Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 7. decembrim

© http://theastrologypodcast.com

HOROSKOPI 1.–7.12., 2017.

AUNS

Ienākumi atkarīgi no zināšanām, pieredzes, spējas piemēroties apstākļiem. Vēlams apgūt ko jaunu vai papildināt profesionālās iemaņas. Brīvdienās apmeklē pasākumus un satiecies ar labiem draugiem, gūsi pozitīvu enerģijas lādiņu. Bet, ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad tur liesmiņu var iedegt kāda simpātiju dzirksts. Savukārt, ja esi ar kādu kopā un attiecībās gribi ko mainīt, runā par to ar mīļoto.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā izaugsme un panākumi. Labs laiks karjerai, tikai jāstrādā radoši un ar iedvesmu. Ir iespējas papildināt ienākumus, realizējot jaunus projektus - pievērsies peļņas tēmai, un rezultāti neizpaliks. Attiecībās esi gatavs kompromisam un nediktē mīļotajam cilvēkam savus noteikumus. Vajadzētu atrast laiku kopīgam pasākumam vai sirsnīgam vakaram divvientulībā.

DVĪŅI

Var nākties kārtot lietišķas darīšanas iestādēs. Ja darbošanās ar dokumentiem, pārbaudi tos rūpīgi. Veiksmīgāks darbs un lielāka peļņa, ja būsi gatavs sadarbībai un uzklausīsi arī atšķirīgus viedokļus. Attiecības ar otro pusīti būs mīļas un sirsnīgas. Atbalstiet viens otru un dalieties svarīgākajā. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas, kas var būt par sākumu nopietnākām attiecībām.

VĒZIS

Interesantas idejas par peļņu un intuīcija finanšu darījumos. Diezgan ātri pamanīsi izdevīgumu. Brīvos līdzekļus vari ieguldīt saimnieciskos pirkumos un palutināt ģimeni. Profesionālās izaugsmes iespējas un noderīgi lietišķie kontakti, tikai netici uz vārda visam, ko cilvēki runā un sola. Straujajā dienu ritumā atcerieties arī, ka mazliet jāatpūšas. Sargies no pārslodzes un atvēli laiku sev.

LAUVA

Uz taviem pleciem gulsies atbildība, būs dažādi plāni un ieceres, darbā iespējamas pārmaiņas. Visus jautājumus risini mierīgi. Vari arī uzņemties kādu papildu darbu, kas paveicams mājās brīvajā laikā, tas ļaus papildināt ienākumus. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos, bet ģimenes cilvēkiem vajadzētu vairāk uzmanības pievērst savai otrajai pusītei.

JAUNAVA

Brīvdienas pavadi savējo lokā, apciemo vai uzaicini pie sevis radiniekus. Patīkamas sarunas un interesanti pavadīts laiks. Vari pievērsties mājokļa iekārtošanai un uzlabošanai. Piemērots brīdis mācībām un jaunu zināšanu apguvei - tās vēlāk noderēs darbā. Sirdslietās iespējami piedzīvojumi, teju vai liktenīga tikšanās un lielas kaislības. Pieņemot lēmumus, ieklausies intuīcijā.

SVARI

Piemērots laiks pārkārtot mājokli un ieviest ko jaunu mājas dzīves organizācijā. Brīvdienās sarīko pasākumu ģimenei un radiniekiem, esi kopā ar bērniem. Svarīgi uzklausīt un atbalstīt savu atvasīšu centienus. Brīvdienās neliela bohēma iedvesmos un sniegs pozitīvas emocijas. Prieku sagādās arī kopā būšana ar mīļoto cilvēku. Jaunajā nedēļā kaut kas var bremzēties naudas lietās.

SKORPIONS

Svarīga finanšu tēma. Ir vērts apdomāt privātā biznesa iespējas vai uzņemties kādu papildu darbu brīvajā laikā, taču neieguldi līdz galam nepārdomātos pasākumos, neaizdod un neaizņemies. Sirdslietu jomā šis un tas pārdomājams. Klusa mīlestība un pozitīvas emocijas. Neslēp savas izjūtas, bet ļauj par tām noprast. Brīvdienās iepriecini mīļoto cilvēku ar romantisku pasākumu.

STRĒLNIEKS

Labs laiks, lai liktu pamatus kaut kam jaunam gan darba, gan privātajā dzīvē. Labas biznesa idejas un iespējas noslēgt izdevīgus darījumus un līgumus. Taču visas vienošanās, kas skar finanšu jautājumus, jānoformē juridiski korekti. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī, un radīsies jauni domubiedri. Brīvdienās neplāno saimniecības darbus, mierīgi atpūties un sakārto domas.

MEŽĀZIS

Būsi autoritāte, cilvēki taujās tavu viedokli un to respektēs. Tajā pašā laikā tev noderīga var izrādīties arī citu pieredze. Būs daudz darba, iespējami jauni pienākumi un iespējas. Uzklausi un izvērtē visus piedāvājumus, taču turies tālāk no cilvēkiem, kas nepārtraukti čīkst un žēlojas. Tāpat arī nevajadzētu iet par šķīrēju svešos strīdos. Attiecībās svarīgs ģimeniskums un stabilitātes izjūta.

ŪDENSVĪRS

Tavi trumpji būs prāts un intelekts, par ideju trūkumu nevarēsi sūdzēties. Vari iesaistīties jaunos projektos, tie nesīs peļņu. Taču naudas lietas jātur kārtībā - pārbaudi kontu un laikus veic maksājumus, finansēs iespējamas nelielas jukas. Brīvdienās sarīko mājas viesības, ielūdz ciemos radus un draugus. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas simpātijas, kam sekos turpinājums.

ZIVIS

No veiksmēm vai neveiksmēm darbā lielā mērā atkarīgs garastāvoklis un emocijas. Nesatraucies par sīkumiem, uztver visu vieglāk un neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Ja rodas iespēja, piesaki savu kandidatūru augstākam amatam un nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumu. Brīvdienās vislabākā atpūta būs kultūras pasākumā, klubā vai draugu ballītē.