Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Oktobra ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© jojooff/pixabay.com

Oktobrī planētu stāvokļi ir gana normāli, lai veiktu dažādas saimnieciskās darbības.

Kā jau vairākkārt esam uzsvēruši - ideālu dienu nav, allaž ir kādas sarežģītas planētu kombinācijas. Kad kuram uzņēmumam vai cilvēkam veiksmīgāks laiks, jāskata individuālajās kartēs, taču - nelabvēlīgos periodus, drošs paliek nedrošs, vēlams ievērot visiem (ja netiek pētīti individuālie).

Oktobrī joprojām saglabājas atsevišķas nelabvēlīgas Neptūna kombinācijas (turklāt viens no nelabvēlīgajiem - retrogrādais - stāvokļiem beigsies tikai novembrī). Tāpēc joprojām pastiprināti vēlams pievērst uzmanību situācijām, kur iespējama negodīga rīcība. Jāpārbauda svarīgā informācija - vai pats cilvēks ir sapratis pareizi, vai kāds nav mēģinājis kaut ko aplamu iestāstīt. Taču normālās kombinācijās šomēnes ir Merkurs, planēta, kas astroloģijā atbild par dokumentiem, līgumiem, darījumu sarunām, pārvietošanos. Viduvējas kombinācijas ir naudas planētai Venerai, tāpēc ieteikums - pievērsiet uzmanību, vai naudas plūsma «nebremzējas», t.i., vai kontā laikus ienāk viss, kam tur jābūt.

Uzmanīgiem oktobrī jābūt ar auto vai citas tehnikas un mehānismu iegādi, jo atsevišķas spriedzes kombinācijas veido tehniski vīrišķīgā planēta Marss. Noteikti jāpārliecinās par kvalitāti un garantijām.

Jauniem projektiem un darījumiem veiksmīgāks periods: no 1.10. līdz 4.10 un no 20.10. līdz 3.11., kad Mēness atrodas augošā fāzē.

Kalendārs veidots, analizējot planētu aspektus dienas fonā.