Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 21. septembrim

© Quique/pixabay.com

HOROSKOPI 15.–21.09., 2017.

AUNS

Svarīgas sirdslietas. Sirsnība un atklātība dos emocionālo līdzsvaru un saskaņu pāriem, bet brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos. Darba nedēļā koncentrējies profesionālajiem pienākumiem, var pavērties karjeras iespējas. Ienākumi būs atkarīgi no paveiktā apjoma. Ja situācija neapmierina, runā par algas pielikumu vai raugies pēc labāk atalgota amata.

VĒRSIS

Jācenšas saglabāt līdzsvaru jebkurā situācijā. Nesatraucies par sīkumiem un neņem visu tuvu pie sirds. Ja darbs paņēmis daudz spēka, brīvdienās vispirms padomā par sevi, kārtīgi atpūties un izgulies. Pēc tam vari apmeklēt klubu, draugu ballīti vai kādu kultūras pasākumu. Pievērs uzmanību privātajai dzīvei - vajadzētu izrunāties ar mīļoto cilvēku par to, kas sakrājies uz sirds.

DVĪŅI

Diezgan daudz laika paņems saimniecības darbi mājās, taču darīsi tos ar prieku. Brīvdienās labprāt rūpēsies par saviem mīļajiem, rosīsies virtuvē, kārtosi mājokli. Vari ielūgt radiniekus un tuvākos draugus uz maltīti. Sirsnīgas sarunas uzlabos omu. Darbā jāstrādā ar atdevi, pienākumi būs atbildīgi un prasīs iedvesmu. Esi atvērts sadarbībai un ieklausies līdzcilvēku viedoklī.

VĒZIS

Darbā vai biznesā tālejoši plāni, kas prasīs enerģiju. Ideju un pārliecības par saviem spēkiem netrūks, un tas ļaus daudz paveikt. Līdztekus tam netrūks arī saimniecisko darbu mājās. Nepūlies viens, bet iesaisti ģimeni, kopā ies raitāk. Brīvdienās ielūdz ciemiņus un parādi savu kulināra talantu. Labs laiks ģimenes saišu stiprināšanai, bet brīvajiem ļaudīm nopietnu attiecību veidošanai.

LAUVA

Esi gatavs jauniem izaicinājumiem, jo var nākt arī finansiāli izdevīgs sadarbības piedāvājums. Kā jau dažkārt rudeņos - laiks ķerties pie mācībām. Neatkarīgi no tā, cik tev gadu un kādi diplomi jau iegūti. Jaunas zināšanas dos lielākas profesionālās iespējas. Darbā jāsargās no sasteigtas rīcības, bet privātajā dzīvē piemērots laiks, lai sakārtotu attiecību un sirdslietu jomu.

JAUNAVA

Pastāv iespēja iegūt uzticamus un ilglaicīgus sadarbības vai biznesa partnerus, taču darījumu lietderību un atdevi rūpīgi izvērtē. Finanšu joma prasa pastiprinātu uzmanību. Brīvdienās vislabāk jutīsies kopā ar savējiem ģimeniskā atmosfērā. Tomēr attiecībās jāgādā par saticību. Nestrīdies par niekiem un necenties par varītēm pierādīt savu taisnību, reizēm labāk piekāpties.

SVARI

Diezgan emocionāli uztversi apkārtējās norises, un ietekmi uz tavu ikdienu var atstāt citu cilvēku noskaņojums. Turies tālāk no čīkstuļiem, kam viss ir slikti. Ir vērts ieklausīties līdzcilvēku viedoklī, taču uz solījumiem pārāk nepaļaujies. Brīvajā laikā labi atpūties, dodies uz klubu, satiecies ar draugiem, apmeklē kultūras pasākumu. Iespējama aizraujoša iepazīšanās ar turpinājumu.

SKORPIONS

Naudas lietas var bremzēties, taču tas, ko paveiksi, dos stabilitāti nākotnē. Brīvos līdzekļus vari ieguldīt mājas saimniecībā vai nekustamajā īpašumā. Sirdslietās kaislības un vēlme baudīt dzīvi ar pilnu krūti. Ja tev ir otra pusīte, nedēļas nogalē ieplānojiet kopā romantisku izbraucienu. Vari arī satikties ar mīļiem draugiem vai apmeklēt pasākumu, satiksi interesantus un viedus cilvēkus.

STRĒLNIEKS

Darbā aktīva rosība - tikšanās, apspriedes, tālruņa zvani. Iespējams, izveidosi noderīgus kontaktus, un līdzdalība jaunos projektos var izrādīties visnotaļ izdevīga. Vienīgi jāraugās, lai viss tiek noformēts juridiski korekti. Brīvdienas pavadi ar ģimeni un bērniem vai domubiedriem, ir jāatpūšas no ikdienas pienākumiem. Brīvajiem cilvēkiem piekrišana, iepazīšanās un simpātijas.

MEŽĀZIS

Garastāvoklis būs mainīgs, un dažu brīdi gribēsies noslēpties no apkārtējās kņadas. Atrodi laiku atpūtai, lai vienatnē izlemtu svarīgus jautājumus. Darba dienas paņems daudz enerģijas, un tu jūtīgi dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm. Sirdslietās saviļņojoši brīži, noorganizē ar mīļoto cilvēku jauku pasākumu, romantiskas vakariņas vai nedēļas nogali klusā viesu namā.

ŪDENSVĪRS

Labi apzināties, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vajadzības gadījumā vari paļauties. Ja nepieciešams padoms vai palīdzība, nekautrējies to lūgt seniem draugiem, tāpat arī viņiem neliedz atbalstu. Turi kārtībā naudas lietas un seko līdzi rēķiniem. Privātā dzīve šobrīd būs otrajā plānā, tomēr attiecību tēmu nevajadzētu atstāt novārtā, mīļotais cilvēks nebūs ar to mierā.

ZIVIS

Jāuzmanās no enerģijas tērēšanas tukšgaitā. Ja kaut kas nevirzās uz priekšu tā, kā tu vēlētos, atliec uz vēlāku laiku. Aktuāls kļūs karjeras jautājums. Rūpīgi izvērtē piedāvājumu plusus un mīnusus. Ja kārtojamas lietišķās darīšanas, sagatavojies rūpīgi, lai pēc iespējas mazāk pārsteigumu. Darbā atbildīgi pienākumi, tāpēc brīvdienās labi jāatpūšas. Vislabāk kopā ar ģimeni un mīļoto.