Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāds 2018. gads gaidāms Svariem?

© Ilustratīva bilde

Daudz kas šajā gadā saistīsies ar mājas un ģimenes tēmu. Ir labs laiks mājokļa labiekārtošanai, remontam un nekustamā īpašuma darījumiem.

Ja plāno remontdarbus, tad procesā iesaisti arī mājiniekus - kopīgi izvēlieties krāsu toņus, detaļas, stilu un interjera priekšmetus. Kaut arī tev pašam ir laba gaume, kopīga darbošanās vienos un stiprinās ģimenes saites. Pieņemot lēmumus vienpersoniski, tu riskē nonākt konfliktā ar pārējiem radiņiem, jo viņiem arīdzan gribas teikt savu vārdu.

Ja aktuāla ir mājokļa maiņa, tad kaut vai jau ar gada pirmajām dienām sāc meklējumus - iepazīsties ar piedāvājumu, cenām, sarēķini līdzekļus, izrunājies ar savu banku par kredīta iespējām un nosacījumiem. Sekmīgs laiks, lai tu atrastu tieši to, ko vēlies, un iekārtotu tā, kā vienmēr esi gribējis. Veiksmīga nekustamā īpašuma jautājumu risināšana attiecas arī uz īpašumtiesību sakārtošanu un īpašuma pārdošanu. Ja kāda no šīm tēmām ir aktuāla, tad vajadzētu to novest līdz galam.

Darbs no tevis prasīs iedvesmu un precizitāti, un labāki rezultāti būs tad, ja arī racionālās lietās liksi lietā radošu pieeju. Varbūt atsevišķos jautājumos kolēģi ar tevi nebūs vienisprātis, taču saglabā mieru un pacietīgi izskaidro savu pozīciju un argumentus. Jāizvairās no strīdiem, kaut arī mēdz sacīt, ka tajos dzimst patiesība.

Šis gads ir labs ienākumu pavairošanai, tāpēc nekautrējies runāt ar darba devējiem par algas pielikumu vai lūkojies pēc labāka piedāvājuma. Varbūt ir vērts apsvērt arī privātā biznesa iespējas. Ja tev jau tāds ir, tad koncentrē spēkus tā attīstībai, meklē jaunus sadarbības partnerus un iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Aktīvi darbojoties, ienākumi augs, un tu ar tiem būsi apmierināts. Brīvos līdzekļus vari ieguldīt īpašumā, kā arī palutināt sevi un ģimeni ar dažādiem skaistiem pirkumiem - glītu apģērbu, labu parfimēriju, mākslas priekšmetiem u.tml. Liela nozīme finanšu stāvokļa uzlabošanā būs izglītībai un profesionālajai kvalifikācijai. Kādā brīdī var likties, ka pietrūkst attiecīgu zināšanu vai iemaņu. Nesatraucies - mācīties nekad nav par vēlu. Piesakies kursos, uzklausi vecāko kolēģu pieredzi, dodies pieredzes apmaiņas braucienos, meklē vajadzīgo informāciju internetā vai citos avotos. Galvenais ir kaut ko darīt lietas labā.

Jāpievērš uzmanība arī privātajai dzīvei. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu gādāt par saskaņu un kopā izdomāt aizraujošus pasākumus, kas ikdienībai piešķir jaunas krāsas. Svarīgi neieslīgt rutīnā! Brīvajiem ļaudīm derētu tikt skaidrībā ar savām vēlmēm un izanalizēt, kāpēc kaut kas notiek vai nenotiek tā, kā gribētos. Varbūt vaina nav dzīves vienmuļībā, bet tevī pašā. Neieciklējies uz absolūtiem ideāliem, bet izbaudi to, kas tiek dots realitātē. Ja satiec jauku cilvēku ar nopietniem nolūkiem, tad ir vērts pamēģināt, kā tas ir būt kopā pa īstam. Mierīgi nebūs, bet ir tā vērts! Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

Pēc spraigiem darba cēlieniem vislabākā atpūta būs ceļojumi un izraušanās no ierastās vides. Pastāv iespējas satikt interesantus cilvēkus, kas vēlāk kļūst par draugiem, domubiedriem vai darījumu partneriem. Tiesa, braucieni jāplāno rūpīgi, lai attiecībā uz apsolīto programmu vai naktsmītnēm nesanāk negaidīti un negatīvi pārsteigumi. Par galamērķi vēlams izvēlēties vietas ar bagātu kultūrvēsturisko mantojumu.

Svaru planēta: Venera

Stihija: Gaiss

Plusi: spēja atrast harmoniju; diplomātija; laba gaume; šarms; intelekts.

Mīnusi: svārstīgums; piekāpšanās «mīļā miera labad»; principu demonstrēšana; egoisms (vairāk - vīriešiem); empātijas trūkums.