Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 22.februārim

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

16.–22.02., 2018.

AUNS

Enerģijas krājumi reizēm tomēr mēdz izsīkt... pat tik aktīviem cilvēkiem kā Auna zīmē dzimušie. Mazliet piebremzē. Kā mēdz teikt: darbs nav zaķis, neaizbēgs. Svarīgāk parūpēties un palutināt sevi - satikties ar draugiem, apmeklēt izklaidējošu pasākumu vai vienkārši nedarīt neko. Tādējādi uzkrāsi spēkus un varēsi pievērsties karjerai. Iespējami interesanti un vilinoši izaicinājumi.

VĒRSIS

Nemierīgs periods un daudz emociju. Ļoti iespējams, ka dzīvē daudz kas nenotiks pēc tava prāta. Neļauj vaļu dusmām un necīnies ar vējdzirnavām, ir jaukākas lietas, kam pievērsties. Radoši aktīvs periods, interesantas idejas un sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Piesaistīsi cilvēku uzmanību un saņemsi komplimentus. Kāda tikšanās var tīkami aizskart smalkās dvēseles stīgas.

DVĪŅI

Darbā daudz pienākumu, bet arī labas iespējas parādīt savu varēšanu un saņemt atzinību. Varbūt pat tiks piedāvāts augstāks amats vai pavērsies kādas citas iespējas. Lūkojies pēc izdevīguma un nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Piemērots laiks arī mācībām, semināriem, komandējumiem vai ceļojuma plānošanai. Izmanto dienas lietderīgi un netērē enerģiju ballītēs.

VĒZIS

Lietišķu darīšanu un jaunu projektu laiks. Tikko kā beidzies Saules un Mēness aptumsumu periods, un klāt ir jaunmēness, kad jāķeras pie ieceru realizēšanas. Ir iespējas izveidot sekmīgu sadarbību. Tikai ar vienu nosacījumu - nepieņem sasteigtus lēmumus, bet visu rūpīgi izrēķini. Nevajadzētu arī lietišķās lietās paļauties uz draugu solījumiem. Mīlestībā svarīga uzticēšanās.

LAUVA

Dzīvē divas svarīgākās tēmas šobrīd: sirdslietas un darba fronte. Pirmajā iespējami interesanti notikumi un «viļņošanās». Ja esi ar kādu kopā, gādā par saskaņu. Savukārt brīvajiem ļaudīm derētu pārdomāt savas vēlmes un attieksmi - kāpēc šobrīd esi viens. Vai jūti, ka nenovēršami tuvojas pavasaris? Darbā kārtīgi jāstrādā, tad arī būs augļi, bet karjeras kāpiens prasīs daudz emociju.

JAUNAVA

Darbs ir visu pamatu pamats un viens no tavas dzīves galvenajiem vadmotīviem. Šajā periodā viss ies no rokas. Var arī rasties jauni kontakti vai piedāvājumi. Tikai esi piesardzīgs, ja profesionālā tēma sasaistās ar ārzemēm - tad neliec visu uz vienas kārts. Brīvajos brīžos vislabāk jutīsies kopā ar savu otro pusīti, bet, ja tādas nav, tad ir visas iespējas satikt jauku, mīļu cilvēku.

SVARI

Domīgs un nemierīgs prāts, dažu brīdi grūti valdīt pār emocijām. Bet vai patiesībā ir iemesls satraukumam? Ja lietišķajā jomā viss nevirzās tā, kā tev gribētos, atliec darāmo uz vēlāku laiku. Daudz svarīgāks šobrīd ir dvēseles komforts un harmonija sevī. Brīvdienās kaut kur aizbrauc vai pavadi laiku ar mīļiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās.

SKORPIONS

Privātās tēmas pirmajā vietā. Nedēļas nogalē ir īstais laiks saimniecības darbiem, jaunu recepšu izmēģināšanai un saviesīgai mājas ballītei. Sirdslietās tīkamas emocijas un romantiski piedzīvojumi. Ja ar savu otro pusīti esi kopā jau ilgāku laiku, izdomā ko aizraujošu attiecību atsvaidzināšanai. Jaunā darba nedēļa solās būt nemierīga, sargies no stresa un pieskati finanses.

STRĒLNIEKS

Vairāk nopietnības, piezemētības un savaldības derētu! Saspringtās situācijās noskaiti līdz desmit un ieklausies oponentu viedokļos. Strīdi vai apvainošanās rezultātu nedos. Šo laiku vajadzētu izmantot ienākumu pavairošanai un jaunu iemaņu apgūšanai. Brīvdienās prieku sagādās mājas ballīte radiem un draugiem. Attiecībās ar otro pusīti mīļums un sirsnība.

MEŽĀZIS

Izvērtē paveikto un nospraud jaunus mērķus. Un ne tāpēc, ka klāt austrumnieku jaunais gads, vienkārši - šis periods ir piemērots pārmaiņām tavā dzīvē un autoritātes nostiprināšanai. Var pavērties peļņas iespējas un atnākt noderīga informācija. Viss ies no rokas, ja turēsies tālāk no strīdiem un intrigām. Mājas dzīve gan diezgan nemierīga, un attiecībās var būt daudz emociju.

ŪDENSVĪRS

Būsi noskaņots rosīgi, labprāt kontaktēsies ar cilvēkiem un teju vai ar katru spēsi atrast kopīgu valodu. Līdz ar to darbā vai biznesā var pavērties kādi jauni apvāršņi. Laiks pavairot ienākumus un ieviest dzīvē pelnošas idejas. Pievērsies vairāk lietišķajai jomai, bet privātajā dzīvē esi rāms un saprotošs. Galvenais - neļaut vaļu emocijām un visas situācijas sirsnīgi izrunāt.

ZIVIS

Šarms, pievilcība, spējas atstāt labu iespaidu un izprast citus - tie būs tavi trumpji, kas ļauj veiksmīgi veidot kontaktus. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas un var atklāties arī kāds slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Darbā daudz pienākumu, tāpēc papildus neko neuzņemies - tikai tāpēc, ka esi labs cilvēks. Turies arī tālāk no strīdiem un intrigām, ja tas uz tevi neattiecas un neskar.