Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Pasaki, kurā nedēļas dienā piedzimi…es pateikšu, kāds tu esi

© depositphotos.com

Savu potenciālu un rakstura īpašības var pamēģināt noteikt pēc dzimšanas dienas. Robinsonam Krūzo bija savs Piektdienis – tādu vārdu uz vientuļas salas dzīvojošais jūrnieks deva no kaimiņsalas kanibāliem izglābtam iezemietim. Kas mēs esam – Pirmdieņi, Otrdieņi, Svētdieņi? Varbūt arī Piektdieņi?

Pirmdien dzimušie

Pirmdienas pārvaldnieks ir Mēness. Pirmdienā dzimušie mūžam šaubās, ir nemiera gari, vienmēr gatavi urdīt un urdīties. Ja izdodas pārvarēt dvēseles pretrunas, tad dzīvē var sasniegt visu, ko vēlas. Pirmdien dzimušie ir emocionāli, atvērti, izpalīdzīgi, bet labi prot slēpt savas patiesās izjūtas un bagātīgo fantāziju. Viņi ļoti viegli pielāgojas cilvēkiem, videi, jebkādām pārmaiņām. Vienlaikus viņiem nepatīk pārvarēt šķēršļus, labprātāk paslēpsies aiz kāda cita platās un drošās muguras. Pēc tādiem kritērijiem viņi cenšas izvēlēties dzīvesbiedru. Bieži cieš no vientulības.

Patīk komforts, mājās spēj radīt patīkamu, ģimenisku atmosfēru. Ģimene - tā ir viņu misija, stiprā puse.

Otrdien dzimušie

Otrdienas pārvaldnieks ir Marss. Šie cilvēki ir neatlaidīgi, sīksti, uzstājīgi, citiem var šķist agresīvi. Tomēr tas, ko redz citi, nav tas, kā otrdien dzimušie patiesībā jūtas - viņi ne vienmēr ir pārliecināti, bieži jūtas nedroši un to slēpj aiz kareivīga cilvēka maskas. Viņi mēdz šaubīties par savu taisnību, tādējādi zaudē ticību saviem spēkiem un sāk apšaubīt savas rīcības pareizību. Tāpēc viņiem ļoti svarīgs ir citu cilvēku atbalsts, uzmundrinājums, novērtējums. Diemžēl viņi bieži rīkojas impulsīvi: vispirms izdara, pēc tam domā.

Otrdienā dzimušie var kļūt par ideālu sabiedroto, jo viņi ir sirsnīgi, uzticami, labi padomdevēji, kuri prot uzklausīt un diplomātiski novirzīt uz pareizā ceļa. Otrdien dzimušie gūs labus panākumus profesijās, kur jāstrādā, jāsazinās, jādarbojas ar cilvēkiem.

Trešdien dzimušie

Trešdienas aizbildnis ir Merkurs - tirdzniecības, zināšanu, intelekta, informācijas pārvaldnieks. Trešdienā dzimušie veiksmīgi nodarbojas ar zinātni, ir labi mārketinga, reklāmas speciālisti. Viņi labprāt mācās visu mūžu, iegūst pieredzi, kopš agras bērnības plāno savu dzīvi, jo apzinās, ka grib gūt panākumus, ir neatlaidīgi sava mērķa sasniegšanā. Viņi ir veiksminieki, un no malas izskatās, ka trešdienā dzimušie cilvēki soļo pašas Laimes mātes iemītās pēdās. Tomēr var pienākt brīdis, kad cilvēks rīkojas pretēji visam iepriekš sacītajam, gluži kā norāvies no ķēdes, kā mēdz sacīt. Viņš rīkojas tik neprognozējami, sekodams iekšējai enerģijai, kaislībām, ko neprot apslāpēt. Kad tās nomierinās, tad trešdienā dzimušais atkal kļūst racionāls, vēss, lietišķs, un nekas neliecina par viņa iekšējo vulkānu.

