Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

Gada horoskops visām zodiaka zīmēm

© http://theastrologypodcast.com

HOROSKOPS 2018. GADAM

AUNS (21.03.-20.04.)

Martā dzimušajam Aunam dzīve paliks ļoti nopietna, būs lielāka atbildība. Ja kāds grib kļūt par priekšnieku, viņš par tādu arī varēs kļūt. Bet tas automātiski nozīmē vēl lielāku spriedzi un nopietnību. Pat ja marta Auns negrib kļūt par priekšnieku, viņš vienalga piedzīvos spriedzi un nopietnību. Un tas, visticamāk, novedīs pie tā, ka Auns uzdos sev jautājumu: ko darīt?! Jo es negribu tā, kā ir! Būs divi varianti: vai padoties, ko Auns parasti nedara, vai - cīnīties. Tas Auns, kurš ir izlaidies, nolidos no amata tā, ka nebūs ko redzēt - pāris dienu laikā. Jo īpaši - pavasarī. Labākas dienas tam pašam marta Aunam iestāsies gada pēdējos divos mēnešos. Tad viņš varēs arī uzsmaidīt, lai gan - kopumā sāksies pāris gadu ilgs posms, kurā Aunam dzīve vieglāka nekļūs. Viņš, protams, var uzņemties lielākus pienākumus, iziet plašākā mērogā, bet - būs grūtāk.

Aprīļa Aunam nav tik interesanti, jo viņam dzīve kļūs mierīgāka. Daudzi aprīļa Auni, jo īpaši no 15. līdz 20. datumam dzimušie, ir bijuši nedaudz uzbudināti. Viņi kļūs rāmāki, mazāk gatavi straujām kustībām.

Nekādu citu fenomenu attiecībā uz Aunu šogad īsti nav, ja nu vienīgi aprīļa Aunam, ja viņš nesavaldīsies, vasaras beigās iespējamas straujas pārmaiņas mīlas lietās. Var uzpeldēt kaut kas tāds, kas izjauc viņa kontrolējamo ikdienu.

DEVĪZE: Acis darba izbijās, rokas darba nebijās. Ja darbs būs padarīts, pašam būs prieks. Īsāk sakot: sarauj!

VĒRSIS (21.04.-21.05.)

Vērsim attiecībās sākas ilgāks posms - un šis gads ir tam iesākums -, kad iespējams kaut ko kardināli izmainīt savā privātajā dzīvē, tostarp apprecēties. Šajā ziņā ļoti intensīvs solās būt rudens. Ļoti, ļoti, ļoti. Lai gan - rudens mēneši kopumā nav labi laulībām. Ja to grib darīt, tas jādara agrāk. Bet Vērsim rudens būs attiecību laiks, un šīs attiecības var būt gan romantiskas, gan tiesiskas, iespējams, saistītas ar īpašumiem.

Labs laiks visām plānojamām lietām, visam, kas ilgtermiņā, visam, kas saistīts ar grafikiem, ilgtermiņa regularitāti. Tur viss notiks tā, kā jānotiek. Ir viens vārds, kas Vērsim ļoti patīk un kas šim gadam ir īpaši piemērojams - tā ir «stabilitāte». Bet - vairāk gan aprīlī dzimušajam Vērsim.

DEVĪZE: Lēnāk brauksi, tālāk tiksi. Attiecības var izjaukt pārāk lielas gaidas un prasības. Vērsim būtu vērts paskatīties pa labi, pa kreisi un mēģināt ieraudzīt, ka viņam visapkārt nav neviena ideāla cilvēka. Neviena! Savukārt, lai kaut ko iegūtu ilgtermiņā, piedāvājumus no malas vajadzētu nopietni izskatīt, septiņreiz nomērīt un tikai tad saprātīgi griezt.

DVĪŅI (21.05.-22.06.)

Dvīņiem kļūs vieglāk, daudz vieglāk. Bet tas nenozīmē, ka paveras kaut kas spīdošs. Tik vien, ka kļūs vieglāk, bet - par to ir jāpriecājas. Jo, ja viss ir normāli, tas jau ir labi. Ne ar ko spilgtu šis gads neizcelsies, iepriekšējos gados Dvīņiem daudz kas vairāk varēja mainīties un notikt.

Tie Dvīņi, kuri pēdējo gadu laikā ir neapdomīgi iztērējuši visus spēkus, šogad vairāk uzmanības varētu veltīt savai veselībai, to uzlabojot un atjaunojot. Arī diētai, piemēram.

