Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Ūdensvīrus?

© Ilustratīva bilde

Pārdomu un garīgās izaugsmes laiks. Kaut arī tev svarīga sadarbība un bieži vien esi kompānijas dvēsele, šajā gadā diezgan bieži būs brīži, kad gribēsi pabūt vienatnē, gremdēties apcerīgās domās un vienkārši aizvērt aiz sevis durvis, lai visi liek mieru.

Var rasties interese par garīgām, filozofiskām vai ezotēriskām tēmām un vēlme kaut ko apgūt padziļināti. Tad piesakies kursos, lasi, sērfo internetā, un vajadzīgā informācija pie tevis atnāks. Ja sanāk, atvaļinājumā vari doties uz kādu tālāku zemi, kas izslavēta ar garīgumu, vai, ja tuvas reliģiskās tēmas, tad - tālākā svētceļojumā. Šis ir tāds kā pieredzes un vieduma uzkrāšanas laiks. Turklāt diezgan labi darbosies intuīcija. Ātri spēsi orientēties situācijās un cilvēkos, izprast, kas kuram padomā un kāpēc viņš dara tā, kā dara. Tas palīdzēs gan privātajā dzīvē, gan darbā. Faktiski šajā gadā pat vairāk vajadzētu klausīt intuīcijai un tikai tad prāta apsvērumiem.

Profesionālajā jomā var pavērties iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm un pierādīt savas spējas un kompetenci. Nekautrējies pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam esošajā darbavietā vai meklē citas iespējas. Protams, ne visos uzņēmumos vai iestādēs ir tik daudz amatu un nosaukumu. Tad izvēlies pēc principa: labākas reputācijas uzņēmums, atpazīstamība, atbildīgāki pienākumi, kurus pēc tam var norādīt CV u.tml. Vārdu sakot - «augstāk, labāk, tālāk». Profesionālā izaugsme nesīs sev līdzi arī finansiālo izdevīgumu. Līdzīgi nosacījumi ienākumu pavairošanai attiecas arī uz privāto biznesu. Ja esi firmas īpašnieks, tad noteikti jāplāno attīstība - jāpaplašina darbošanās, jāpiesaista jauni klienti vai partneri. Būs tik, cik pats izdarīsi. Šis gads ir piemērots arī sava biznesa uzsākšanai. Naudas lietām gan jāpievērš īpaša uzmanība, jo var rasties jukas. Turi kārtībā rēķinus, pārbaudi, vai pareizi nomaksāti nodokļi, laikus veic visus maksājumus. Turklāt nevajadzētu aizdot vai aizņemties no draugiem vai jebkādā veidā jaukt kopā draudzību un naudas lietas. Ne tāpēc, ka kāds būtu blēdīgs - vienkārši dzīvē mēdz gadīties situācijas, kad cilvēks paliek bez darba, neiet bizness vai rodas kādi citi šķēršļi, kā rezultātā apsīkst ienākumi. Un, ja ir parāds draugam... tad nereti arī draudzība vējā. Labāk ar draugiem vienkārši satikties pozitīvā gaisotnē, sarīkot kādu kopīgu pasākumu, jauki, mīļi patērzēt.

Privātā dzīve šogad it kā atvirzīsies otrajā plānā - visticamāk, tajā viss ritēs savu gaitu, bez īpašiem uzrāvieniem vai satricinājumiem. Ja tev ir ģimene, tad palūdz, lai viņi pret šī gada noskaņām izturas ar sapratni, jo karjeras virzība un domu sakārtošana vienatnē tev tiešām ir svarīga. Protams, pavisam novārtā savējos un mīļoto cilvēku nedrīkst atstāt - visiem prieku sagādās kopīgi brīvdienu izbraucieni, ekskursijas un kultūras pasākumu apmeklējumi. Savukārt brīvajiem ļaudīm pasākumos palielinās iepazīšanās iespējas, saposies un dodies! Kaut gan - kādas simpātijas var arī rasties caur lietišķiem kontaktiem vai darba pienākumiem. Tikai attiecību jomā neko nevajag sasteigt, jo var izveidoties situācija: kas ātri sākas, tas tikpat ātri beidzas. Palēnām, pamazām, un dzīvē viss notiks tā, kā tam ir jānotiek. Viens gads domāts karjerai, cits ballītēm, cits mīlestībai.

Ūdensvīra planēta: Urāns

Stihija: Gaiss

Plusi:

cilvēkmīlestība;

draudzīgums;

intelekts;

izpratne par pasaules lietu kārtību;

spēja apvienot domubiedrus.

Mīnusi:

ietiepība;

izaicinoša uzvedība, ja paliek nesaprasts;

tolerances trūkums;

egocentrisms;

netaktiskums.