Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Par viņu runā - Ilmārs Rimševičs

© Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency

Latvijas Bankas vadītāja krēsls šķitis nesatricināms. Vismaz Latvijā. Taču 16. februārī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki devās kratīt Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča dzīvesvietu un darbavietu. Starptautisks skandāls – Latvijas Bankas prezidentu tur aizdomās par korupciju, par kukuļa izspiešanu! Latvijas sabiedrība jūtas apjukusi – kas notiek? Vai tā ir apmelošana, viens no hibrīdkara elementiem, vai īstenība?

Ilmārs Rimšēvičs tiek turēts aizdomās par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu lielā apmērā. Kukuļa apmērs šajā lietā ir vismaz 100 000 eiro. Aizturētais Latvijas Bankas prezidents ir izlaists brīvībā - pret 100 000 eiro drošības naudu, ko samaksājis kāds viņa draugs, kā arī viņam noteikts amata pienākumu pildīšanas aizliegums.

Dažādas finanšu ķibeles Latvijas centrālās bankas vadītāju vajājušas jau vairākus gadus. Krīzes laikā alga viņam samazināta, vēlāk - palielināta, lai arī ne pirmskrīzes līmenī. Pirms krīzes viņa alga bijusi 170 000 eiro gadā (mazliet virs 14 000 mēnesī). Tagad - 12 500 mēnesī, kas Latvijā nav uzskatāma par mazu. Gluži pretēji. Latvijas Bankas prezidenta alga pērn bijusi 151 000 eiro gadā. Viņš saņēmis arī piemaksu. Taču tas Ilmāru Rimšēviču nav kavējis izteikties intervijā radio «Baltkom», ka Latvijas Bankā darbinieku algas nav pietiekami augstā līmenī.

Viņam pieder seši nekustamie īpašumi. Pirms dažiem gadiem viņš izdevīgi izīrējis sev piederošu dzīvokli divām privātpersonām, kas par vienu un to pašu īpašumu maksājušas kopumā 20 000 eiro. Jau tad KNAB izvērtēja viņa amatpersonas deklarāciju, bet nesekoja represijas. Tātad viss kārtībā.

Numeroloģiski Ilmāram Rimšēvičam turpmākie gadi solās nebūt viegli. Pastāv riska faktori, kas var iespaidot viņa dzīvi. Šis periods sākās apmēram 48 gadu vecumā un var ilgt līdz 70 gadu vecumam. Numeroloģijā to skaidro diezgan īsi: jābūt godīgam, jādzīvo «pēc noteikumiem».

Ilmāra Rimšēviča numeroloģiskā matrica liecina, ka biznesa dotumi viņam ir, naudu pelnīt prot un spēj. Viņš ir ambiciozs cilvēks, kurš izvirza augstus mērķus. Sevi vērtē augstu un, iespējams, uzskata, ka ir vairāk vērts nekā pašlaik sasniedzis. Bet, ja nebūtu tāda vērtējuma, kas zina, vai būtu savā karjerā nonācis Latvijas Bankas vadītāja amatā. Viņš ir cilvēks, kuram visu nācies sasniegt pašam. Var teikt, ka Ilmārs Rimšēvičs ir «self-made man» - cilvēks, kurš sevi izveidojis pats.

Viņš nav apdalīts ar egoismu, arī tādā nozīmē, ka vienmēr atradīs veidu, kā labi justies un nedarīt sev pāri. Cilvēkam ar tādiem numeroloģiskajiem dotumiem jāiemācās būt centram, ap kuru cilvēki labprāt pulcējas, nevis uzskatīt, ka tas ir viņu pienākums.

Materiālais dzīves pamats ir ļoti nozīmīgs. Nebaidās no grūta un sarežģīta darba, lai nodrošinātu ģimeni materiāli. Darbs viņu meklē pats, tāpēc zobi vadzī nav jākar.

Spēj pārvaldīt domu spēku, tāpēc zina, ko citi grib. Viņš spēj samērā viegli manipulēt ar citiem.

Dzīves karma - atpazīstamība. Šie cilvēki vienmēr tiks ievēroti, pamanīti, citi zinās par viņiem vairāk, nekā gribētos. Jāiemācās būt godīgam pirmām kārtām pret sevi. Ja nostājas pret saviem principiem un uzskatiem, tad saņem sitienus vājākajā vietā.

*

ASTROLOĢISKAIS CV

Saule - Vērsī

Mēness - Aunā

Merkurs - Aunā

Marss - Jaunavā

Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča astroloģiskajā kartē (kosmogrammā) dominē Zemes stihija. Aplūkojot datus Velova sistēmā, no desmit iespējamiem debesu spīdekļiem pieci atrodas Zemes stihijas zodiaka zīmēs. Daudz praktiskuma, izpratne par materiālajām vērtībām un to apsaimniekošanu. Šīs tendences piemīt arī Vērša zodiaka zīmei, kurā Ilmāra Rimšēviča piedzimšanas brīdī atradusies Saule. Marss Jaunavā viņam dod punktualitāti un arīdzan materiālismu, taču, iedziļinoties detaļās, jāsargās palaist garām ko patiesi svarīgu. Merkurs Auna cilvēkam piešķir domas ātrumu un spēju veikli orientēties situācijās, savukārt emociju «aizgādņa» Mēness atrašanās Auna zīmē norāda uz impulsīvas rīcības iespējamību. Rezumējot varētu teikt: cilvēks, kas izprot materiālo pasauli un ar enerģiju un ambīcijām spēj daudz sasniegt.

Gunas Kārkliņas interpretācija