Viss kārtībā, ja trešdienā dzimušajiem līdzās ir cilvēks, kurš saprot, ka arī visvēsākajam prātam reizēm vajag ļaut doties brīvsolī, un tas nebūt nenozīmē krāpšanu vai neuzticību. Tad attiecības saglabāsies un netiks samaitātas nepamatotas greizsirdības dēļ.

Ceturtdien dzimušie

Ceturtdienas pārvaldnieks ir Jupiters. Brieduma gados šie cilvēki nereti kļūst par ietekmīgiem ļaudīm. Ja ne citādi, tad viņi spēj lieliski organizēt, rīkot, vadīt. Viņi gūst panākumus politikā, reliģijā, administrēšanā. Daudzi no ceturtdienā dzimušiem cilvēkiem ir apveltīti ar paredzēšanas spējām, viņi var nojaust, kas notiks nākotnē. Reizēm tas viņus biedē, viņi pat cenšas ar to cīnīties, apspiežot sevī tādu spēju attīstīšanu. Velti: tādā veidā viņi gūst aizsardzību, lai varētu pārvarēt šķēršļus.

Līdzcilvēkiem var būt sarežģīti atrasties līdzās Jupitera aizbilstamajiem - viņus nesaprot, no viņiem baidās. Uz viņiem dusmojas, jo viņi ir citādāki. Ceturtdienā dzimušie mēdz uzvesties kā karaliene māte - kā es pateicu, tā būs. Viņi var neieklausīties tuvinieku viedoklī, nerespektēt to. Pat ja uzklausa, tad tik un tā rīkojas pēc sava prāta. Bet viņi nav asi, kašķīgi un nejauki. Strīdus cenšas atrisināt, kamēr tie nav pārauguši konfliktos. Ja pārī otrs partneris ir tāds, kuram nepieciešams spēcīgs, pat valdonīgs cilvēks līdzās, tad viss kārtībā.

Ceturtdienā dzimušie ir ģimeniski, lai gan mēdz būt greizsirdīgi un nav kompromisa cilvēki. Viņi arī nebūs tie, kuri ātri spēj piedot.

Piektdien dzimušie

Piektdienas aizbildne ir Venera. Piektdienā dzimušajiem patīk skaistums, māksla, viņi ir gatavi mīlēt un būt mīlēti. Viņi ir dzimuši, lai gūtu prieku un radītu to. Jebkurā situācijā piektdienā dzimušie cenšas viest kaut nelielu optimismu un prieku. Viņi ir ļoti pievilcīgi, apburs pat ceļa stabu. Šo savu dabiski radīto tēlu cenšas paspilgtināt, bet viņu koķetēšana nebūt nav sekla, un to nevada vēlme iepatikties par katru cenu. Viņiem šāda uzvedība ir dabiska, tā ir spēle, nekādu citu zemtekstu šo cilvēku uzvedībā nav. Piektdienā dzimušie mīl savu māju, ģimeni, prot radīt siltu gaisotni ap sevi.

Rūgti maldi, ja kāds domā, ka Veneras aizbilstamos varēs ieslēgt četrās sienās, lai viņi veido mājīgu atmosfēru un vij ģimenes ligzdiņu. Nē. Viņi pastāvīgi grib paplašināt savu darbošanās loku, iepazīt pasauli un sevi, tikai tad viņu dzīve būs pilnīga, un to viņi ar prieku dāvā draugiem un tuviniekiem. Viņi labi jūtas līdzās tiem cilvēkiem, kuri spēj nodrošināt mieru, mājīgumu, brīvību, ir svabadi no aizdomām un greizsirdības. Ja piektdienā dzimušos gribēs pieķēdēt ģimenei vai mājas dzīvei, viņi aizies. Un vēl - viņi prot pelnīt naudu.

