Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Mežāžus?

© Ilustratīva bilde

Šis gads ir piemērots autoritātes nostiprināšanai un personības attīstībai. Sajutīsi sevī milzīgu enerģijas potenciālu un vēlmi darboties. Mainīties un mainīt apstākļus.

Nav jau tā, ka dzīvē viss būtu šķērsām, tomēr vienmēr var vēlēties, lai būtu labāk. Tad nu ir pienācis laiks rīkoties. Pieņem izšķirošus lēmumus un dari to, ko sen esi gribējis. Dzīves gaitā uzkrātā pieredze noderēs pašam un arī citiem. Zināsi, kā kurā situācijā rīkoties, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Cilvēki to novērtēs un teiks atzinīgus vārdus. Būsi citiem autoritāte. Tomēr esi uzmanīgs, ja tavās rokās dota vara un ir teikšana - robeža starp vērtīgiem padomiem un savas gribas uztiepšanu un autoritārismu ir samērā plāna. Nedrīkst sākt uzskatīt, ka visos gadījumos tavs viedoklis ir vienīgais pareizais un tas bez iebildumiem jāņem vērā. Ja tā rīkosies, rēķinies ar strīdiem, līdzcilvēku apvainošanos un sarežģījumiem attiecībās. Vairāk tolerances, un apkārt valdīs miers un saskaņa.

Diezgan daudz laika šogad veltīsi sabiedriskām aktivitātēm. Var gadīties, ka tevi lūdz uzņemties organizatoriskus pienākumus, piemēram, rīkot klases salidojumu, draugu ballīti vai ko tamlīdzīgu. Iesaisties! Būs prieks pašam un citiem. Turklāt no sabiedriskošanās gūsi arī daudz pozitīvu emociju un izveidosi gan jaunus draudzīgus, gan lietišķus kontaktus. Tāpat var rasties vēlme pievērsties labdarībai - palīdzēt dzīves grūtdieņiem vai pamestiem dzīvnieciņiem. Arī tas būs svētīgs darbs, un labestība un nesavtība vienmēr kaut kādā veidā tiek atalgota.

Ja runājam par materiālām lietām, tad no finansiālās stabilitātes lielā mērā atkarīgs emocionālais un garastāvoklis. Te problēmām nevajadzētu rasties, vismaz ne tad, ja tu ej un darbojies. Tā kā šogad svarīga sabiedrības tēma un ir iespējas izveidot jaunus kontaktus, tas noderēs arī lietišķajā jomā. Turklāt kādas jaunas iespējas var «piespēlēt» draugi vai seni darījumu partneri. Sekmīgs laiks savu ideju prezentēšanai plašākā lokā un domubiedru meklējumiem.

Algotā darbā īpašas pārmaiņas nav paredzamas. Ja arī ko mainīsi, tad tam vajadzētu notikt mierīgi - bez īpašiem plusiem vai mīnusiem. Toties privātajā biznesā iespējams «uzrāviens». Vienīgi esi elastīgāks un ātrāk reaģē uz situācijām, tad varēsi izvirzīties un palielināt ienākumus. Atkarībā no nozares un biznesa modeļa vari attīstīt kādu jaunu virzienu, piedāvāt jaunus pakalpojumus vai produkciju.

Mājas dzīvē šajā gadā ies diezgan nemierīgi, bet pozitīvā nozīmē. Ja esi iecerējis remontu vai kādus būtiskus pārkārtojumus, tad gan visus darbus rūpīgi izplāno, citādi var rasties jukas un process ieilgt. Piemērots laiks, lai iegādātos un nomainītu sadzīves tehniku, dažādas elektroierīces, datoru u.tml. Ģimene labprāt iesaistīsies, un, kopā darbojoties, visiem būs prieks. Tavas mājas durvis būs atvērtas labiem draugiem, un ciemiņi te nebūs retums. Jautras ballītes ar dziesmām, dejām un dažādām atrakcijām! Taču attiecību uzlabošanai kopā ar otro pusīti reizumis vajadzētu kaut kur aiziet un pabūt divvientulībā romantiskā gaisotnē.

Brīvajiem ļaudīm, izejot sabiedrībā, iespējama iepazīšanās, kas pāraug abpusējās simpātijās. Ja šobrīd esi viens, brīvajā laikā apmeklē izklaides vai mākslas pasākumus, klubus, draugu ballītes. Un varbūt jau drīz varēsi to darīt kopā ar kādu jauku cilvēku...

Mežāža planēta: Saturns

Stihija: Zeme

Plusi:

augstas darbaspējas;

atbildīga attieksme;

organizatora dotības;

reāls skatījums uz lietām;

godprātība.

Mīnusi:

materiālisms;

pesimisms;

skopums;

bailes no nezināmā;

spītība.