Dvīņi šogad varētu rast piepildījumu, esot noderīgi citiem - ik dienu aizdomājoties par to, kā iet citiem un kā viņiem palīdzēt.

Var ņemt un atdot kredītus, bet - neņemt īsos patēriņa kredītus, ja Dvīņi līdz šim ir to darījuši. Gan jau ir.

DEVĪZE: Sakārto savu dzīvi un iegūsti no tā prieku.

VĒZIS (22.06.-23.07.)

Visai zīmei kopumā veiksmīgs un priecīgs gads. Rudens pat ļoti jauks. Salīdzinot ar iepriekšējiem, mazāk saraustīts, mazāk pēkšņu pārsteigumu. Pilns ar daudzām iespējām - izaugsmei, radošumam, attīstībai. Viena no radošuma izpausmēm ir arī domas par bērniem... Izņēmums ir tikai tie Vēži, kuri dzimuši ap Jāņiem un nedaudz pēc. Viņiem sejā būs vairāk nopietnības. Iemesli ir dažādi, bet tie saslēdzas galvenokārt ar atbildību. Tāpēc Vēzim šogad ir jādomā, kā atbildību samērot ar viņam piedāvātām iespējām, kas var būt gan romantiskas, gan saistītas ar izglītību un ceļošanu. Bet nu nevajadzētu laist garām tik brīnišķīgu gadu un bremzēt dzīves priecīgo pusi - ir jāsakārto pienākumi un visam jāatrod laiks.

DEVĪZE: Dzīve ir tagad, dzīvo to! Jeb, kā ieteiktu Zālamans: ēst, dzert un baudīt dzīvi! Un tas nekas, ka ir arī kaut kādi pienākumi, jo - savs laiks darbam, savs brīvdienām. Un tām vajag atrast laiku.

LAUVA (23.07.-22.08.)

Pašā zīmes sākumā dzimušajām Lauvām šogad iespējamas spontānas un pēkšņas izmaiņas, bet tikai tām, kurām ir 21, 43 vai 64 gadi. Pārējām Lauvām šogad varētu būt zināma vajadzība pēc kompensācijas - ka vajadzētu būt labāk. Kāpēc visi aizmirsuši par mani?! Viņas īpaši saasināti uztvers to, ka kaut kur iet labāk, bet - kāpēc man nav tik labi, kā es to būtu pelnījusi?! Jo Lauva taču vienmēr visu ir pelnījusi... Tā viņa domā. Tāpēc ir svarīgi atcerēties 2006. gadu un to, kas bija pēc tam. Nesagrābties pārāk lielus limuzīnus un nebūvēt 300 kvadrātmetru lielas mājas. Varbūt pietiek ar 200 kvadrātmetriem.

Ja Lauva nekultivēs savu lepnību un to, ka viņu nenovērtē, jo tā jau nav, gadam kopumā nebūs ne vainas. Pašas gada beigas būs pat ļoti labas, īpaši jūlijā dzimušām Lauvām. Lielu iespēju laiks, ko arī vajag izmantot - kaut kam lielam, skaistam, dižam un Lauvas cienīgam.

DEVĪZE: Jo lielāks mākslinieks, jo lielāka pauze. Tāpēc lai Lauva nedomā, ka viņai kaut kas iet garām, bet - lai gatavojas savam iznācienam gada beigās. Svarīgi ir nepārdegt pirms laika, lai tad, kad būs tā lielā iespēja, galva nebūtu pilna emocijām un Lauva lepni neteiktu, ka viņai to nemaz vairs nevajag. Tas būtu vismuļķīgākais.

JAUNAVA (22.08.-23.09.)

Jaunavai kļūs vieglāk, un viņa šogad būs viena no lielākajām ieguvējām. Var iegādāties mašīnu. Var doties ceļojumā. Nu, kaut vai uz Munameģi vajadzētu aizbraukt. Kaut kā tā.

Piemērots laiks lieliem stratēģiskiem plāniem, būvniecībai, dažādām nopietnām lietām. Tas viss labi veiksies, tāpēc - vajag uzņemt apgriezienus!

DEVĪZE: Vairāk drosmes, vairāk pārliecības par sevi un - uz priekšu! Nav ko gaidīt.

SVARI (23.09.-23.10.)

