Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 5. oktobrim

© www.vedicrishi.in

HOROSKOPI 28.09.–5.10., 2017.

AUNS

Emociju dzirkstis, jūtīga uztvere, vēlme mainīt plānus. Mēģini noskaitīt līdz desmit, jo var gadīties, ka tik un tā visu nav iespējams paspēt. Jāsaprot, kas šajā brīdī ir vai nav svarīgi. Labāk veltīt vairāk spēka un enerģijas darbam, var pavērties karjeras iespējas. Palūdz, lai ģimene un mīļotais cilvēks pret to izturas saprotoši. Brīvajā laikā kaut kur aizbrauc un izvēdini galvu. Būtu labi arī kaut ko jaunu iemācīties un paplašināt redzesloku.

VĒRSIS

Pirmajā vietā sirdslietas. Ja šobrīd esi brīvs, tad saposies, izej sabiedrībā un esi atvērts jauniem kontaktiem. Aizraujošas sarunas, koķetērija un flirts var pāraugt ciešākā komunikācijā un tālejošās attiecībās. Darbā daudz pienākumu un varbūt ne viss ies no rokas tā, kā tu vēlētos. Neuzņemies pārāk daudz. Izdari tikai pašu nepieciešamāko un nekautrējies vēlreiz pārrunāt darba pienākumus un atalgojumu. Svarīgos jautājumos neignorē intuīciju.

DVĪŅI

Aktīva rosība mājas dzīvē. Iespējams, sapratīsi, ka tā vairs nevar un kaut kas ir jāmaina. Vari pārkārtot interjeru, iegādāties kādas skaistas lietas, traukus, dekorus, pārklājus, kā arī noteikt jaunu kartību sadzīvē. Pārāk gan nevajag savējiem diktēt noteikumus, var izcelties strīdi. Attiecībās svarīga tolerance, spēja uzklausīt otru. Nesāc izskaidrošanos par niekiem. Brīvdienās vari ielūgt draugus un sarīkot nelielu radošu mājas ballīti.

VĒZIS

Labs laiks ceļojumam vai komandējumam. Ieteicams izvēlēties maršrutu ar izzinošu programmu - apskatīt kultūrvēsturiskus objektus, apmeklēt muzejus, koncertus. Ceļojuma laikā iespējama interesanta iepazīšanās, var izveidoties arī simpātijas un gadīties aizraujoši piedzīvojumi. Ja darbā jāveido kontakti ar ārvalstīm, tad droši ķeries pie lietas. Parādīsi sevi no vislabākās puses. Karjerā vai biznesa jautājumos nedrīkst ļauties stresam.

LAUVA

Pirmajā vietā finanšu tēma. Ir vērts papūlēties, lai nopelnītu vairāk - iesaistīties jaunos projektos, meklēt uzticamus darījuma partnerus, mainīt darbu uz labāk atalgotu. Var gan atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, tad atceries, ka mācīties nekad nav par vēlu. Piesakies kursos vai apmeklē seminārus. Sirdslietās varbūt viss nenotiks tā, kā tu vēlētos. Tādā gadījumā vispirms raugies, ko pats dari. Attiecības uzlabot palīdzēs kopīgs izbrauciens.

JAUNAVA

Pievilcība, šarms un spējas atstāt labu iespaidu. Diezgan ātri atradīsi kopīgu valodu ar cilvēkiem, taču ne visos gadījumos tālākā komunikācija būs saskanīga. Vairāk ieklausies citu cilvēku viedoklī un respektē to. Mājās atbildīgi pienākumi un darbi, kas noteikti jāpaveic. Neatliec uz rītu to, ko vari paveikt šodien. Sirdslietās kaislības, kas saviļņo līdz sirds dziļumiem. Dažu brīdi nes viļņa virsotnē, dažu brīdi rauj atvarā. Mierīgi nebūs.

SVARI

Daudz pārdomu par privāto dzīvi. Iespējams, ar partneri viens no otra kaut ko gaidīsiet, bet būs pagrūti izrunāties. Atceries, ka no acīm vēlēšanās nolasīt nav iespējams. Par to, kas sakrājies uz sirds, ir jārunā. Mājas dzīvē diezgan daudz pienākumu, kas dažu brīdi varbūt traucēs realizēt savas personīgās vēlmes un intereses. Sadali pienākumus vienlīdzīgi visiem ģimenes locekļiem. Piemērots periods papildināt profesionālās iemaņas.

SKORPIONS

Saviesīgās un sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni. Tevi aicinās visur piedalīties un iesaistīties. Caur sabiedriskošanos iegūsi jaunus paziņas un izveidosi lietišķos kontaktus. Varbūt kāda sena pazīšanās var pāraugt darījuma attiecībās. Ar naudu gan jārīkojas apdomīgi, jo iespējama neliela bremzēšanās. Labāk iekrāt, nevis tērēt. Iziešana sabiedrībā nāks par labu attiecībām - pāriem jauna dzirksts, brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Varbūt viss nevirzīsies uz priekšu tik ātri, kā tu vēlētos, kaut kas var aizkavēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Neņem tuvu pie sirds, bet uz brīdi apstājies. Latviešiem ir tāds teiciens: ātri tikai blusas ķer. Turklāt var rasties grūtības vienlaikus paveikt gan darba, gan mājas pienākumus. Visu vienlaikus vienalga nevar paspēt. Vairāk uzmanības vajadzētu veltīt attiecībām ar mīļoto cilvēku, bet brīvajiem ļaudīm atvērt sirdi mīlestībai.

MEŽĀZIS

Gribēsi izprast lietu būtību un iedziļināties līdz pašai saknei. Svarīgu vietu ieņems eksistenciāli un globāli jautājumi. Ja ar kaut ko pats netiec galā, meklē atbildes sarunās ar viediem cilvēkiem vai attiecīgajā literatūrā. Kamēr netiksi skaidrībā, miera nebūs. Dažādi pienākumi mājas saimniecībā. Iespējams, kaut kas jāsaremontē, jāiegādājas, jāpārkārto. Konsultējies ar savējiem un respektē viņu viedokli. Darbs prasīs enerģiju, bet tu daudz sasniegsi.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgs laiks lietišķu jautājumu kārtošanai. Vari risināt sarunas iestādēs vai bankās, komunicēt ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem un kārtot dokumentus. Var rasties interese par dažādām netradicionālām, garīgām vai ezotēriskām tēmām. Piesakies kursos vai meklē noderīgu informāciju internetā, presē, grāmatās. Darbā nav gaidāmi nedz galvu reibinoši panākumi, nedz kritumi. Ir vērts vairāk laika veltīt privātajai dzīvei un attiecībām.

ZIVIS

Svarīgas attiecības ģimenē. Vislabāk jutīsies kopā ar savējiem mierīgā mājas atmosfērā. Brīvdienās kopā apdariet saimniecības darbus un sarīkojiet ballīti. Ja šobrīd esi brīvs, tad piemērots periods nopietnu attiecību veidošanai vai iestūrēšanai laulības ostā. Svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi un kontrolē situācijas. Kā mēdz teikt: solīts makā nekrīt. Arī ar finansēm jārīkojas apdomīgi, nevajadzētu tērēties bez apdoma.