Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 11.janvārim

© http://theastrologypodcast.com

5.–11.01.2018.

AUNS

Visi svētki reiz beidzas, un tad atkal jāķeras pie darbiem. Ko padarīsi - tāda ir dzīve! Patlaban piemērots brīdis, lai parādītu savas profesionālās spējas un virzītos augšup pa karjeras kāpnēm. Pēc iespējas vairāk izej sabiedrībā un apmeklē pasākumus, kur pastāv iespējas satikt vajadzīgos cilvēkus un ne tikai. Kādas simpātijas var uzdzirkstīt pēkšņi un aizdegt sirdī liesmas.

VĒRSIS

Jāatgriežas darba ierindā un atkal jāķeras pie pienākumiem ar pilnu jaudu. Ļoti iespējams, ka gada nogalē palicis kaut kas nepadarīts. Neļaujies stresam un nepieņem pārsteidzīgus lēmumus. Ja nāk vilinošs karjeras vai biznesa piedāvājums, izvērtē izdevīgumu. Sirdslietas paliks otrajā plānā, tomēr vajadzētu vismaz brīvdienās ar mīļoto cilvēku kaut kur kopā iziet.

DVĪŅI

Sekmīgs laiks dažādu lietišķo jautājumu kārtošanai, tomēr daudz laika un spēka paņems mājas dzīve. Radinieki gribēs, lai palīdzi kādā jautājumā. Iesaisties, uzklausi, bet neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo. Brīvdienās izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem. Attiecībās ar mīļoto daudz emociju. Ja rodas kādas domstarpības, risini tās mierīgi un sirsnīgi izrunājoties.

VĒZIS

Profesionālajā jomā ir iespējas satikt uzticamus darījumu partnerus un pavisam negaidīti iesaistīties ienesīgos projektos. Kādam tie var saistīties arī ar ārzemju tēmu. Labs laiks, lai nokārtotu darīšanas iestādēs vai bankā. Savukārt privāto dzīvi derētu mazliet uzfrišināt ar kopīgu izbraucienu. Brīvajiem ļaudīm ceļojumā vai caur interneta saraksti dzīvē var rasties jaunas simpātijas.

LAUVA

Profesionālā jomā var nākt pārmaiņas, rasties jauni uzdevumi vai mainīties priekšniecība. Lai arī kas notiktu, tu sekmīgi tiksi ar visu galā, tomēr vairāk gribēsi pievērsties privātajai dzīvei. Brīvdienās esi ar savējiem. Sarīko mājokļa uzpošanu, un kopā izmēģiniet jaunas kulinārijas receptes. Būs daudz pozitīvu emociju. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātijas, kas dzīvi sagriež virpulī.

JAUNAVA

Labprāt rosīsies mājas saimniecībā, iekārtosi, pārkārtosi un izdaiļosi. Tas sniegs prieku pašam, un ģimene priecāsies līdz ar tevi. Tā būs arī vislabākā atpūta pirms jaunās darba nedēļas, kas solās būt nemierīga, ar dažādām pārmaiņām bagāta. Brīvajiem ļaudīm derētu vairāk padomāt par privātās dzīves tēmām - ko vēlies no attiecībām, ko esi gatavs sniegt un ko vēlies sagaidīt pretī.

SVARI

Svarīga sirdslietu tēma, tajā iespējami interesanti notikumi un pavērsieni. Vajadzētu vairāk uzmanības veltīt mīļotajam cilvēkam, sarīkot romantisku pasākumu, palutināt un samīļot. Brīvajiem ļaudīm tikšanās ar spilgtu personību, kam ir nozīme turpmākajā dzīvē. Prāts atvērts jaunām zinībām, ir īstais laiks lūkoties, kā vari papildināt prasmes, kas noderēs profesionālajā jomā.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā vērienīgi plāni un ieceres, ko vēlēsies tūdaļ uz līdzenas vietas realizēt. Neesi pārsteidzīgs, jo «ātri tikai blusas ķer». Virzies uz priekšu mērķtiecīgi, bet nesteidzīgi. It īpaši nevajag sasteigt to, kas saistās ar finansēm. Privātajā dzīvē mīlestības un romantikas laiks, izbaudi jaukos brīžus, ko dzīve sniedz. Neslēp emocijas, ļauj otram cilvēkam nojaust par savām simpātijām.

STRĒLNIEKS

Gads sākas ar aktīvu darbošanos. Augsts enerģijas potenciāls un mērķtiecība. Spēsi daudz paveikt, uzsākt jaunus projektus un iepazīties ar jauniem potenciālajiem darījumu partneriem. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja rodas kādas domstarpības, vēlams izrauties no ierastās vides un kaut kur kopā aizbraukt. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās caur ārzemju tēmu, ceļojumu vai interneta saraksti.

MEŽĀZIS

Lai arī ko tu darītu, esi apdomīgs, kārtīgi saplāno un sarēķini. Tad veiksme un izdošanās būs ar tevi. Ir iespējas iesaistīties izdevīgos projektos un palielināt ienākumus. Privātajā dzīvē krāsaini un dzirkstoši piedzīvojumi. Pēkšņas simpātijas dienas var sagriezt raibā karuselī. Pāriem derētu atsvaidzināt ikdienību, sarīkot kādu pasākumu divatā vai doties nelielā romantiskā ceļojumā.

ŪDENSVĪRS

Svarīgi pienākumi mājās, dalies tajos ar citiem ģimenes locekļiem. Nav īsti piemērots laiks nekustamā īpašuma darījumiem un remontdarbiem, savukārt darbā iespējas parādīt savus talantus un izvirzīties. Kopumā šajā periodā atstāsi labu iespaidu uz cilvēkiem, tevī klausīsies un izrādīs simpātijas. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un attiecību pavērsieni.

ZIVIS

Dodies sabiedrībā, iepazīsties un veido noderīgus kontaktus. Lielas izaugsmes iespējas, ass prāts un intelekts augstā līmenī. Tomēr jāsargās no pārslodzes. Brīvdienās atrodi kādu brīdi vienatnei, lai neko nedarītu, sakārtotu domas un atpūstos. Tas nāks par labu un dos enerģiju, lai darbotos tālāk. Sirdī dziļi noslēpta mīlestība. Tā nedod miera, liek domāt, cerēt un ilgoties. Esi atvērtāks.