Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats, kura ir tava veiksmīgākā diena

© http://www.garyaswaby.com/

Numeroloģijā atkarībā no dzimšanas datuma un mēneša ir nosakāms individuālais gads, mēnesis un pat diena, kas var atšķirties no reālā kalendāra datuma. Ir cilvēki, kuri individuālajai dienai un tās simboliskajai nozīmei nepievērš uzmanību, bet ir arī tādi, kuri ir pārliecināti, ka pastāv «labās» un «sliktās» dienas, un atkarībā no tām rīkojas. Piemēram, izvairās no finanšu darījumiem vai tālākiem braucieniem.

Lai noskaidrotu savu individuālo gadu, jāveic gana daudz aritmētisku darbību, kas ar numeroloģiju nesaistītam cilvēkam varētu šķist sarežģīti un apnicīgi. Tāpēc, ja tā var dēvēt, sadzīves numeroloģijā (to var salīdzināt ar medijos publicētajiem vispārējiem horoskopiem katrai zodiaka zīmei) tiek piedāvāts vienkāršāks veids, kā aprēķināt savu veiksmīgāko dienu.

Kā aprēķināt?

  1. Saskaitiet ciparus savos dzimšanas datos līdz viencipara skaitlim. Ja esat dzimis 1950. gada 12. aprīlī:

1+9+5+0+1+2+ 4=22=2+2=4

  1. Vēlaties uzzināt, kāda diena būs, piemēram, 2016. gada 29. augusts:

2+0+1+6+2+9+8=28=2+8=10=1+0=1

  1. Lai noteiktu, cik veiksmīgs būs interesējošais datums, saskaitiet abus rezultātus:

4+1=5

Skaitlis 5 simbolizē jūs interesējošo dienu, proti, 2016. gada 29. augustu. Ko šajā dienā ieteicams darīt un ko ne?

1

Var sākt jaunus projektus, darbus, īstenot ieceres. Laba diena, lai risinātu ilgi krātas problēmas. Ja nepieciešams ātri pieņemt lēmumu, rīkojieties! Ja ir konkrēts mērķis, tad šajā dienā jāsāk rīkoties, lai to sasniegtu. Rīcības un konkrētu plānu diena. Var slēgt līgumus, kārtot darījumus un formēt lietišķus dokumentus.

2

Diena, kas jāveltī plānošanai, jāpievērš uzmanība detaļām, jāanalizē paveiktais un, tautas valodā runājot, jāmeklē utis savā kažokā. Iespējams, atradīsiet savas vājās vietas, lai otrreiz neatkārtotu kļūdas. Šīs dienas moto: jābūt pacietīgam. Šajā dienā jāļauj strādāt citiem, bet pašam jāpadzīvo rāmāk. Nav ieteicams uzsākt nozīmīgus projektus, būtisku lēmumu pieņemšanu labāk atlikt uz citu dienu, jo pietrūks izlēmības un drosmes. Ļaujiet sev darīt to, kas sagādā prieku un dvēseles mieru. Neprognozējama diena - veiksmīgs sākums var beigties ar krahu un pretēji.

3

Aktīva, rosīga, radoša diena. Nevajag sēdēt mājās. Šajā dienā noteikti jādara daudzi darbi vienlaikus, ieteicams pamīšus strādāt un atpūsties. Un tā visu dienu. Jātiekas ar draugiem. Var pabeigt iesākto, ko iepriekš nekādi neizdevās novest līdz apmierinošam rezultātam. Šķita, ka kāds bāž riteņos sprunguļus. Var īstenot kopīgus projektus, veidot kontaktus. Apvienojot spēkus, viss izdosies labāk nekā vienam. Laba diena ceļojumam un biznesa braucienam. Ja kādam nodarīsiet pāri, tas pavērsīsies pret pašu.

4

Labāk nekā mājās nebūs nekur. Jādara rutīnas darbi, jāpieliek punkts iesāktiem, bet ne pārāk patīkamiem un ieilgušiem darbiņiem, piemēram, jāsakārto skapis un atvilktnes, jāizmet vecās, nevajadzīgās mantas. Labāk pabeigt iesākto nekā uzsākt ko jaunu. Kalt plānus var, taču tiem jābūt praktiski īstenojamiem. Nav vērts uzsākt darījumus, kuros gribat gūt peļņu, lētāk nopērkot un dārgāk pārdodot. Diez vai šajā dienā vajadzētu plānot aktīvu atpūtu un izklaidi. Jo labāk pašam, ja darbosieties pēc plāna, nevis haotiski. Var apmeklēt ārstu, veikt procedūras veselības stiprināšanai un uzlabošanai.

5

Enerģija, aktivitāte, piedzīvojumi un negaidīti pārsteigumi. Var sākt jaunus darbus un projektus. Risks attaisnosies, bet tikai tad, ja esat pārliecināts par rezultātu un jau iepriekš sagatavojis augsni. Īpaši tad, ja darījumos gribat ieguldīt lielu naudu. Beidzot augļus nesīs sen iesākti projekti. Ja vēlaties kaut ko pārdot, izmantojiet izdevību. Laba diena tirgotājiem.

6

Laiks jāveltī mājai un ģimenei. Nepieciešama harmonija. Šajā dienā nav ieteicams apmeklēt masu pasākumus, toties laba saprašanās ar cilvēkiem. Ja šķiet, ka darāmais prasa lielu piepūli, iepauzējiet. Jāizvairās no riska ne tikai finanšu lietās, bet arī morāles jautājumos. Padodoties mirkļa vājībām, var zaudēt to, kam esat gatavojies vai ko esat veidojis ilgu laiku. Ieteicams tikties ar radiniekiem un tuviem draugiem, risināt saimnieciskas lietas, apmeklēt seminārus, konferences. Jāizvairās no konfliktiem, ja nespējat tos diplomātiski atrisināt vai novērst.

7

Laiks sev. Domājiet, vērtējiet un pārvērtējiet savu rīcību! Domājot par dzīves jēgu, atbilde būs. Vienatnē pavadītais laiks nereti ļauj ieraudzīt izeju no samilzušas problēmas. Nereti šī ir nevis vientuļa, bet laimīga diena. Tā piemērota intelektuālam darbam - mācībām un pētniecībai. Izgudrotājiem var rasties lieliska ideja, netradicionāls risinājums. Var veltīt laiku mākslas baudīšanai, pabeigt iesākto un jautāt padomu un konsultēties, jo šajā dienā tiek saņemti padomi. Bieži vien piepildās priekšnojautas.

8

Var uzsākt nozīmīgus, atbildīgus darbus. Labvēlīga diena, kad rīkoties ar naudu (lielu naudu!) un risināt finansiālas problēmas. Ja pieņemsiet svarīgus lēmumus, tad rezultāts nebūs ilgi jāgaida un tas būs labvēlīgs. Šajā dienā šķēršļi atkāpjas. Jo lielāki mērķi un vērienīgāki darījumi, jo labāk, piemēram, apvienot biznesu, dibināt lielu firmu.

9

Labs laiks, lai pabeigtu darbus visdažādākajās sfērās. Jāieklausās intuīcijā. Šajā dienā sāktais vai plānotais izdosies. Labs laiks kontaktu dibināšanai, kas noderēs turpmāk. Izcila diena radošo profesiju pārstāvjiem. Te nu tā ir, jūsu zvaigžņu stunda!