Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Lauvas?

© Ilustratīva bilde

Viena no Lauvas zodiaka zīmes devīzēm: «Mans nams, mana pils!» Tas arī būs viens no šā gada svarīgākajiem moto, jo ļoti daudz kas grozīsies tieši ap mājas dzīvi un ģimenes vajadzībām.

Publiskie pasākumi ir jauki, jo tajos var iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, parādīt sevi, no sirds izklaidēties un izballēties, taču šajā gadā tāda veida aktivitātes paliks otrajā plānā. Piemērots laiks, lai veiktu mājoklī kosmētisko remontu, atjaunotu un izdaiļotu interjeru, iegādātos skaistas lietas - greznas mēbeles, mākslas priekšmetus u.tml. Šie ieguldījumi būs lietderīgi un sagādās prieku visiem - tev pašam, mājiniekiem un arī draugiem, kas nāks ciemos un tavās mājās jutīsies lieliski. Vislabāk tu jutīsies kopā ar savējiem - būs mīļas, interesantas un noderīgas sarunas, rūpes un pozitīvas emocijas. Ja uz sirds kāds smagums, tad vispirms izrunājies ar mājiniekiem. Viņu padomi var būt ļoti noderīgi. Ja ģimenē aug bērni, tad noteikti jāuzklausa viņu vēlmes un vajadzības, jāvelta pietiekami daudz laika sarunām un pedagoģiskajiem jautājumiem. Tavas atvasītes var iemācīt kaut ko noderīgu arī tev. Savukārt attiecības ar mīļoto cilvēku kļūs ciešākas, kopīgi saimniekojot un rūpējoties par ģimeni un saimniecību.

Brīvajiem ļaudīm gads piemērots ģimenes veidošanai. Nejauša iepazīšanās var pāraugt simpātijās ar tālejošu turpinājumu. Pastāv iespējas satikt spilgtu personību - cilvēku, ar kuru saista ne tikai mīlestības jūtas, bet arī līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Ja saproti, ka tas ir tavs īstais cilvēks, daudz nekavējies - vajag attiecības nostiprināt, pamēģināt, kā ir dzīvot kopā, veidot ģimeni. Tikai nevajag jaukt mīlestību un naudas lietas, šī tēma ir jāizrunā un jāvienojas par tēriņu sadalījumu.

Ienākumi galvassāpes nesagādās, kaut arī darba frontē paredzams diezgan nemierīgs laiks. Kādā brīdī var likties, ka nav vairs īsta gandarījuma par paveikto, ka priekšniecība īsti nenovērtē vai dod nekompetentus uzdevumus. Ko iesākt? Viens variants - mainīt darbu. Tikai tad jau laikus ievāc informāciju par jauno darbavietu, lai nesanāk tā, ka, no vilka bēgdams, lācim uzskrien. Pirms parakstīt līgumu, rūpīgi iepazīsties ar uzdevumiem, nosacījumiem, detaļām. Vēlams visas mutiskās vienošanās noformēt juridiski korekti. Taču lietišķajā jomā pastāv vēl kāds variants. Proti, veidot un attīstīt savu biznesu. Ja tev piemīt darījumu cilvēka ķēriens, tad šis variants tev ir pat piemērotāks - būsi pats sev kungs un noteicējs, un arī iespējas pavairot ienākumus vairāk parādās tieši caur privātu darbošanos. Var, protams, abus variantus arī apvienot vai no pamatdarba brīvajā laikā darīt vēl kaut ko, kas dod papildu ienākumus. Interesanti projekti var parādīties saistībā ar ārzemju tēmu - jauni sadarbības partneri, iespējas doties komandējumos, pieredzes apmaiņā u.tml. Ar šādām planētu kombinācijām sekmīgāks darbs būs arī uzņēmumā, kurā ir ārvalstu kapitāls. Vienīgi visos gadījumos, kur iesaistīta nauda, rūpējies par darījumu drošību.

Kad pienāks atvaļinājuma laiks, mājās to tomēr nevajadzētu pavadīt, tad pēcāk īsti nevarēsi saprast - bija vai nebija? Labāk ieplāno kārtīgu ceļojumu. Vēlams - turp, kur ir bagāts kultūrvēsturiskais mantojums un spēcīga enerģētika. Derēs arī izbrauciens tepat - pa Latvijas vai Baltijas spēka vietām, bet uz vairākām dienām, lai tiešām izrautos no ikdienas un izjustu šo objektu īpašo gaisotni.

Lauvas planēta: Saule

Stihija: Uguns

Plusi:

godīgums;

vēlme aizstāvēt savējos;

rūpes par ģimeni;

prasme sevi parādīt;

sirds dāsnums.

Mīnusi:

egoisms;

iedomība;

lepnība;

nekritiska attieksme pret sevi;

slinkums.