Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 25. janvārim

© F64

HOROSKOPI: 19.–25. 2018.

AUNS

Svarīga finanšu tēma - gan ienākumi, gan izdevumi. Ir vērts lūkoties, kā maciņa saturu papildināt, iesaistoties jaunos projektos. Tikai ne tādos, kur viss jādara uzreiz, bez apdomāšanās. Atceries seno latviešu teicienu, ka ātri tikai blusas ķer. Nopelnīto labprāt arī tērēsi. Brīvdienās dodies iepirkties, atjauno garderobi, pēc tam saposies un dodies sabiedrībā. Simpātijas un jaunas pazīšanās.

VĒRSIS

Skaiti līdz desmit un saspringtās situācijās mēģini savaldīties. Jāprot ieklausīties arī līdzcilvēku viedoklī, nevis savu taisnību uzskatīt par vienīgo, īsto un patieso. Ja būsi tolerants, veidosies veiksmīga sadarbība. Brīvdienās vari atļauties nelielu, radošu bohēmu un romantikas baudīšanu. Ja esi jau ar kādu kopā, sarīkojiet mīļu pasākumu divvientulībā. Jaunajā nedēļā darba atkal pilnas rokas.

DVĪŅI

Veiksies lietišķās lietās. Ja nepieciešams, kārto darīšanas iestādēs, komunālajos dienestos vai bankās. Sekmīgi tiksi galā un spēsi pamatot savu viedokli. Darbs prasīs iedvesmu, taču ir labas iespējas izcelties un parādīt savas prāta spējas. Brīvdienās vajadzētu pavadīt laiku ar mīļoto cilvēku un ģimeni. Prieku un pozitīvu enerģiju dos neliels izbrauciens vai kustīgi sportiskas aktivitātes.

VĒZIS

Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes. Ja tev piedāvā kaut kur iesaistīties vai organizēt, tad izvērtē pasākuma lietderību. Skaidrs, ka visu paspēt nav iespējams un jāizvērtē prioritātes. Iespējams, šajā periodā lielāku uzmanību prasīs ģimenes dzīve un mājas pienākumi. Vajadzētu parūpēties par mīļajiem radiņiem, apciemot vecākus un šo to nozīmīgu paveikt mājas saimniecībā.

LAUVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs! Ja strādā iestādē vai firmā, bruņojies ar izturību, jo var rasties jauni pienākumi vai nākt pārmaiņas. Dienas skries kā vēja spārniem. Ja tev ir savs bizness, rīkojies gudri un, galvenais, apdomīgi. Var sanākt pārrēķināšanās vai negaidīti pavērsieni. Privātajā dzīvē iepazīšanās, kaislības, notikumu attīstība. Pāriem - attiecībās jaunas dzirkstis.

JAUNAVA

Mīlestība sildīs sirdi. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas ikdienā ienes pavisam jaunas krāsas. Izrādi simpātijas un nebīsties paspert soli pretī savai laimei. Ģimenes cilvēkiem jāpadomā, kā attiecībām piešķirt jaunas krāsas. Prieku sagādās arī kopīga saimniekošana mājās. Labas iespējas parādīt sevi darba jomā, ir vērts runāt par algas pielikumu vai meklēt jaunas iespējas.

SVARI

Daudz enerģijas paņems mājas pienākumi. Jāuzklausa un jāpalīdz mīļajiem radiņiem - otrajai pusītei un bērniem. Tavi padomi būs noderīgi, un diskusijās dzims jaunas atziņas. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanas, kas pāraugs simpātijās un vēlāk arī nopietnās attiecībās. Pirms pieņem lēmumu jebkurā jomā, ieklausies intuīcijā. Uzmanīgi ar finanšu lietām, lai neiznāk pārrēķināšanās.

SKORPIONS

Lieli plāni un idejas, it īpaši attiecībā uz peļņu. Jāatrota piedurknes un jāķeras klāt! Tomēr der arī ieklausīties līdzcilvēku viedokļos, tas ļaus uz situācijām paraudzīties arī no cita skatupunkta. Liela nozīme zināšanām. Ja liekas, ka pietrūkst kādu iemaņu, meklē, kur tās var papildināt. Brīvdienās vajadzētu pievērsties mājas darbiem un būt kopā ar saviem mīļajiem.

STRĒLNIEKS

Ar enerģisku rīcību daudz panāksi. Skaidri apzināsies mērķus, un tev būs plāns, kā tos sasniegt. Labas idejas attiecībā uz peļņu - jāmeklē jaunas iespējas, taču jāpievērš uzmanība darījumu juridiskajai pusei. Ja nāk kāds jauns piedāvājums, rūpīgi izvērtē. Derētu papildināt profesionālās iemaņas, apmeklējot seminārus vai uzklausot pieredzējušākos kolēģus. Brīvdienās mierīgi atpūties.

MEŽĀZIS

Prāts un darba spējas augstā līmenī. Būsi autoritāte citiem, un cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī. Viegli veidosi noderīgus lietišķos kontaktus. Labs laiks, lai sāktu jaunus projektus un mēģinātu nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Brīvdienās pozitīvas emocijas sniegs satikšanās ar draugiem un izklaides pasākumu apmeklējums. Privātajā dzīvē pārdomu laiks, nepieņem būtiskus lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Ir iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm vai gūt panākumus biznesā. Jaunie plāni gan rūpīgi jāizvērtē, jo tie var būt lielāki nekā iespējas realizēt. Veltot uzmanību darba lietām, mājas pienākumi var palikt novārtā. Ja ģimene iebilst, izskaidro viņiem, ka šobrīd profesionālā jomā ir būtisks periods. Brīvdienās vajadzētu iziet sabiedrībā, apmeklēt pasākumus, satikties ar domubiedriem.

ZIVIS

Intuīcija augstā līmenī, kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēkiem un izpratīsi situācijas. Tavi padomi noderēs, un cilvēki par tiem būs pateicīgi. Liela nozīme sabiedriskām aktivitātēm. Apmeklējot dažādus pasākumus, ir iespējas satikt interesantus cilvēkus un arī izveidot noderīgas pazīšanās. Kāda tikšanās var pāraugt simpātijās. Ja dodies ceļojumā, visu noorganizē ļoti rūpīgi.