Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 4. janvārim

© SCANPIX

22.12.2017.–4.01.2018.

AUNS

Atkal jau - skrienam, skrienam, skrienam... Atbildīgi pienākumi, daudz darīšanu. Iespējams, arī kārtojamas darīšanas kādās iestādēs. Taču visu ar mēru - velti laiku arī sev un privātajai dzīvei. Svētku laikā uzplauksi pievilcībā. Šarms un personības starojums atvērs durvis uz cilvēku sirdīm. Aiz ārējā flirta slēpsies ilgas pēc uzticīgas mīlestības. Jūtu gamma būs dziļa un nopietna.

VĒRSIS

Personības attīstības laiks. Arī gluži praktiskos jautājumos vēlams meklēt netradicionālus risinājumus. Intuīcija palīdzēs noorientēties situācijās un gūt izdevīgumu. Svētkus vislabāk svinēt ģimenes lokā, kopā ar tuviem, mīļiem cilvēkiem. Kopā ceptu pīrāgu un piparkūku smarža, sirsnība un mīļums - tas dos pozitīvu enerģiju. Svētku periods piemērots arī, lai ieplānotu tālāku ceļojumu.

DVĪŅI

Darbi ies ierastajās sliedēs. Strādā neatlaidīgi un uzcītīgi bez pretenzijām uz žilbinošiem panākumiem. Jauniem izrāvieniem šobrīd vēl nav pienācis laiks - tas pēc Jaungada. Tad var rasties lieliskas karjeras iespējas. Svētku laikā lielāks prieks un labāka atpūta būs, izejot sabiedrībā. Tevi aizraus jautras ballītes, tikšanās ar draugiem un izklaides pasākumi. Attiecību tēmā - pārdomu laiks.

VĒZIS

Darbā vai biznesā pēkšņas situācijas un plānu maiņas, turklāt - no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Tomēr nevajag satraukties, jo iepriekš gūtā pieredze ļaus atrast izeju. Pie jauniem projektiem pagaidām neķeries. Svarīga arī privātā dzīve. Lai attiecībās iegūtu līdzsvaru un harmoniju, būs jāiegulda pūles. Esi iejūtīgs, rāms un pacietīgs. Svētkus svini klusi, ģimenes un tuvu cilvēku lokā.

LAUVA

Pirmssvētku laikā vēl diezgan daudz pienākumu profesionālajā jomā. Var rasties jauni piedāvājumi un interesantas iespējas, kas ļauj pavairot ienākumus. Būsi aizrāvies ar oriģinālām idejām, tomēr neatstāj pašplūsmā ģimenes lietas. Dariet kopīgus darbus, kaldiniet nākotnes plānus un arī kopā nosviniet gadumijas svētkus. Jukas ikdienā var rasties no nepārdomātas rīcības un straujuma.

JAUNAVA

Patlaban nav labvēlīgs laiks, lai kārtotu lietišķos jautājumus. Ierēdņi slikti sapratīs tavas vēlmes. Īpaši uzmanīgam jābūt ar līgumiem un citiem dokumentiem. Svētkos aicini ciemos radus un draugus, kopā pavadītais laiks sniegs daudz prieka. Attiecībās vēlēsies sasniegt pilnību. Varbūt aizdomāsies arī par to, ka nekas un neviens nav absolūti ideāls. Mīli ne tikai otru, bet arī sevi.

SVARI

Darbā padari visu pēc labākās sirdsapziņas, bet nepārpūlies. Iespējams, priekšniecība tik un tā ar kaut ko būs nemierā. Jāsargās no fiziskās un garīgās pārslodzes, un svētku laikā labāk mierīgi atpūsties, nevis ieplānot kādas sabiedriskās aktivitātes. Brīvajiem ļaudīm var būt pēkšņi un krāšņi mīlas piedzīvojumi. Ļaujies mirkļa burvībai, bet - pirms solīt sirdi un roku uz mūžu - apdomā.

SKORPIONS

Jaunus projektus šobrīd uzsākt nav ieteicams, tie var bremzēties, it kā kāds mestu sprunguļus riteņos. Bet, ja iepriekš ielikti stabili biznesa pamati un viss notiek pēc plāna, tad lēnā garā briedīs arī augļi. Būtiski notikumi iespējami sirdslietās. Brīvajiem ļaudīm jūtas, kas modīsies, būs dziļas un patiesas. Pāriem vajadzētu sarīkot mīļu pasākumu divatā. Svētku laikā varat arī kopā kaut kur aizbraukt.

STRĒLNIEKS

Viegli sapratīsies ar cilvēkiem un iegūsi jaunus paziņas. Turpmākā komunikācija var būt noderīga gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Pēc Ziemassvētkiem vari sākt jaunus projektus un vairāk pievērsties peļņas jautājumiem. Privātajā dzīvē ilgosies pēc stabilitātes un drošā pleca, kas ir līdzās priecīgos un ne tik priecīgos brīžos. Iespējami neparasti, dzirkstoši mīlas piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Enerģijas pieplūdums, lai ķertos pie jauniem projektiem. Nekreņķējies, ja kaut kas mazliet bremzējas, ar sparīgumu un cītību šķēršļi ir pārvarami. Lietišķajos darījumos emocijas noliec maliņā. Svētkus svini mājās, sarīkojot lielāku ballīti - ne tikai radiem, bet arī draugiem un paziņām. Ies jautri! Sabiedriskās aktivitātes dos prieku, kā arī noderīgu domu apmaiņu un svaigas idejas.

ŪDENSVĪRS

Gadumijā mazliet jāpiebremzē. Apdari darbus, kas iekrājušies, bet pie jauniem projektiem neķeries. Lietišķā joma būs grūti izkustināma. Pagaidām nav vērts pārcensties, atliec uz pēcsvētku laiku. Svētkos esi kopā ar tuviem cilvēkiem. Stiprini esošās attiecības un rūpējies par ģimeniskas atmosfēras radīšanu. Brīvajās sirdīs var uzliesmot mīlestība, kas liesmo un sasilda.

ZIVIS

Piemērots periods sabiedriskiem kontaktiem - atradīsi domubiedrus, kas runās ar tevi vienā valodā. Gandarījumu un pozitīvo lādiņu iespējams gūt no kultūras pasākumiem. Svētku laikā izej sabiedrībā. Ja esi sirdī brīvs, iespējami romantiski un aizraujoši piedzīvojumi. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā un ņem vērā nojausmas, tās parādīs pareizo ceļu. Garīgās atjaunošanās laiks.