Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

Brīdina, ka pilnmēness izgaismotais Dižčiks sāksies jau pirmdien

© Reuters / Scanpix

Teju viss decembris paies pilnmēness briedinātā Dižčika zīmē, jaucot cilvēku prātus un secīgo notikumu gaitu, bremzējot biznesu un darbus, radot pārpratumus, greizus lēmumus, nepārdomātus solījumus un uzdzenot alkas pēc nesasniedzamā vai emocionāli neapgūstamā, populāru prognožu astrologs-numerologs Kristaps Baņķis.

Biznesu, publiskās runas, visa veida komunikāciju, tirdzniecību un transportu ietekmējošā planēta Merkurs uzsāk retrogrādo jeb ačgārno kustību no 3. decembra plkst. 9:34 līdz 23. decembrim plkst. 3:50.

Kā norāda Dižčika termina ieviesējs un ilggadējs izpausmju novērotājs Kristaps Baņķis, astroloģijā ir svarīgs tieši sākuma brīdis, un šoreiz Dižčiks ietrāpījies Zemei tuvā (Perigejā) PilnMēness kulminācijas brīdī, kas tikai pastiprinās visus Dižčika trakumus jau gaidāmajās brīvdienās.

“Var teikt, ka tāds tādu atrod” – par Dižčika sākuma un PilnMēness saistībām nosmej astrologs, lai arī daudziem šis periods neliks smieties, bet drīzāk nobirdināt rūgtu asariņu. Astrologs atgādina, ka laicīgi brīdinājis visu svarīgāko paveikt tieši novembrī, jo gada pēdējais mēnesis vairāk piemērots darbu un personīgās dzīves pārkārtošanai, nevis aktīvai darbībai.

Decembra Dižčika debesu cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem lēmumiem un darbību. “Galvenā problēma būs sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas “pazudīs” vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās.” uzsver astrologs

Privāti tas nozīmēs arī sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanu, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanos, nevajadzīgus pirkumus, pārpratumus, dažādu veidu sastrēgumus un tehniskus sarežģījumus. Cilvēki kļūs neuzmanīgi, izklaidīgi, aizmāršīgi, nesapratīsies.

“Jāapbēdina arī lielāku Ziemassvētku dāvanu pircēji, jo Dižčika laiks ir pilnīgi nepiemērots tehnikas, satiksmes rīku, elektronikas un sakaru līdzekļu pirkšanai. Daudzi pirkumi būs patiesi bezjēdzīgi, kā arī dāvanu saņēmējam nenoderīgi”, vēsta astrologs.

“Dižčika laiks ir tēlaini salīdzināms ar informācijas, tehnoloģiju, komunikācijas, saskarsmes, izglītības un jauniešu jautājumus pārzinošu priekšnieku, kurš devies atvaļinājumā un izdevis noteikumus, ka neviens nedrīkst uzsākt neko jaunu, vien turpināt iesākto. Atstāti bez vajadzīgās vadības un saprašanas šajos jautājumos, cilvēki pieļaus būtiskas kļūdas. Atgriezies no “atvaļinājuma” priekšnieks Merkurs tā vien jaudās labot nebūšanas, neatzīstot neko no paveiktā kā lietderīgu. Biznesā tas nes lieku laika, naudas un darba izšķērdēšanu – kaisīšanu vējā. Visīstākā birokrātija, kur neviens par neko nav atbildīgs, bet klapatas aizņem visu laiku,” norādā Kristaps Baņķis

Dižčika laiks ikdienā visklapatīgākais ir tieši dienās, kad ir arī Čika laiks, kuri atrodami Kristapa Baņķa Mēness kalendārā. Visizteiksmīgāk Dižčiks izpaudīsies savā iesākumā 3.decembrī, kā arī 6., 9. – 11., 18. un noslēgumā 20. – 22.decembrī

Lielākā laime šķietamā “nelaimē”, ka Dižčiks Strēlnieka zīmē cilvēkiem ļaus aizdomāties par pārlaicīgām lietām un optimistiski skatīties nākotnē. Daudziem patiesi izdosies noķert savās domās nākotnes “laimes zvaigzni aiz astes”. Lai tas notiktu maksimāli sekmīgāk un domas izdotos ieguldīt vēlamajā gultnē, ziemas tumšajos vakaros ieteicams ielūkoties Kristapa Baņķa veidotajās 2018. gada prognozēs.