Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Horoskopi janvārim - ko sola zvaigznes?

© https://ytemagazine.com

HOROSKOPI Janvāris, 2018.

AUNS

Svētku un gada nogales straujais skrējiens jau sen aiz muguras, bet dzīve mierīgāka nekļūst. Darba jomā iespējami jauni izaicinājumi. Rūpīgi izvērtē situāciju, jo var gadīties, ka viss nav tā, kā sākotnēji izskatās. Nepieņem pārsteidzīgus lēmumus un vairāk uzticies saviem spēkiem, nevis citu solījumiem. Brīvajā laikā prieku sagādās kultūras pasākumu apmeklējums. Sirdslietās daudz emociju, bet neapspried privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas.

VĒRSIS

Daudz laika paņems mājas dzīve un saimniecības pienākumi. Mēģini rūpīgi saplānot dienas, lai tiktu ar visu galā. Darbā neuzņemies pārāk daudz, citādi nezināsi ne rīta, ne vakara. Turklāt raugies, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē. Varbūt jālūkojas pēc jaunām iespējām. Ja maini darbu, tad pievērs uzmanību līguma niansēm. Brīvajā laikā nododies radošam hobijam vai apmeklē kultūras pasākumus.

DVĪŅI

Vēlme pēc jaunām zināšanām. Ir vērts pieteikties kursos, apmeklēt seminārus vai lekcijas interešu izglītības iestādēs. Vienalga - vai tās ir ezotēriskas vai praktiski izmantojamas zinības, nākotnē viss noderēs. Darbā labas iespējas parādīt profesionālo varēšanu. Ja liekas, ka novērtējums nav atbilstošs, lūkojies pēc labāka varianta. Nepaļaujies uz citu solījumiem un nejauc draudzību un naudas lietas. Ģimenes attiecībās - dzirkstošs optimisms.

VĒZIS

Darbā jāiegulda liela enerģija, bet tam būs atdeve. Pēkšņi var nākt vilinošs karjeras piedāvājums vai pavērties jaunas iespējas biznesā. Esi apdomīgs un pirms lēmumu pieņemšanas rūpīgi izvērtē situāciju. Naudas lietās plāni var būt lielāki nekā iespējas tos realizēt. Esi apdomīgs tēriņos un nepērc lietas, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešamas. Privātajā dzīvē svarīga spēja uzklausīt otru un runāt par to, kas svarīgs. Neuzskati savu viedokli par vienīgo pareizo.

LAUVA

Nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Kritiskas piezīmes uztver mierīgi, varbūt tajās ir liela daļa taisnības. Jāprot ieklausīties citos un sadarboties. Mājās var nākties pievērsties pedagoģiskiem jautājumiem vai risināt saimniecības problēmas. Nevajadzētu sākt remontu vai būtiskus saimnieciskus pārkārtojumus, pasākums var ieilgt. Vairāk laika velti attiecībām ar saviem mīļajiem. Darbā kaut kas var bremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ.

JAUNAVA

Pirmajā vietā darbs. Var rasties jaunas iespējas vai papildu pienākumi un līdz ar to arī ienākumu pavairošanās. Tikai raugies, lai viss tiek noformēts juridiski korekti un mutiskie solījumi tiek nostiprināti «stipros papīros». Daudz laika veltīsi mājas un ģimenes pienākumiem, taču tas sagādās prieku un visi darbi ies no rokas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus. Nezaudē tajos galvu un izturies atbildīgi.

SVARI

Svarīga privātā dzīve, attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Kopā būšana sagādās pozitīvas emocijas, būs saturīgas sarunas, interesantas idejas un laimes sajūta. Ja šobrīd esi viens, tad pienācis īstais brīdis atvērt sirdi mīlestībai. Dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kas pāraug nopietnās attiecībās. Darbs prasīs iedvesmu, bet tu parādīsi sevi no vislabākās puses. Arī par ienākumiem nebūs jāsūdzas. Uzmanies no nepārdomātiem tēriņiem.

SKORPIONS

Piemērots periods, lai kaut ko jauku paveiktu mājās - piemēram, uzlabotu interjeru, pārkārtotu telpas vai sarīkotu ģenerāltīrīšanu. Pēc labi paveikta darba vari uzaicināt radus un draugus uz mājas ballīti, būs jautri. Darba dienas ritēs nemierīgi. Var mainīties pienākumi, uzdevumi, kaut kas nojukt. Noskaiti līdz desmit un, ko nevari šodien, to atstāj uz rītu. Ja gribi uzsākt ko jaunu, visu rūpīgi izplāno. Iespējama neliela pārrēķināšanās.

STRĒLNIEKS

Lielo darbu laiks! Dzirkstīs enerģija, un tu būsi noskaņots doties tieši uz nosprausto mērķi. Mazliet apdomības gan nenāktu par skādi, jo ātrumā vienmēr pastāv pārsteidzības riski. Īpašu uzmanību pievērs naudas lietām - peļņas un zaudējumu riski allaž iet cieši līdzās. Var rasties vēlme paplašināt redzesloku, apgūt ko jaunu, iespējama interese par garīgām, filozofiskām vai ezotēriskām tēmām. Privātajā dzīvē diezgan nemierīgs periods.

MEŽĀZIS

Paraugies uz dzīvi ar gaišu skatu - apkārt ir tik daudz prieka un košu krāsu. Pesimismam nav pamata, šobrīd vajadzētu ķerties pie jauniem plāniem. Noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze, un ir labas iespējas nostiprināt autoritāti. Un ne tikai. Mēģini izveidot jaunus lietišķos kontaktus un lūkojies pēc izdevīgiem variantiem. Par ienākumu pieaugumu tad nebūs jāsūdzas. Diezgan augstā līmenī darbosies intuīcija.

ŪDENSVĪRS

Smaids, šarms, pozitīvisms un jaunas pazīšanās. Uz cilvēkiem atstāsi labu iespaidu, un līdz ar to sekmīgi risināsies dažādas sarunas, pārrunas un darījumu apspriešana. Piemērots laiks publiskām aktivitātēm un ieceru prezentācijai. Dienu steigā nedrīkst atstāt novārtā mājas un ģimenes dzīvi. Tavi mīļie var justies apbēdināti, ka pārāk daudz laika velti darbam. Vismaz brīvdienās kaut kur kopā aizejiet - uz teātri, koncertu vai izklaides pasākumu.

ZIVIS

Ja jāpieņem svarīgi lēmumi, līdztekus racionāliem apsvērumiem ieklausies arī intuīcijā. Tā var būt pat labāks padomdevējs. Ja cilvēki lūdz palīdzību, atbalsti, taču tā, lai tas neskar tavas intereses. It īpaši nevajag jaukt draudzību un naudas lietas, neaizdod un neaizņemies. Darbā izaugsmes iespējas, tu labprāt darbosies un parādīsi savas spējas un talantus. Brīvajā laikā vēlams mierīgi atpūsties, nodoties meditācijām, sakārtot domas.