Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izlasi - iemīlēšanās horoskopi

© pixabay.com

Vētrainās rudens dienās, kad gaisma saraujas aizvien sīkāka, ak, kā gribas, lai dvēseli silda mīlestība! Tik iracionāla, ka to nav iespējams izmērīt ne ar astroloģiskiem, ne citiem paņēmieniem.

Lai gan iemīlēšanās ir maģija, pārsteidzošāka par visu pasaulē, tomēr astrologi saka - katra zodiaka zīme atspoguļo kāda personības tipa raksturīgākās iezīmes. Turklāt eksistē daži uzvedības un izvēļu modeļi, ko atkārto cilvēki, kas dzimuši noteiktā zodiaka zīmē. Kad satiekas divas zīmes, viņu attiecībās uzplaiksnī jaunas nokrāsas. Mēģināsim pa atslēgas caurumu ielūkoties, cik dažādi mīlestību atrod un kā uz to reaģē 12 zodiaka zīmju pārstāvji.

Auns

Enerģijas pārpilnais Auns ar sievietēm iepazīstas dažādās situācijās - ceļojuma laikā, kvalifikācijas paaugstināšanas kursos, aptiekā, draugu sarīkotā ballītē, uz ielas un pat gaidot rindā pie zobārsta. Viņš dara visu, lai uz apkārtējiem atstātu iespaidu. Auns grib izskatīties kā uzvarētājs un veiksminieks. Sajūtot sajūsminātus sieviešu skatienus, viņš atplaukst. Savu uzmanību viņš dāvā tai sievietei, kura slavē viņu visskaļāk. Auns ignorē robežas - viņu neuztrauc, ka sieviete, kuru viņš iemīlējis, ir precējusies, dzīvo simt kilometru attālumā vai vispār ir mūķene. Auns savu mīļoto lutina ar mazām, bet dārgām dāvanām, sagaida pēc darba un pārsteidz ar smalkām vakariņām restorānā. Aunam tik ļoti patīk pārvarēt grūtības, ka viņš saskumst, ja viss norit gludi un bez aizķeršanās. Auns izvairās pavadīt laiku pie televizora siltās čībās ar murrājošu kaķi klēpī. Kad Auns ir panācis savu, viņš ātri vien zaudē interesi par savu sirdsdāmu un meklē jaunas virsotnes, ko iekarot. Lai Auna interese neatslābtu, sieviete nedrīkst pārvērsties par «mājas peli» - viņai jābūt pašpietiekamai un interesantai.

Sieviete Auns ir enerģiska un pašapzinīga - viņa vēlas iegūt labu izglītību un kāpt pa karjeras kāpnēm. Putras katls, pamperi un zeķu adīšana nav tas, pēc kā viņa ilgotos. Tomēr Auna zīmē dzimušas sievietes ir pārlieku emocionālas. Citās dzīves jomās būdamas apdomīgas, mīlas lietās viņas ļaujas impulsam. Kad reālā dzīve neatbilst šīs sievietes ilūzijām, enerģiju un dzīvesprieku nomaina dvēseles skumjas. Tikai pēc daudziem emocionāliem puniem sieviete Auns iemācās valdīt pār savām emocijām. Auna sievietes ir tās, kas nereti iziet pie vīra vairākas reizes.

Vērsis

Vērsis ir pieklājīgs un galants. Viņš neuzmāksies sievietei šaurā, tumšā šķērsielā, nelakstosies ap dāmu, ieturot lietišķas pusdienas, un arī bēru ceremonijas laikā nemetīs acis uz daiļo atraitni. Lai gan Vērsis ir izteikts materiālists un ar abām kājām stingri stāv uz zemes, viņš ir pārliecināts par savu lielisko intuīciju. Jau pa gabalu viņš jūt, vai sieviete atsauksies viņa uzmanības apliecinājumiem vai nē. Lai nu ko, bet aplidot sievieti viņš prot. Viņš galanti palīdz uzvilkt mēteli, pasniedz roku, ielej kafiju, piedāvā uzkodas. Viņa sabiedrībā sieviete jūtas kā princese. Kad drēgnā rudens vakarā viņš parādās durvīs ar kūpoša kakao tasi rokās, izkūst pat ledus karalienes sirds. Vērsis ievēro tradīcijas un noteikumus, tāpēc nesatiekas ar precētām dāmām un vairākām meitenēm uzreiz. Vērša zīmē dzimuši vīrieši no sievietes sagaida pilnīgu ziedošanos.

Sieviete Vērsis ir saimnieciska, bet var būt pārlieku egoistiska. Viņa vīriešus piesaista ar sievišķību un sirsnību, aiz kuras reizēm slēpjas materiālas intereses. Viņu nevar iekarot ar plikiem glaimiem, jo augstāk viņa vērtē vīrieša darbus. Ja sagrābsiet rudens lapas un sakritušos zarus, piedalīsieties kartupeļu talkā un salabosiet traktoru, viņas acīs jūs iegūsiet pievienoto vērtību.

Dvīņi

Visur, kur parādās Dvīņi, gaisā uzvirmo flirts. Tomēr pretrunīgajiem Dvīņiem labāk patīk draudzīgi saieti, kuros var stāstīt blēņu stāstus un kārtīgi izsmieties. Neapšaubāmi Dvīņi ir labi sarunu biedri un kompānijas dvēseles. Viņi bieži iemīlas, bet savu sirdi uz paplātes neuzliek. Dvīņu zīmes pārstāvis ir sarežģīts cilvēks - reizēm maigs un trausls, citkārt raupjš un salts kā ledus. Dvīņi nevienam neļauj valdīt pār sevi. Toties viņiem patīk palutināt mīļoto ar pašdarinātām dāvanām un jautriem niekiem. Nebrīnieties, ja rudenī viņš aicinās jūs salasīt kastaņus un ozolzīles, lai vēlāk radītu mazus mākslas šedevrus. Vējainā rudens vakarā viņš sēdīsies mašīnā, lai dotos uz Mangaļsalas molu vai Kolkas ragu vērot jūru.

Dvīņu zīmē dzimušas sievietes, ja vien vēlas, spēj savaldzināt gandrīz ikvienu vīrieti. Viņas ar debešķīgu smaidu atver vīriešu sirdis un naudas makus. Tomēr Dvīņu sievietes jūtu pasaule ir noslēpumaina un neizdibināma. Neviens vēl pa īstam nav spējis izzināt viņas domas. Dvīņu sieviete ir romantiska - kopēja pastaiga pa čaukstošām rudens lapām viņai nozīmē vairāk par dārgu, bet bezpersonisku dāvanu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā