Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Marts. Jāsteidz darbi mēneša sākumā!

© depositphotos.com

Dzīvē svarīgās lietas būtu vēlams paveikt vai vismaz iesākt marta pirmajā nedēļā, jo tad planētu stāvokļi ir harmoniskāki. Šoreiz neņemsim vērā pilnmēnesi un dilstošās fāzes sākumu, jo pēc tam iespējamas dažādas aizķeršanās.

Izvēles iespējas

Ja ir jāizvēlas, ko ņemt vai neņemt vērā, tad pēc pieredzes varu teikt, ka planētu kombinācijām ir lielāks spēks un ietekme nekā Mēness fāzēm. Un tāpēc, neraugoties uz to, ka šodien ir pilnā Mēness fāze un pēc tam tas sāk dilt, svarīgās lietas vajadzētu izdarīt vai vismaz iesākt līdz 8. martam. No tās dienas nelabvēlīgā retrogrādā stāvoklī (līdz 10. jūlijam) atradīsies par Lielo labvēli dēvētais Jupiters, kas var bremzēt veiksmes momentu dažādās jomās.

Kā greizā spogulī

Planētu retrogrādie stāvokļi atkārtojas ik pa laikam un rada problēmas konkrētās planētas pārraudzības jomās - ārzemju un migrācijas tēmā, tieslietās, likumu izdošanā un ieviešanā, izglītībā u.c.

Iepriekš pētot retrogrādā Jupitera periodus, radās secinājumi, ka tiešām tā ir. Piemēram, 2016. gadā retrogrādā Jupitera laikā Latvijā ieradās pirmie patvēruma meklētāji, kas tikpat ātri aizmuka. 2013. un 2014. gadā retrogrādā Jupitera periodā notika tautas protesti Ukrainā un Krimas aneksija. 2015. gadā tādā periodā tika veiktas mazajiem uzņēmumiem nelabvēlīgas izmaiņas Latvijas likumdošanā.

Tagad Jupiters retrogrādā stāvoklī atradīsies Skorpiona zodiaka zīmē, kuras pārziņā cita starpā ir finanšu sistēma. Līdz ar to rūpīgi jāplāno izdevumi un jābūt uzmanīgiem un apdomīgiem naudas lietās. Bet ne tikai. Var atklāties slepeni negodīgi darījumi, rasties problēmas ar nodokļiem vai apdrošinātājiem.

Atkal tas Merkurs!

Bet tas vēl nav viss - gribam to vai negribam, bet 23. martā atkal klāt būs retrogrādā Merkura periods, kam raksturīga piņķerēšanās, pārpratumi, kļūdas. Šajā laikā nav vēlams slēgt līgumus, pirmo reizi sēsties pie darījumu sarunu galda, iegādāties tehniskas ierīces. Augošā Mēness fāze bez retrogrādā Merkura (bet jau ar slikto Jupiteru) būs no 18. līdz 22. martam. Mēness 18. un 19. martā atradīsies Auna zodiaka zīmē, kas piemērota ātri realizējamiem projektiem, 20. un 21. martā Mēness būs Vērsī, un tas ir piemērots laiks ilgtermiņa darbu uzsākšanai. Savukārt 22. martā dienas fonu ietekmēs mainīgā Dvīņu zīme, kas labi runā, bet nopietnas darīšanas tā pamazāk, turklāt sāksim just retrogrādā Merkura tuvošanos.

Skaistais,zilais Mēness

Martā, tāpat kā janvārī, pilnmēness ir divas reizes. Pirmā pilnā fāze 2. martā un pēc tam 31. martā plkst. 15.37. Tā ir samērā reta dabas parādība, un šo otro pilnmēnesi dēvē par Zilo Mēnesi. Tiesa, realitātē Mēness krāsa paliek tā pati, bet zilgano toni piešķir vulkānisko putekļu daļiņas vai lielu ugunsgrēku dūmi, kas uzkrājušies atmosfērā.