neparakstiet svarīgus līgumus.

AUNS

Trauksmaini nemierīgs laiks - būsi pilns pavasarīgas enerģijas, un galvā rosīsies dažādas lieliskas idejas. Ātri sapratīsies ar cilvēkiem, bārstīsi šarma dzirkstis, un kāda tikšanās var sirdī aizdegt liesmiņu. Darbā daudz pienākumu, bet neuzņemies pārāk daudz, katram jāpaveic savi pienākumi.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā viss ritēs savu gaitu. Nevajadzētu uzņemties papildu darbu vai plānot jaunus projektus, īpaši panākumi patlaban nav gaidāmi. Velti vairāk laika sev, tuviniekiem, mīļotajam cilvēkam, pievērsies tīkamam hobijam. Prieks no sabiedriskiem un izklaides pasākumiem.

DVĪŅI

Sirdī pavasarīgas noskaņas. Pozitīvas enerģijas smelsies, satiekoties ar draugiem, apmeklējot koncertu, teātri vai klubu, kur var no sirds izdejoties. Ja esi sirdī brīvs, tad pastāv iespēja satikt jauku cilvēku, ar ko var veidoties nopietnākas attiecības. Darbā jābūt precīzam un jāsargās no kļūmēm.

VĒZIS

Lielisks laiks, lai padomātu par jauniem biznesa projektiem, karjeru un profesionālo izaugsmi. Pavisam negaidot, var izveidoties jauni, lietišķi kontakti un īstajā brīdī «parādīties» īstie cilvēki. Lieldienu laiku pavadi ģimenes lokā - kopēji mājas darbi un kopējas izklaides satuvinās.

LAUVA

Pavasaris sirdī un īstais laiks attiecību stiprināšanai, jūtu plūdumam un jaukiem mirkļiem divvientulībā. Sirdslietas teju vai aizēnos visas citas dzīves jomas. Kaut gan - arī darbi nekur jau nepaliks. Pienākumi būs atbildīgi, un, iespējams, priekšniecība gribēs uzdot vēl kaut ko.

JAUNAVA

Iekrājies daudz saimniecības darbu, un tagad ir īstais brīdis, lai tos visus apdarītu. Ja šķiet, ka netiksi galā, rīko talku ar draugiem un pēc tam atklāj dārza svētku sezonu. Lieldienās kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku apmeklē pasākumus, kopēji iespaidi un emocijas satuvinās.

SVARI

Pirmajā vietā mājas un ģimenes tēma. Daudz laika veltīsi saimniecībai un saviem mīļajiem. Lieldienu olu krāsošana kopā ar bērniem būs patiesi jauks pasākums. Bet, ja šobrīd esi viens, tad pastāv iespēja satikt savu «sirdsāķīti» un sajust, kā mostas pavasaris. Darbā labs laiks peļņas vairošanai.

SKORPIONS

Darbs darbu dzen - kā lai visu paspēj? Izdomā, kas tev ir un kas nav svarīgi, un izvēlies prioritātes. Ja centīsies paveikt pilnīgi visu, sanāks ne šis, ne tas. Brīvdienas pavadi kopā ar saviem mīļajiem, būs par ko parunāt, un laiks tiks pavadīts saturīgi. Brīvajiem ļaudīm romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Esi apdomīgs finanšu lietās un pagaidām pie jauniem projektiem neķeries. Lai arī cik vilinoši tie pirmajā brīdī liktos. Kaut kas var sanākt ne tā no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Emocionāli piepildīts periods un aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās. Par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

MEŽĀZIS

«Katrs pats savas laimes kalējs,» vēsta latviešu tautas sakāmvārds, un šobrīd tas par visiem simts procentiem attiecas tieši uz tevi. Ja vien vēlēsies un darbosies - panākumi profesionālajā jomā garantēti. Savukārt privātajā dzīvē pārdomu periods. Jātiek skaidrībā, ko tava sirds vēlas.

ŪDENSVĪRS

Tik daudz informācijas visapkārt un dažādi interesanti jaunumi! Kas taisnība, kas - nē? Tiec, nu, gudrs. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi un visu pārbaudi divas reizes, jo iespējami pārpratumi. Labs laiks sabiedriskām aktivitātēm un izbraucieniem. Lieldienu laikā vari ieplānot tālāku ceļojumu.

ZIVIS

Ir tik labi gremdēties sapņos un baudīt pavasari, taču dzīve ievieš savas korekcijas - nedz darbā, nedz mājās pienākumi negaida. Dari visu nesteidzīgi, jo pastāv riski pieļaut kļūdas. Brīvdienās atrodi laiku atpūtai, bet Lieldienās ieplāno kādus pasākumus, ballīti un tikšanos ar draugiem.