Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 8. februārim

© depositphotos.com

HOROSKOPI 2.–8.02.2018.

AUNS

Diezgan jūtīgi uztversi norises un apkārtējo cilvēku izteikumus, būs situācijas, kas radīs stresu un «bendēs nervus». Mieru, tikai mieru, - teica Karlsons. Brīvdienās atrodi laiku mazliet sev, lai atpūstos un sakārtotu domas. Vari arī iepriecināt dvēseli, dodoties uz kultūras pasākumu vai nelielā iepirkšanās tūrē. Ja plānota ballīte, saposies skaisti. Dzīve var uzdāvāt romantisku iepazīšanos.

VĒRSIS

Daudz lietišķu darīšanu, sarunas iestādēs, tikšanās ar darījuma partneriem. Tas paņems enerģiju, taču rezultāts priecēs. Diezgan īsā laikā būsi sakārtojis daudz svarīgu lietu. Darbā iespējami vilinoši un finansiāli izdevīgi karjeras piedāvājumi. Ir jēga tos izvērtēt - iespējams, paveras ceļš uz kaut ko jaunu un interesantu. Brīvdienās dodies izklaidēs uz klubu vai draugu ballīti.

DVĪŅI

Sirds ilgosies pēc jaunām tālēm, un citu zemju vilinājums būs teju vai stiprāks par ikdienas pienākumiem. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un dodies apskatīt citas zemes - tālas un eksotiskas. Tas dos neaizmirstamus iespaidus un ļaus uz pierastām situācijām paskatīties ar citām acīm. Ja paliksi ierastajā vidē, tad jāraugās, kā vari pēc iespējas labāk izcelties profesionālajā jomā.

VĒZIS

Kaut arī vairākumā gadījumu savējie, mājas vide un ģimene tev ir pirmajā vietā, šis periods solās būt trauksmains un piepildīts ar dažādām lietišķām un sabiedriskām aktivitātēm. Var nākties kārtot darīšanas iestādēs vai bankās, kā arī uzņemties kādu sabiedrisku pasākumu organizēšanu. Liela loma sirdslietām, mīlestības un attiecību tēmām. Dzīve var uzdāvāt interesantus piedzīvojumus.

LAUVA

Pratīsi sevi pasniegt un parādīt no vislabākās puses, cilvēki izrādīs simpātijas un apbrīnos tavas spējas visdažādākajās dzīves jomās. Tas ir tik patīkami un silda sirdi. Kāda dzirkstelīte var pārvērsties mīlestības liesmā. Ja esi ar kādu kopā, tad labs laiks ģimenes veidošanai un attiecību stiprināšanai. Darbā nevajadzētu uzņemties vairāk, nekā spēj «pacelt», visu ar mēru un bez steigas.

JAUNAVA

Jebkurš darba devējs vai biznesa partneris priecājas, sadarbojoties ar tevi. Šis ir periods, kad pastāv iespējas paplašināt darbošanos, parādīt savas spējas, kā arī iegūt jaunus darījumu partnerus. Viss iepriekšminētais nākotnē ļaus pavairot ienākumus. Brīvos līdzekļus diezgan daudz tērēsi mājas saimniecībai un mīļo cilvēku lutināšanai. Sirdī ilgas pēc romantikas.

SVARI

Priekšplānā izvirzīsies privātā dzīve un attiecību tēma, lietišķās lietas atstājot otrajā plānā. Brīvajiem ļaudīm var rasties simpātijas, uzvirmot kaislības un notikumi, kas ikdienu sagriež virpuļos. Neturies pretī, bet izbaudi dzīvi visā tās krāšņumā. Ģimenes cilvēkiem sirsnības un mīlestības piepildīts laiks, tomēr par saskaņu mazliet jāgādā un jāsargās apvainoties par dzīves sīkumiem.

SKORPIONS

Sekmīgs laiks, lai ķertos pie jauniem projektiem, pievērstos privātajam biznesam un palielinātu ienākumus. Brīvos līdzekļus vari tērēt saimnieciskām vajadzībām, iegādāties mājoklim noderīgas lietas vai atjaunot garderobi. Tā kā darba dienas ritēs saspringti, nedēļas nogali pavadi mājās, mierīgā atmosfērā kopā ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm noslēpumaini romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Iespējamas saspringtas situācijas, kas tiešām «uzdod pa nerviem». Noskaiti līdz desmit un liec lietā savu optimismu, tādējādi noregulēsi asumus un spēsi arī samierināt citus. Finanšu lietās jābūt apdomīgam un vērtējošam. Nevajadzētu bez apdoma iesaistīties jaunos projektos, var sanākt pārrēķināšanās. Privātajā dzīvē daudz dinamikas un aizraujoši piedzīvojumi. Simpātijas dzirkstīs.

MEŽĀZIS

Daudz domu par un ap biznesu vai ienākumu palielināšanu. Ir jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba, citādi veiksmes laiks vai aizplūst kā straume upē. Taču, kārtojot lietišķus darījumus, esi korekts. Nepiedalies negodīgas konkurences spēlītēs un turies tālāk no situācijām, kurās citi skaidro savas attiecības. Iespējama interese par jaunām zinībām un vēlme paplašināt redzesloku.

ŪDENSVĪRS

Ļoti rosīgs un aktīvs dzīves periods. Viegli veidosi kontaktus, iegūsi jaunus draugus un biznesa partnerus, izraisīsi līdzcilvēkos simpātijas. Ja šobrīd esi viens, tad ir iespējas izveidot attiecības ar tālejošu turpinājumu. Gluži nevilšus prātā var iešauties interesantas un oriģinālas biznesa un peļņas idejas. Padomā, parēķini un liec lietā. Brīvdienās prieks no ballītes vai kultūras pasākuma.

ZIVIS

Gan pārdomu, gan jaunu plānu laiks. Brīvdienās mierīgi atpūties, velti laiku pārdomām un kādiem brīžiem vienatnē. Kārtīgi izgulies un dodies garākā pastaigā pie dabas. Tādējādi uzkrāsi spēkus un jaunajā nedēļā atkal varēsi ar pilnu sparu ķerties pie darbiem. Paredzama diezgan liela spriedze, taču tu sekmīgi tiksi ar visu galā un, iespējams, saņemsi vilinošu karjeras piedāvājumu.