Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāds 2018. gads gaidāms Skorpioniem?

© Ilustratīva bilde

«Mīlestība ir tik visspēcīga, ka liek pārdzimt mums pašiem,» teicis Fjodors Dostojevskis, un tieši mīlestība būs tā, kas šajā gadā dos spēku sarežģītās situācijās un iedvesmos lieliem darbiem.

No tevis staros šarms un pievilcība, pratīsi atstāt iespaidu uz līdzcilvēkiem, un par piekrišanas trūkumu sūdzēties nevajadzēs. Ģimenes cilvēkiem jāgādā par mājas mieru un saskaņu un ikdienību ik pa laikam vajadzētu atsvaidzināt ar kādu romantisku pasākumu divvientulībā. Vari rēķināties, ka sarežģītās situācijās mīļotais cilvēks būs ar tevi, sniegs atbalstu un uzmundrinās, un tev vajadzētu rīkoties tieši tāpat. Kopīgiem spēkiem tiksiet ar visu galā. Ja rodas kādas domstarpības, strīdi vai krīze, tad viss ir risināms. Nogludināt attiecību asumiņus palīdzēs ceļojums. Dodies ar mīļoto cilvēku uz kādu tālāku pilsētu, kur iespējams no sirds izklaidēties un gūt jaunas emocijas. Ja šobrīd esi viens, tad ir visas iespējas šogad iepazīties un izveidot nopietnas attiecības, un ir liela varbūtība, ka tas notiek ceļojuma laikā vai jebkā citādi piesaistoties ārzemju tēmai. Piemēram, iepazīšanās ar cilvēku, kas nav dzimis Latvijā, vai ar tautieti ārvalstīs, interneta sarakstē u.tml.

Ārzemju tēmai jebkurā gadījumā šogad būs nozīme. Labvēlīgs laiks ceļošanai un lietišķo kontaktu veidošanai. Ja tavā nozarē un profesijā tas ir iespējams, tad meklē sadarbības partnerus ārpus Latvijas, šie kontakti veidosies sekmīgi un dos rezultātu. Vari doties arī uz konferencēm, semināriem un komandējumos, lai apgūtu citu zemju pieredzi. Jaunas zināšanas palīdzēs sasniegt augstākus rezultātus. Jā, vari arī ķerties pie mācībām - stāties kādā izglītības iestādē vai pieteikties kursos, jo prāts atvērts informācijai. Ir labas planētu kombinācijas arī tam, lai mācības pabeigtu un lepotos ar jauniegūtu diplomu. Tādējādi vari arī norādīt darba devējiem, ka esi pelnījis paaugstinājumu vai lielāku atalgojumu. Arīdzan naudas tēma šogad spēlēs lielu lomu, un ienākumu palielināšana atkarīga tikai un vienīgi no tevis paša. Vienu gan ņem vērā - ja maini darbu vai mainās atalgojuma nosacījumi, tad visu, kas attiecas uz finansēm, vajag atrunāt līgumā. Pirms parakstīt, uzmanīgi izlasi - vai viss uzrakstīts pareizi un ir tev saprotams. Sadzīvē jāuzmanās no pārāk lieliem tēriņiem. Var rasties vēlme palutināt savējos, nopirkt mīļas, jaukas dāvaniņas. Tas, protams, ir lieliski, taču nevajag pārspīlēt. Dāvanas vērtība nav tās lielumā un cenā, bet dāvinātāja sirds siltumā. Ja plāno kādu lielāku pirkumu mājas vajadzībām, tad arīdzan pavērtē tā lietderību un rūpīgi izpēti cenas. Kaut arī tu neesi izšķērdīgs cilvēks, šogad var parādīties tendence tērēties vairāk nekā vajadzētu.

Darbā ies diezgan nemierīgi, būs daudz pienākumu, kas laiku pa laikam var mainīties. Iespējamas arī pārmaiņas kolektīvā vai priekšniecībā. Ja arī sākotnēji tev kaut kas nav pa prātam, nesatraucies - viss, kas notiek, notiek uz labu. Galarezultātā ar darāmo un paveikto būsi apmierināts. Ja ne, tad maini darbavietu, kāds interesants variants var gadīties pavisam negaidot. Bet, ja tev ir savs bizness, tad rēķinies, ka daudz jāstrādā un tikai tad varēsi baudīt augļus. Atdeve būs pēc neatlaidīga un smaga darba. Īpašu uzmanību pievērs juridiskām lietām, dokumentiem, līgumiem. Ja izturēsies pavirši, iespējami finanšu zaudējumi. Taču ir labas iespējas atrast jaunus darījumu partnerus un uzsākt ienesīgus projektus.

Skorpiona planētas: Plūtons, arī Marss

Stihija: Ūdens

Plusi:

mērķtiecība;

gribasspēks;

spēja kaislīgi mīlēt;

intuīcija;

pārliecība par saviem spēkiem.

Mīnusi:

ļaunatminība;

atriebīgums;

intrigošana;

tolerances trūkums;

greizsirdība.