Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Zivis?

© Ilustratīva bilde

Rūpes par tuviem cilvēkiem, empātija un intuīcija būs šī gada vadmotīvi. Ja arī iepriekš esi pamanījis, ka intuīcija darbojas samērā labi, tad šajā gadā tā būs vēl augstākā līmenī.

Ļoti ātri orientēsies cilvēkos, sajutīsi viņu noskaņojumu un pat sapratīsi, kas kuram uz sirds. Var gadīties, ka daudzi vēlēsies tev uzticēt noslēpumus, dalīties un lūgs atbalstu. Uzklausi, iespēju robežās palīdzi, bet atceries arī par savām interesēm un to, ka sevi ir jāmīl. Nevajadzētu pieļaut situācijas, ka tu tikai palīdzi un palīdzi un cilvēki tikai saņem un saņem. Kādā brīdī jāprot pateikt «nē», jo tu vari zaudēt daudz enerģijas. Un, kamēr risini svešas problēmas, paša darbi apstājas. Taču pienākumu ir pilnas rokas!

Šajā gadā vajadzētu pievērsties karjerai. Jā, pirmajā brīdī var rasties šaubas: vai tikšu ar visu galā? Tas ir normāli - mazliet pašaubies, bet tad gan dodies ar pilnu jaudu uz priekšu. Ir labas iespējas parādīt savu varēšanu, gūt atzinību un izvirzīties. Tas attiecas gan uz algoto darbu, gan privāto biznesu. Sekmīgi izveidosi kontaktus, satiksi jaunus darījumu partnerus, spēsi labi pasniegt savas idejas un piedāvājumu. Iespējams, atjaunosies kādi seni, noderīgi biznesa kontakti. Turklāt no profesionālās izaugsmes atkarīgs arī ienākumu apjoms. Jaunas peļņas iespējas šajā gadā var rasties pavisam negaidot - esi modrs un nepalaid kaut ko garām. Finanšu stāvoklis gan atsevišķos periodos būs mainīgs: ir, nav, nopelni, iztērē. Tomēr kopumā par naudas lietām galva nesāpēs. Protams, ar nosacījumu, ka tu ej un dari. Vari ieplānot arī kādu lielāku pirkumu - jaunu auto, datoru, virtuves tehniku. Pārāk ar mājas lietām gan neaizraujies un neorganizē vērienīgus remontdarbus, pārbūves, pārkārtojumus, mājokļa maiņu vai īpašuma iegādi. Tā kā darbs vai bizness prasīs daudz enerģijas, visam var nepietikt laika un spēka. Tāpēc svarīgi noteikt prioritātes, un šis gads tomēr ir labāks profesionālajai izaugsmei un sabiedriskajām aktivitātēm, nevis būtiskiem pārkārtojumiem mājās. Arī attiecībām ar otru pusīti par labu nāks izraušanās no ierastās vides, kopīgs pasākumu apmeklējums vai ceļojums. Ja liekas, ka privātajā dzīvē kaut kas nav tā, kā vajadzētu, tad dodies ar mīļoto cilvēku tālākā ceļojumā, tas attiecības uzlabos, padarīs tuvākas un ciešākas. Atklāsiet otrā kaut ko jaunu, vēl nezināmu, kas saviļņo un sirdij no jauna liek iepukstēties straujāk. Savukārt brīvajiem ļaudīm ar ārzemēm var sasaistīties sirdslietas. Visbiežāk tā ir iepazīšanās ceļojuma vai komandējuma laikā, bet tā var būt arī tikšanās ar citā zemē dzimušu cilvēku tepat Latvijā. Tā vai citādi, bet ārzemju tēma attiecībām nāks par labu.

Tā kā cilvēki labprāt ar tevi kontaktējas un uzturas tavā sabiedrībā, iespējams piedāvājums uzņemties iniciatīvu kāda lielāka pasākuma rīkošanā. Lai būtu tā! Sekmīgi tiksi galā, sagādājot prieku sev un citiem. Turklāt sabiedrisko aktivitāšu laikā var izveidoties noderīgi lietišķie kontakti - īstajā laikā satiksi īstos cilvēkus. Pastāv arī iespējas iepazīties ar kādu spilgtu personību, kam ir nozīme tavā turpmākajā dzīvē, kas var dot noderīgus padomus vai palīdzēt kādās praktiskās lietās. Prieku un gandarījumu sagādās arī ziedošana vai iesaistīšanās labdarības pasākumos, lai palīdzētu slimiem bērniņiem, vecajiem ļaudīm vai dzīvniekiem.

Zivju planētas: Neptūns un Jupiters

Stihija: Ūdens

Plusi:

līdzjūtība;

izpalīdzība;

radošums;

šarms;

intuīcija.

Mīnusi:

pārlieka pakļaušanās apstākļiem;

divkosība;

neizlēmība;

nespēja aizstāvēt savas pozīcijas;

pārliecības trūkums.