Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 22.martam

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI 16.– 22. martam

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai:

SIRDSLIETAS. Pavasaris! Pavasaris! Pavasaris! Tas jūtams gaisā un sirdīs. Piektdien un sestdien Mēnestiņš, kurš «atbild» par cilvēku emocijām un nosaka dienas, atradīsies maigajā Zivju zodiaka zīmē. Ir īstais laiks doties uz randiņu, samīļot savu otro pusīti un ļauties romantiskām noskaņām. Sestdienas vakarā Mēness nonāks Auna zīmē, kas attiecību tēmai var piešķirt lielāku dinamiku, taču jāuzmanās no ķīvēšanās. Šādas noskaņas būs līdz pat 19. martam. No 20. līdz 22. marta rītam laiks nesteidzīgai dzīves baudīšanai.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunās darba nedēļas sākumā jāsteidz paveikt (vai vismaz iesākt) svarīgākos darbus. Ir augošā Mēness fāze, turklāt samērā labas dienas ir 20. un 21. marts, kad dienas fonā valda saimnieciskā un stabilā Vērša zodiaka zīme. No 23. marta sākas darījumiem nelabvēlīgs periods, kas saistās ar Merkura nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, un ilgs līdz pat 15. aprīlim.

AUNS

Sekmīgs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs, bankās vai risinātu komunālos jautājumus. Taču ar to visu vēlams nodarboties nākamās darba nedēļas sākumā. Brīvdienās izej sabiedrībā, kur būsi mīļi gaidīts. Starosi pievilcībā, un cilvēki izrādīs uzmanību. Pēkšņas simpātijas aizraus un iedvesmos.

VĒRSIS

Finanšu lietās jābūt uzmanīgam. Ja brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, neļaujies izpārdošanu vilinājumam, bet iegādājies tikai to, kas nepieciešams. Nedēļas nogali pavadi mierīgā atpūtā un sakārto domas. Darbā neuzņemies pārāk daudz, jauniem projektiem nav tas labākais laiks.

DVĪŅI

Neņem visu tuvu pie sirds, jo no uztraukšanās labuma nebūs. Kā mēdz teikt: pasauli nepārtaisīsi. Noskaiti līdz desmit un pievērsies darbam vai biznesam. Var pavērties karjeras iespējas, jo tavs veikums tiks augstu novērtēts. Brīvdienas piemērotas draugu ballītei vai kluba apmeklējumam.

VĒZIS

Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni, apdariet saimniecības darbus un sarīkojiet mazu «pasēdēšanu». Iespējams, visiem kopā pārrunājams kas svarīgs. Ja rodas viedokļu atšķirības, esi gatavs kompromisam. Sirdslietās atbalsts un sapratne, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējas.

LAUVA

Daudz darbu sakrājies mājas saimniecībā. Ja jūti, ka viens netiksi galā, noteikti iesaisti ģimeni vai pat ielūdz draugus uz brīvdienu talku. Pēc tam tieši reizē būs grila sezonas atklāšana. Jaunajā nedēļā pienākumu netrūks. Strādā pēc labākās sirdsapziņas, bet neko jaunu labāk neuzņemies.

JAUNAVA

Svarīga attiecību un ģimenes tēma. Daudz kas atkarīgs no tevis paša, vajag tikt skaidrībā, ko pats vēlies. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska iepazīšanās. Jaunajā nedēļā darbs prasīs iedvesmu un tu emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek. Esi precīzs, ja darīšanas ar dokumentiem.

SVARI

Būsi noskaņots veikt kādas pārmaiņas mājas vidē. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē, iegādāties saimniecībā noderīgas lietas un gaumīgus interjera priekšmetus. Labs laiks, lai palielinātu ienākumus un izceltos profesionālajā jomā. Brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās.

SKORPIONS

Darba dienas ritēs dinamiski un nāksies pieņemt svarīgus lēmumus. Ies diezgan nemierīgi, tāpēc brīvdienās vēlams labi atpūsties. Ja tev tīk kādas sportiski kustīgas aktivitātes, tad tajās vari smelties enerģiju. Vai doties nelielā izbraucienā. Piemērots laiks romantiskam randiņam.

STRĒLNIEKS

Pienākumi darbā būs nopietni un atbildīgi, taču tie var pavērt jaunas iespējas. Varbūt domāsi par sava biznesa attīstību. Aktīvi jādarbojas, lai palielinātu ienākumus, - tikai bez pārsteidzības. Privātajā dzīvē garlaicīgi nebūs. Brīvajiem ļaudīm simpātijas, pāriem attiecībās jaunas dzirkstis.

MEŽĀZIS

Nedēļas nogalē atpūties un esi kādu brīdi vienatnē. Pats ar sevi. Tādējādi nonāksi pie noderīgām atziņām, un radīsies daudz ideju, kas jāliek lietā. Profesionālajā jomā var pavērties negaidītas iespējas un pārmaiņas nāks par labu. Var rasties kāds piedāvājums saistībā ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS

Intuīcija palīdzēs izprast notikumu dziļāko būtību un cilvēku rīcības motīvus. Labs periods redzesloka paplašināšanai un jaunām zināšanām, tāpat arī vari doties nelielā brīvdienu izbraucienā vai sākt plānot atvaļinājuma ceļojumu. Interesantas idejas attiecībā uz peļņu.

ZIVIS

Apkārt liela burzma un dažādas sabiedriskās aktivitātes. Tevi aicinās iesaistīties, taujās padomu, dalīsies svarīgajā. Neiztērē tam pārāk daudz enerģijas, turklāt pārbaudi informāciju, ja tā saistās ar kāda lēmuma pieņemšanu. Var rasties pārdomas par sirdslietām. Izrunājies ar mīļoto.