Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 26.oktobrim

© http://www.astrology.com.tr

HOROSKOPI 20.–26.10.2017.

AUNS

Rudenīgs pārdomu laiks, taču nevar teikt, ka viss ir slikti. Patiesībā jāgatavojas jaunam startam. Perfekti darbosies intuīcija, un tu sapratīsi, kurā virzienā doties un kas kuram padomā. Iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, var nākt arī izdevīgs karjeras piedāvājums. Ja kārtojami lietišķie jautājumi bankās vai iestādēs, sagatavojies iepriekš, lai nav neauglīgi jātērē laiks.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā ies diezgan nemierīgi, var mainīties pienākumi un uzrasties steidzami kārtojami jautājumi. Taču tu sekmīgi izmantosi iepriekš gūto pieredzi un ar visu tiksi galā. Vienīgi jāuzmanās gan no pārsteidzības, gan svārstīšanās. Dzīve patiesībā ir skaista, ja uz to skatās no optimista pozīcijām. Brīvdienās ieplāno kopīgu pasākumu ar ģimeni un mīļoto cilvēku.

DVĪŅI

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Var nākt pārmaiņas, rasties jauni uzdevumi vai varianti. Esi precīzs un izdari visu pēc labākās sirdsapziņas. Taču ikvienā brīvākajā brīdī pievērsies ģimenei un it īpaši bērnu vajadzībām. Attiecību tēmā pārdomas. Pavadi vairāk laika kopā ar mīļoto, runājiet, ieprieciniet viens otru, un sargies no sīkiem strīdiņiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās.

VĒZIS

Pirmajā vietā darīšanas ar radiniekiem un ģimenes pasākumi. Satikšanās ar savējiem dos enerģiju. Apspriedīsiet svarīgas, interesantas tēmas un dalīsieties pieredzē. Lietišķajā jomā jaunas iespējas un lieli plāni. Labs laiks ienākumu pavairošanai un projektu uzsākšanai. Arī attiecību jomā dzīve griezīs savu karuseli. Svarīgs līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām un atbalsts.

LAUVA

Profesionālajā jomā tu vēlēsies paveikt vairāk, nekā šobrīd iespējams. Latviešiem ir tāds teiciens: «Ātri tikai blusas ķer!» Esi pacietīgs un nogaidi, tad rezultāti būs. Ir vērts padomāt par sava biznesa veidošanu, jo enerģijas tev netrūkst. Iesaisti ģimeni un uzņemies kādus papildu darbus, kas paveicami mājās. Brīvos brīžus velti sev - izglītojies, lasi un meklē noderīgu informāciju.

JAUNAVA

Būsi aizņemts ar mājas darbiem un ģimenes pienākumiem. Noorganizē rudens talku un izmēģini interesantas kulinārijas receptes, ar ko pacienāt savus draugus un radus. Saimniecībā viss ies no rokas - priecāsies pats un ģimene. Sirdslietās kaislības, kas plūst ar ugunīgu spēku. Mazliet apdomības par ļaunu nenāks, nezaudē galvu. Nevajag sasteigt, gan viss notiks.

SVARI

Jūtīgi uztversi apkārt notiekošo un nespēsi palikt vienaldzīgs nevienā situācijā. Jāprot sadarboties un uzklausīt citu cilvēku viedokļus. Daudz spēka un laika paņems darbs, bet peļņa atkarīga no zināšanām. Tāpēc ir vērts papildināt iemaņas vai pieteikties kursos. Mājas dzīvē paredzama saimnieciskā rosība, bet brīvajiem ļaudīm iespējas uzsākt attiecības. Būsi šarmants un pievilcīgs.

SKORPIONS

Diezgan svarīga privātā dzīve. Daudz siltu emociju, kas iedvesmos, bet arī radīs pārdomas - ko vēlaties no attiecībām. Neapgrūtini sevi pārāk ar šiem jautājumiem, bet atver sirdi mīlestībai. Tas dos pozitīvu lādiņu. Kopumā šis ir tāds sevis pilnveidošanas laiks, kad var iegūt jaunu pieredzi. Peļņas jautājumos kaut kas var aizkavēties, tāpēc rūpīgi seko līdzi naudas plūsmai.

STRĒLNIEKS

Sabiedriskās aktivitātes, jauni kontakti un tikšanās ar draugiem. No tā visa gūsi prieku un enerģiju, tikai nevajag jaukt draudzību un naudas lietas. Svarīgos jautājumos paļaujies pats uz sevi, nevis citu solījumiem, un, pieņemot lēmumus, ieklausies intuīcijā. Attiecībās var rasties kādas pārdomas. Sarīko romantisku pasākumu divatā. Izraušanās no ierastās vides nāks par labu.

MEŽĀZIS

Vēlme pēc pārmaiņām, spēks un enerģija. Izmanto laiku lietderīgi un dari to, ko sen esi gribējis un plānojis. Tomēr nevajadzētu atstāt novārtā privāto dzīvi. Ja tev ir otrā pusīte, jāgādā par saskaņu, nestrīdies par sadzīves sīkumiem. Brīvdienās abi kaut kur aizbrauciet un rāmā gaisotnē atpūtieties. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātijas dzīvi var sagriezt aizraujošā virpulī.

ŪDENSVĪRS

Svarīga gaisotne un saticība mājās. Neuzspied ģimenes locekļiem savu viedokli un nesāc kādus pārkārtojumus bez mājinieku piekrišanas. Darbā daudz pienākumu, bet, jo ražīgāk strādāsi, jo vairāk nopelnīsi. Ja esošā situācija tev nav pa prātam, meklē jaunas iespējas. Sirdslietās simpātiju dzirkstis un piedzīvojumi. Esi apdomīgs, nezaudē galvu un izvēlies patiesas vērtības.

ZIVIS

Spēsi uz situācijām paraudzīties no dažādiem skatpunktiem, kas atklās daudz ko jaunu. Būsi labs padomdevējs sev un citiem, ātri orientēsies situācijās un zināsi, kā atrisināt problēmas. Piemērots laiks mācībām, jaunai pieredzei un ceļojumam. Svarīga būs arī attiecību joma, tāpēc ir labi, ja līdzās cilvēks, ar kuru vari saprasties no viena acu skata. Patīkamas emocijas un romantika.