Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 1. februārim

© depositphotos.com

26.01.–1.02., 2018.

AUNS

Galvā nepārtraukti daudz un dažādu ideju - pie kuras realizēšanas lai ķeras vispirms? Mazliet apstājies un noskaiti līdz desmit, jo, ātrumā rīkojoties, iespējams kļūdīties. Tāpat esi uzmanīgs ar sava viedokļa izteikšanu, dari to apdomīgi, lai neizraisītu pretreakciju. Brīvdienās daudz prieka gūsi no tikšanās ar draugiem un domubiedriem vai kluba apmeklējuma. Tevi pavadīs cilvēku labvēlība un simpātijas.

VĒRSIS

Kā tas nākas, ka visu laiku jāstrādā, jāstrādā un vēlreiz jāstrādā? Šajā periodā atkal jau pirmajā vietā darbs. Ikdienā uz taviem pleciem gulsies nopietni, atbildīgi pienākumi - būs jāstrādā čakli un sistemātiski. Taču ir vērts tiekties augstāk, izvirzīt ambiciozus mērķus un uzdrošināties spert izšķirošo soli pretī jaunām virsotnēm. Īstajā brīdī līdzās būs seni draugi, uz kuriem vari paļauties.

DVĪŅI

Kaut arī vislabāk tu jūties cilvēkos, kad apkārt ir jaunas informācijas plūsma un krāsaini notikumi, sabiedriskām aktivitātēm, ballītēm un tusiņiem tagad nav īstais laiks. Pirmajā vietā mājas dzīve un pienākumi ģimenē. Būs veicami dažādi saimnieciskie darbi, un būs jāpalīdz arī mīļajiem radiņiem. Nākamā nedēļa nāks ar aktīvu rosību darbā, ir iespējas izcelties ar idejām.

VĒZIS

Darba diena ritēs nemierīgi, tāpēc brīvdienās atvēli pienācīgu laiku atpūtai. Vislabāk jutīsies ģimenes lokā, savukārt brīvajiem ļaudīm ir piemērots laiks attiecību stabilizēšanai un nostiprināšanai. Nākamajā nedēļā, iespējams, vajadzēs kārtot kādus lietišķus jautājumus, ar ko arī sekmīgi tiksi galā. Galvenais - loģiski argumenti un kārtīgi dokumenti. Var rasties vēlme mācīties, apgūt ko jaunu.

LAUVA

Brīvdienās mājās dažādi saimnieciskie darbi, vari risināt ģimenes lietas un nekustamā īpašuma jautājumus. Ja dosies iepirkšanās tūrē, tad ar naudu rīkojies apdomīgi. Vispirms nopērc to, kas patiešām būs nepieciešams saimniecībā, un tikai pēc tam to, kas priecē acis un sirdi. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu, nedrīkst strīdēties, pieņemt pēkšņus lēmumus, strauji uzsākt vai izbeigt attiecības.

JAUNAVA

Gribēsi iedziļināties situācijās un cilvēku rīcības motīvos. Brīvajos brīžos pārdomāsi dienu notikumus un izdarīsi pareizos secinājumus. Darbā iespējamas sarunas saistībā ar jauniem projektiem, tomēr visu rūpīgi izvērtē, vienošanās noformē juridiski korekti un esi precīzs ar dokumentiem. Jāturas tālāk no dažādām konfliktsituācijām. Sirdslietu jomā būsi noskaņots uz romantiska viļņa.

SVARI

Darbs prasīs iedvesmu, būs labas idejas, un pats ar paveikto būsi apmierināts. Var ķerties pie sen izlolotām iecerēm, tikai izvērtē, ar ko kopā tās realizēt. Partnerības jautājumos var rasties neparedzēti pavērsieni. Labs laiks ienākumu pavairošanai, pieredzes apmaiņai, dažādām profesionālām mācībām. Dienu steigā gan nevajadzētu atstāt novārtā sirdslietas, pavadi pēc iespējas vairāk laika ar mīļoto cilvēku.

SKORPIONS

Domas aizņemtas ar jauniem plāniem. Intensīvi prātosi par darbības paplašināšanu un pārmaiņām, un galva vai burtiski krakšķēs no ideju pārbagātības. Šis ir sekmīgs laiks ienākumu pavairošanai, tikai neko nevajag sasteigt, rūpīga izvērtēšana ļaus izvairīties no kļūmēm. Svarīgas arī attiecības ģimenē, bet brīvajiem ļaudīm iespējamas pārmaiņas sirdslietās, kaislības un piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots enerģiskai darbībai un ar racionālu prātu nospraudīsi mērķus. Veiksies lietišķas sarunas un darījumi. Tas gan prasīs nervus un izturību, varbūt kādā brīdī nāksies iziet uz kompromisu, taču ir vērts pacensties nākotnes vārdā. Šodien ieliktie biznesa pamati dos augļus tālākā nākotnē. Sirdslietās jāgādā par saskaņu un nevajag ar mīļoto strīdēties par sīkumiem.

MEŽĀZIS

Varbūt pienācis laiks ķerties pie sava biznesa veidošanas, nevis ļaut, lai uz tavu prāta spēju rēķina pelna citi? Ja tomēr drošāk un stabilāk jūties algotā darbā, tad pašlaik ir iespējas izcelties profesionālā jomā un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Tikai seko līdzi, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts. Brīvajā laikā atrodi brīdi vienatnei, jo pārdomās izdosies salikt punktus uz «i» dažādās dzīves jomās.

ŪDENSVĪRS

Aktīvas komunikācijas laiks. Labprāt palīdzēsi citiem, rūpēsies un atbalstīsi, iesaistīsies dažādos pasākumos, taču atceries arī par savām interesēm un vajadzībām. Ir vērts padomāt par jauniem izaicinājumiem profesionālajā jomā, mācībām un ienākumu pavairošanu. Brīvdienās vari apmeklēt kādu kultūras vai izklaides pasākumu. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

ZIVIS

Ja kādā brīdī no dzīves pienākumiem jūties noguris, aizver aiz sevis durvis un palūdz, lai visi liek mieru un izturas ar sapratni. Tev nepieciešams atpūsties un uzkrāt spēkus, jo enerģija var ātri iztērēties. Pēc tam ar jaunu sparu ķeries pie darbiem un parādi, uz ko esi spējīgs profesionālajā jomā. Būs rezultāti. Sirdslietās pārdomu laiks, kad jātiek skaidrībā par savām vēlmēm un iekšējām sajūtām.