Septembrī dzimušajiem Svariem šogad ir jāizšķiras par kaut ko - iet tālāk vai neiet, var viņi to var pavilkt vai nevar. Un viņiem tas nāks tikai par labu. Tas būs pavasarī, kad Svariem būs vajadzīgs godīgs skats uz realitāti un spēja izšķirties. Vairs nebūs jēgas vilcināties, jo dzīve tāpat piespiedīs izvēlēties - jā vai nē, balts vai melns. Līdz ar to nopietnākie un motivētākie Svari var saņemt kādu paaugstinājumu, bet vājākiem labāk godīgi sev atzīt, ko viņi var un ko nevar. Jo, ko nevar celt, to nevar nest. Daudzi kaut ko pārtrauks darīt, bet grūti pateikt, vai uzreiz uzsāks ko citu.

Vēl Svari šogad var cerēt uz draugu un labo cilvēku atbalstu, tostarp uz Eiropas projektu naudu. Visā visumā Svariem šogad daudzas lietas sakārtosies un dzīve kļūs labāka, bet gadu kopumā nevarēs nosaukt par ļoti aktīvu. Dzīves temps īpaši nepieaugs. Ja Svari gribēja, lai lietas iet uz priekšu straujāk, par to vajadzēja domāt 2017. gadā. Šogad varēs plūkt augļus, un tad jau redzēs, cik nu kurš ābelītes ir iestādījis...

DEVĪZE: Desmit reizes ieelpo, izskaiti līdz simtam un tad mierīgi pieņem lēmumu. Bet līdz diviem simtiem vairs nevajag skaitīt. Un vēl Svariem vajadzētu nopietnāk aizdomāties, vai pasaulē kādreiz kaut kur un kaut kam ir bijusi taisnība?... Jo viņi dzīvo ar sajūtu, ka ir un ka tā steidzami ir jāatjauno.

SKORPIONS (23.10.-22.11.)

Skorpions ir šā gada ieguvējs numur viens. Visādi - sociāli, emocionāli, materiāli. Šis ir Skorpiona laiks, un tas nozīmē, ka viņš var priecāties, drosmīgi iet uz priekšu un pulcināt ap sevi radus, draugus. Respektīvi, uz savu dzimšanas dienu Skorpions var mēģināt uzaicināt ciemos pat Valsts prezidentu... Jā, viņš var startēt arī vēlēšanās. Var uzart laukus, var rakt un izrakt ļoti daudz.

Jādomā, ka, ņemot vērā iepriekšējos gados gūto pieredzi, Skorpionam galvā nesakāps, bet - kas zina. Katrā ziņā, lai arī Skorpions nekad līdz galam nav bijis ar sevi apmierināts, šogad viņš tāds būs, jo ieraudzīs dzīves gaišo pusi. Labs laiks uz garīgumu orientētam Skorpionam.

DEVĪZE: Neturi sveci zem pūra. Daudzi Skorpioni ir dvēseliski bagāti, taču viņi negrib tikt atklāti. Bet - tautai ir jāzina savi varoņi.

STRĒLNIEKS (23.11.-22.12.)

Labā ziņa ir tā, ka Strēlniekam ir beidzies divarpus gadus ilgais salīdzinoši grūtais posms. Atminaties, cik sarūgusi šajā laikā bija Vaira Vīķe-Freiberga? Nu viņa atkal smaida un labi izskatās. Arī Māris Kučinskis pa šiem gadiem bija galīgi nomocījies, bet nu kļūs vieglāk. Sevišķi ekselentas būs gada beigas - novembrī un decembrī varēs lēkāt no prieka, ja vien būs palicis spēks pēc iepriekšējiem grūtajiem gadiem. Cerams, ka būs. Katrā ziņā, ja Strēlnieks grib pārliecināties, ka Dievs viņu nav atstājis, bet joprojām mīl, tad gada beigās jānopērk kāda loterijas biļete.

Ņemot vērā pēdējo gadu zināmo nogurumu, varētu būt, ka kādam Strēlniekam vajadzēs atjaunot spēka rezerves un no iekšējās centrtieces posma pakāpeniski pāriet uz centrbēdzes posmu. Jo viss iet uz gaišo pusi, un tas būs uz ilgu laiku.

DEVĪZE: Gaisma tuneļa galā ir sākusi spīdēt.

MEŽĀZIS (22.12.-21.01.)

