Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 28. septembrim

© Activedia/pixabay.com

HOROSKOPI 22.–28.09.2017.

AUNS

Trauksies no viena darba pie otra, un nedēļa tā arī paskries. Tiesa, tu labi ar visu tiksi galā, tomēr slodze būs liela. Tāpēc brīvajā laikā vajag atpūsties un sakārtot domas - dodies pie dabas un izbaudi zeltīto rudeni. Pēc tam jaunu enerģijas lādiņu iegūt palīdzēs kluba pameklējums vai jautra draugu ballīte. Notikumi sirdslietās atkarīgi no paša vēlmēm un rīcības.

VĒRSIS

Daudzās situācijās vadīsies pēc emocijām, nevis prāta apsvērumiem. Tā dažkārt mēdz gadīties. Neļauj, lai kāds bojā tavu garastāvokli, un brīvdienās atrodi laiku atpūtai, veselības stiprināšanas pasākumiem un sportiskām aktivitātēm. Velti arī pietiekami daudz uzmanības mīļotajam cilvēkam. Ja kaut kas uz sirds, esi atklāts, izstāsti, un kļūs vieglāk. Sirsnīgas sarunas un uzticēšanās.

DVĪŅI

Iespējams domīgs un filozofisks noskaņojums, kā arī vēlme iedziļināties lietu būtībā. Tomēr negremdējies pārāk dziļās apcerēs, lai nepārņem pesimisms. Diezgan labi veiksies lietišķas darīšanas. Sekmīgas sarunas bankās un citās finanšu iestādēs. Saskatīsi darījumu izdevīgumu un zināsi, kur ieguldīt. Vēlams saplānot savu vai ģimenes budžetu ilgākam laika periodam.

VĒZIS

Labas un dzīvesgudras idejas, kas var noderēt pašam un citiem. Taču uzklausi arī līdzcilvēkus un esi atvērts sadarbībai. Paredzami dažādi pienākumi mājsaimniecībā. Iespējams, nāksies risināt ar mājokli saistītus jautājumus vai kārtot darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Labs laiks ceļojumam. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

LAUVA

Darba pienākumus paveic ar atbildības izjūtu, kaut arī dažkārt tie liksies smagi un apnicīgi. Tavs veikums tiks augstu novērtēts gan ar atzinīgu vārdu, gan materiālā izteiksmē. Neiesaisties strīdiņos un nelec acīs priekšniecībai. Attiecībās svarīga stabilitāte, runā par savām vēlmēm ar mīļoto cilvēku un iepriecini tā, kā tikai tu to proti - ar vērienu un «miljons rožu».

JAUNAVA

Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas un jauni uzdevumi, uztver tos mierīgi un neiesaisties konfliktos ar priekšniecību. Tā kā būsi noskaņots enerģiski, ir labas iespējas paveikt to, ko sen jau esi vēlējies. Privātajā dzīvē valdīs ģimeniskas noskaņas. Labi, ja līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties. Mīlestība sildīs sirdi un starp tevi un mīļoto cilvēku valdīs jauka saskaņa.

SVARI

Pret sirds lietām jāattiecas nopietni un ar skatienu nākotnē. Ir labs laiks, lai veidotu ģimeni, iekārtotu mājokli un kopā būšanai liktu stabilus pamatus. Iespēja satikt savu īsto un vienīgo. Darba tēma it kā paliks otrajā plānā, varbūt radīs kādu stresa situāciju, tāpēc nevajadzētu pārmocīties. Kārtīgi izdari nepieciešamo minimumu, bet brīvajā laikā pilnveidojies. Labs laiks mācībām.

SKORPIONS

Brīvdienās atvēli pietiekami daudz laika atpūtai un saudzē veselību. Jāpievēršas arī privātajai dzīvei. Labāk būtu kaut ko pasākt divatā, nevis doties uz skaļiem publiskiem pasākumiem. Nākamā nedēļa atkal nāks ar spriedzi un jauniem darba uzdevumiem. Var rasties iespējas atrast uzticamus sadarbības partnerus un noslēgt izdevīgas ilgtermiņa vienošanās.

STRĒLNIEKS

Veiksmīgi risināsi lietišķas sarunas un veidosi biznesa kontaktus, taču jābūt modram attiecībā uz jaunām peļņas iespējām. Rūpīgi izvērtē partnerus, darījumu drošību un reālos ieguvumus. Attiecībās ar mīļoto gādā par saskaņu, nestrīdies par sīkumiem un neļauj, lai kāds iejaucas tavā privātajā dzīvē. Jauna pazīšanās jāizvērtē ar kritisku skatu, neiesaisties sirdslietu avantūrās.

MEŽĀZIS

Nedēļas nogalē izdosies pasākumi ar radiniekiem - apmeklē kopā kultūras iestādes vai dodies izbraucienos. Saimniecības darbi lai paliek, var gadīties, ka tajos tikai nelietderīgi iztērē enerģiju. Attiecību joma var sagādāt pārdomu brīžus. Vēlēsies analizēt, izrunāties un sakārtot visu pa plauktiņiem. Neļauj privātajā dzīvē jaukties cilvēkiem no malas.

ŪDENSVĪRS

Jāuzmanās ar iesaistīšanos jaunos projektos, izvērtē, cik tie būs ienesīgi un vai to dēļ ir vērts pūlēties. Pievērs uzmanību rēķiniem, ienākumiem un izdevumiem. Ja nepieciešama palīdzība, vērsies pie seniem draugiem. Nozīmīgu vietu ieņems attiecības. Iespējamas pārmaiņas, emocijas un saviļņojums. Ja šķiet, ka kaut kas nenotiek, kā esi vēlējies, noteikti izrunājies.

ZIVIS

Izpratīsi situācijas un cilvēku rīcības motīvus, bet dienu gaita lielā mērā būs atkarīga no garastāvokļa. Uzklausi citus, taču atceries arī par savām interesēm. Darbā nopietni pienākumi un atbildība, taču ar rezultātiem būsi apmierināts. Tavas radošās ieceres apvienojumā ar praktiskiem risinājumiem saņems augstu novērtējumu. Brīvdienās atpūties ģimenes lokā un ar mīļoto.