Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 1. martam

© sals, aukstums, ziema

23.02.–1.03. 2018.

AUNS

Nedēļas nogalē būsi noskaņots uz filozofiskas nots un gribēsi atpūsties no spraigā dienu ritma. Atrodi brīdi vienatnei un palūdz, lai mājinieki pret to izturas ar sapratni. Nākamā nedēļa sola labvēlīgas pārmaiņas darba frontē, taču pašam jāpacenšas. Ienākumi saistīti ar paveiktā apjomu. Privātajā dzīvē garlaicīgi nebūs. Kaislības un piedzīvojumi iedvesmos, un dzīve atmirdzēs gaišās krāsās.

VĒRSIS

Brīvdienas vislabprātāk pavadīsi savējo lokā. Ģimenē valdīs savstarpēja sapratne, patīkamas sarunas un sirds siltums. Paveiciet kopā saimnieciskos darbus un ejiet sabiedrībā. Lai nākotnē pavairotu ienākumus, ir vērts pievērsties mācībām vai pieredzes papildināšanai. Ieguldi izglītībā, tas atmaksāsies. Ja maini darbu, tad nekautrējies runāt par samaksu atbilstoši savām prasmēm un zināšanām.

DVĪŅI

Ar sirdi un dvēseli dzīvosi līdzi visam, kas notiek darba vidē, taču neaizmirsti, ka tava uzmanība vajadzīga arī mājiniekiem. Ja rodas saspringtas situācijas, neturi sakāmo pie sevis, bet mierīgi izrunājies. Palutini mīļoto, sagādā kādu pārsteigumu un brīvdienās aizej kaut kur kopā ar savējiem. Nākamajā darba nedēļā var rasties idejas par peļņas pavairošanu, tomēr jāsargās no ambicioziem plāniem.

VĒZIS

Radošais pacēlums un daudz labu ideju. Prātā nāks viedas atziņas un noderīgas domas. Būsi noskaņots jauniem sasniegumiem un gatavs doties mērķa virzienā. Taču sargies no pārrēķināšanās un uzklausi tos cilvēkus, kuru domas esi gatavs respektēt. Privātajā jomā sirdi sildīs pozitīvas emocijas, kas iedvesmo un dara dzīvi krāsaināku. Kopā ar mīļoto cilvēku pavadīsi jaukus brīžus, kas paliek atmiņā.

LAUVA

Nedēļas nogalē labs laiks, lai sakārtotu mājas saimniecību, paveiktu uzpošanas darbus un izmēģinātu jaunas kulinārijas receptes. Iepriecini ģimeni un sagādā savējiem patīkamus brīžus. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad jātiek skaidrībā, ko patiesībā vēlies no attiecībām. Darbā jāraugās, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts. Ļauj noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu vai kādu citu bonusu.

JAUNAVA

Jo radošāk izturēsies pret darbu, jo labāki ienākumi. Vari mainīt apstākļus, kaut ko uzlabojot un attīstot. Taču nebūtu vēlams iesaistīties finanšu pasākumos, kur pastāv riski vai nav īstas skaidrības. Privātajā dzīvē pienācis laiks pozitīvām pārmaiņām. Izrunājies ar otro pusīti par to, ko vēlētos citādi. Brīvajiem ļaudīm jādodas sabiedrībā, kur ceļi var krustoties ar interesantu cilvēku.

SVARI

Strādāsi ar iedvesmu, un būs labas radošas idejas. Kolēģi un priekšniecība novērtēs tavu veikumu. Taču tas prasīs spēkus un enerģiju, tāpēc brīvdienās vari sajusties diezgan iztukšots. Tad atliec ikdienišķos darbiņus malā, atpūties, dodies garākā pastaigā vai pievērsies nodarbēm, kas uzlabo veselību. Attiecībās vēlēsies harmoniju un līdzsvaru, taču pārāk piekāpties arī nebūtu vēlams.

SKORPIONS

No tevis dzirkstīs enerģija un pozitīvas emocijas. Ar savu sparu aizrausi un iedvesmosi citus. Laba izpratne par situācijām un cilvēkiem, tomēr tas nepasargās no mainīgām un neprognozējamām situācijām darbā vai biznesā. Problēmas neņem dziļi pie sirds, jo viss drīz atrisināsies. Brīvdienā atpūties un pievērsies privātajai dzīvei. Klāt romantikas, sirds siltuma un mīlestības laiks.

STRĒLNIEKS

Brīžiem šķitīs, ka viss bremzējas un nekust uz priekšu tā, kā tev gribētos. Necīnies ar vējdzirnavām, bet nodarbojies ar to, kam ir atdeve. Esi modrs, turi acis un ausis vaļā, jo var rasties iespējas labi nopelnīt. Tikai rēķini solīti uz priekšu un nepaļaujies uz veiksmes faktoru. Par brīvajiem līdzekļiem iegādājies kādu vērtīgu pirkumu vai ieguldi izglītībā. Privātajā dzīvē ies diezgan nemierīgi.

MEŽĀZIS

Meklēsi atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem un dziļi sirdī vēlēsies kaut ko savā ikdienas dzīvē mainīt. Sāc ar mazumiņu -iegādājies jaunu garderobi, rotaslietas vai parfimēriju, aizej uz skaistumkopšanas salonu un palutini sevi. Šādi naudas tēriņi sniegs prieku un uzlabos garastāvokli. Tu jau sen to esi pelnījis! No tevis staros šarms, kas atver durvis uz cilvēku sirdīm. Kāda tikšanās var izrādīties īpaša.

ŪDENSVĪRS

Pavisam negaidot var rasties jaunas peļņas iespējas. Būs dažādas idejas, kā pavairot ienākumus. Ja arī citi tās apšauba, parēķini, apdomā un mēģini realizēt. Veiksmīgas darījumu sarunas un biznesa kontakti. Brīvajā laikā labprāt saimniekosi mājās un rūpēsies par savējiem. Ja šobrīd esi viens, atver sirdi pavasarim un mīlestībai. Varbūt tieši tev lemts piedzīvot dziļas un patiesas jūtas.

ZIVIS

Prāts atvērts jaunai informācijai - ātri uztversi būtiskāko un izpratīsi cilvēku rīcības motīvus. Vilinās jaunas tāles un garīgie apvāršņi. Tajā pašā laikā ikdiena ir ikdiena un dzīvē daudz «piezemētu» pienākumu. Brīvdienās paveic mājas darbus un sarīko radiem un draugiem nelielu ballīti. Attiecību jomā novērtēsi to, ka blakus ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Stiprā pleca izjūta līdzās sniegs sirdsmieru.