Mežāzim sākas nopietnāks laiks, bet - te nu ir tas gadījums, kad vārds «nopietnāks» viņam patīk. Un, ja «nopietni» Mežāzim ir labi, tad jau nav ne vainas dzīvot. Decembrī dzimušajam Mežāzim brīžam būs pārāk nopietni, tāpēc viņam ieteicams aizdomāties: ja tev ir 90 gadu un tu joprojām strādā skolā, varbūt tomēr ir jāiet pensijā, prom no šī amata... Lai arī Mežāzi nevar izdzīt pensijā pat ar slotu, šogad būtu svarīgi saprast, ka tā līnija tomēr ir jānovelk. Protams, ja aizejat pie ārsta un uzzināt, ka analīzēs visi rādītāji ir labi, tad var tā turpināt, bet vārds «ārsts» Mežāzim šogad tiek lietots ne tikai fiziskā, bet arī sirdsapziņas un kompetences līmenī.

Janvārī dzimušam Mežāzim gaidāms samērā patīkams laiks, ceļš kļūs gludāks, līdzenāks, ar mazākiem grubuļiem. Bet kopumā šī ir uzkrāšanas fāze, tērēšana varētu sekot pēc pāris gadiem. Tāpēc labāk darīt kaut ko, kas būs uz ilgu laiku, nevajadzētu veikt pārāk straujas kustības.

Visdinamiskākais laiks būs aprīlis un maijs, tad daudz varēs izdarīt, bet - šajā laikā Mežāzim ir jāpadomā arī par savu veselību - par savu gada skaitli, par savu spēju robežām. Jo šis laiks nav tam, lai kaut ko pierādītu pasaulei. Šis laiks Mežāzim ir dots, lai visu samērītu, saliktu pa plauktiem un tad skatītos, ko no tā var uzbūvēt.

DEVĪZE: Cāļus skaita rudenī. Nevajag nekur skriet un nevienam neko pierādīt. Turklāt - visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais.

ŪDENSVĪRS (21.01.- 19.02.)

Ūdensvīram šogad ieteikums: lai tieksme pēc panākumiem neaizēno skatu uz realitāti, jo - gaismai ir arī ēnas. Gads, kas var piedāvāt daudzas un dažādas iespējas, bet varbūt tās ne visas vajag izmantot. Ieteicams mēģināt atšķirt to, kas nav vajadzīgs. Gada beigās būs tās iespējas, ko vairāk vajag ņemt un realizēt dzīvē.

Ūdensvīram lielākā aktivitāte gaidāma vasaras un rudens mēnešos. Bet svarīgi ir «noturēt sazemējumu» - lai Ūdensvīrs savā skrējienā, aizrautībā un degsmē neaizmirst, ka cilvēki ir dažādi un ne visi atbalsta viņa idejas. Jo var gadīties, ka viņam ir lielas idejas, lieli plāni, liela nauda, bet viss ir tik ideālistiski, ka beigās nekas nesanāks. Tāpēc ir adekvāti jānovērtē iespējas, tirgus.

DEVĪZE: Nesaki hop!, kamēr neesi pārlēcis!

ZIVIS (19.02.-21.03.)

Zivīm foršs gads. Zivis ir vienā trijniekā ar Jaunavu un Skorpionu, kuriem gaidāms vislabākais gads. Veiksme visās jomās. Galvenais - celt galvu augšā no ierakumiem, jo karš ir beidzies! Sals ir beidzies, rozes plaukst un zied. Mīlestībā - super!

Zivis šogad var ceļot, kaut ko jaunu radīt. Ja Zivīm ir zudusi ticība saviem spēkiem, to vajag atjaunot, ja šī ticība nav zudusi - ļoti labi, to vēl vairāk vajag palielināt. Vēl Zivis šogad atcerēsies, ka pasaulē ir daudz labu, atsaucīgu un pozitīvu cilvēku. Kopumā - diezgan ideāla bilde.

Zvaigznes tik ļoti mudina Zivis doties kaut kur uz ūdeņiem, ka, ja vien ir naudiņa, vajag doties kādā jūras kruīzā. Nu labi, kaut vai tepat pa Tebru nobraukt.

DEVĪZE: Tici brīnumam, sapņi piepildās, un viss notiek!


http://news.lv/Neatkariga_Rita_Avize_Latvijai/2018/01/02/horoskops-2018-gadam