Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Vai var prognozēt vulkāna izvirdumus?

© Scanpix

Zinātnieki it kā sākuši apspriest apokaliptisku vulkāna izvirdumu, kas varētu iznīcināt atsevišķu kontinentu daļas. Vai vispār ir iespējams prognozēt, kad notiks kārtējais izvirdums?

Astroloģijā un numeroloģijā var prognozēt bīstamākos datumus, bet, veidojot vispārīgu prognozi, vulkāna izvirdumu kādā konkrētā vietā nevar paredzēt. Vispiemērotākā vulkānu izvirdumu pētīšanai ir Islande, kur seismiskā aktivitāte ir bieža. «Praktiskā Astroloģija» sadarbībā ar sertificētu numeroloģi Inetu Ventnieci-Krīgeri analizē nepilnus 30 vulkānu izvirdumu datumus Islandē.

Numeroloģe uzreiz norāda, ka ir tā dēvētās bīstamās dienas, kad var gaidīt kaut ko negaidītu, ekstrēmu, bīstamu. Tad notiek vairāk katastrofu, bojā aiziet vairāk cilvēku. Skaitļu enerģētiskās vibrācijas norāda, ka kaut kas var notikt. Taču nevar apgalvot, ka tā būs ikreiz, bet iespējamība pastāv. Šīm dienām piemīt vīrišķā enerģija, kas nozīmē, ka dienas enerģētika var izprovocēt ja ne gluži apokaliptiskus, tad veselībai un dzīvībai bīstamus notikumus gan. Ir skaitļi, kas norāda uz traumatisma faktoru, ir tādi, kas norāda uz neparastām parādībām.

Datumi, kad notikuši vulkānu izvirdumi, ir: 12. oktobris, 29. marts, 26. februāris, 19. janvāris, 4. decembris, 19. maijs, 25. jūlijs, 3. janvāris, 8. maijs, 13. janvāris, 2. aprīlis, 5. aprīlis, 2. septembris, 27. februāris, 25. aprīlis, 18. maijs, 29. marts. 5. maijs, 17. augusts, 9. aprīlis, 17. janvāris, 26. februāris, 29. marts, 20. marts. 28. augusts. Daži datumi gadsimtu laikā atkārtojušies divreiz.

Ineta Ventniece-Krīgere norāda, ka 2., 22., 11., 29. ir datumi, kad jābūt uzmanīgiem, jo šajos datumos enerģija ir aktīvāka, agresīvāka, avāriju riski ir lielāki, ja nu vadzis būs pilns, tad tas lūzīs divnieka dienās. «Ir dienas, kad jutīgāki cilvēki saka; mani kaut kas spiež nost, es ļaujos provokācijām un pats izraisu konfliktus,» izskaidro numeroloģe. Izvērtējot vulkānu izvirdumu datumus, viņa piebilst, ka tie bieži notikuši agresīvajās dienās. Savukārt maigajās dienās enerģija ir viegla, cilvēkam viss padodas, viss ir mierīgi, bez konfliktiem. Bet jutīgajās dienās arī var gaidīt visādus brīnumus - tās ir astotnieka dienas. Vai nu skaitlis 8 ir datumā, mēnesī vai gadā, laiks šajos datumos it kā steidzas, viss notiek strauji. Ja vulkāns bija cilājies un lava vēl nebija izsprukusi brīvībā, tad astotnieka dienā ugunīgā masa varētu izlauzties un sākt savus posta darbus. Jebkurā gadījumā datumos, kad notiek dabas un cilvēka izraisītas katastrofas, nav enerģētiskā nozīmē gaišas un vieglas. Dienās, kad laiks it kā steidzas, arī mēs, cilvēki, pieņemam pārsteidzīgus lēmumus. Varbūt dabā arī tā notiek - enerģētiski aktīvajās dienās vairs nav iespējams dzīvot «pa vecam», nosmej Ineta Ventniece-Krīgere.