Sestdien dzimušie

Saturna aizbilstamie. Viņi uz saviem kamiešiem stiepj karmas nastu. Par laimi, sestdienā dzimušie ir spēcīgi un izturīgi, lai spētu šo nastu nest. Iespējams, viņi labprāt gribētu iegūt neierobežotu varu, bet labāk viņiem tādu iespēju nedot. Liekot lietā savus talantus, prātu, asprātību, atbildības izjūtu, sestdienā dzimušie var veidot izcilu karjeru. Ceļš uz to nebūs viegls. Visi dzīves labumi tiks piedāvāti nevis uzreiz, bet pakāpeniski. Viņu kredo: darbs, gods, pienākums, prasmes, pacietība gan darbā, gan ģimenē.

Bieži vien Jupitera aizbilstamajiem neveicas personīgajā dzīvē, jo viņi cer, ka viņu principi un personība automātiski nodrošinās viņiem laimi, un nepiepūlas paši, lai to sasniegtu. Izveidojot ģimeni, viņi ir pārliecināti, ka tālāk viss notiks pats par sevi, un ir pārsteigti, kad tā nenotiek. Steigdamies glābt situāciju, viņi rīkojas kā ugunsgrēkā - visu aplej ar ūdeni, neskatoties, vai tā vispār vajadzēja rīkoties. Viņiem vajadzētu rīkoties apdomīgāk - ģimenes problēmas risināt soli pa solim, pacietīgi, nestrebjot karstu.

Dzīves nogalē sestdienā dzimušie visbiezāk ir ieguvuši autoritāti sabiedrībā,

Tiek uzskatīti par cienījamiem cilvēkiem, ir laimīgi savā ģimenē, kur viņus godā un uzskata par dzimtas pamatu. Vecumdienās viņi var justies daudz laimīgāki nekā jaunībā. Sasnieguši briedumu, sestdienā dzimušie pilnībā izbauda savas dzīves augļus.

Svētdien dzimušie

Svētdienas aizbildne ir Saule. Tāpēc svētdienā dzimušie var apsvilināt ar savu personību. Viņiem veicas gandrīz vienmēr. Paradoksāli, ka šos likteņa lutekļus tomēr vajā neveiksmes. Viņiem viss ir iedots - prāts, talants, dzīves spēks, skaistums un labsirdība, tāpēc bieži vien viņi mēdz būt bezrūpīgi un dusēt uz lauriem, jo nav vajadzības pēc kaut kā tiekties, par kaut ko cīnīties, lai nodrošinātu savu dzīvi nākotnē. Kam viņiem mērķi, ja tik un tā viss būs? Līdz aptuveni 33 gadu vecumam viņi turas virs ūdens, pateicoties dabas dotajiem talantiem un šūpulī ieliktajai veiksmei, bet pēc tam dzīve būs barga un pajautās, sak, ko esi sasniedzis, izmantojot tik dāsni piešķirto avansu? Talanti un spējas ar laiku izsīks, ja tos nepapildinās darbs un gribasspēks. Tas novedīs pie ilūziju un cerību zaudējuma, un gadās, ka no šīs krīzes veiksminieks neredz izeju. Rezultātā cilvēki spēka gados atsakās no iespējām iegūt materiālu rocība un sasniegumiem profesionālajā jomā.

Lai varētu realizēt visas savas spējas, svētdienā dzimušiem cilvēkiem nepieciešama disciplīna un laba izglītība. Ja viņi beigs sevi žēlot un izmantos gribasspēku, lai sasniegtu iecerēto, tad rezultāti būs - būs izaugsme, būs karjera, būs ietekme.

Viņiem vispiemērotākais partneris dzīvē un darbā ir ceturtdienā dzimušais Jupitera aizbilstamais. Tas spēs Saules cilvēku noturēt rāmjos, virzīt, bīdīt un ļaut attīstīt talantus, lai svētdienā dzimušais savas spējas lietderīgi izmantotu sabiedrības un savā labā.

*

Kā uzzināt, kurā dienā dzimis

Var izmantot vietni http://www.timeadate.eu/pages/lv/day-of-week-lv.html