Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Par viņu runā - Kristaps Porziņģis; daudz zvaigžņu stundu vēl priekšā

© F64

Ja jau tagad, kad, pēc numeroloģijas, viņam nebūt nav izcilākais periods dzīvē, viņš spējis sasniegt tik daudz, tad uz ko būs pējīgs basketbolists Kristaps Porziņģis, kad viņa dzīvē sāksies patiešām īsta zvaigžņu stunda? «Praktiskās Astroloģijas» lasītājiem būs iespēja sekot līdzi, jo slava, veiksme, nauda, panākumi, sasniegumi un visi dzīves sniegtie labumi jaunajam basketbolistam tiek izkārtoti kā uz paplātes.

Vispār numeroloģijā nevar novilkt ļoti striktu līniju un pateikt, ka tieši tagad sāksies melnā svītra vai tieši tagad beigsies baltā līnija dzīvē. Iespējams, Kristapa Porziņģa dzīvē lielākais uzrāviens ir sācies un turpināsies līdz 35 vai aptuveni 40 gadu vecumam. Tas ir un būs viņa zelta laiks, un basketbolists to jau pierāda, arvien uzlabojot savus rezultativitātes rādītājus, kļūstot pirmām kārtām par Latvijas un Baltijas basktebola rekordistu. Jautājums, par kādu cenu viņš to visu sasniedz, jo enerģijas baterijas iztukšojas ļoti strauji. Ja zina, kā savu «Duracell» uzlādēt, ļoti labi. Kristaps Porziņģis sevis dēļ var izdarīt ļoti daudz. Kamēr vien sevi mīlēs, tikmēr lutinās ar augstiem rezultātiem.

Interesanti, ka uz krekliņa sportistam ir 6. numurs - tas, kura trūkst viņa numeroloģiskajā matricā. Viena no sešnieka nozīmēm ir spēja rīkoties akurāti un precīzi ievērot noteikumus apnicīgā un precīzā nodarbē. / F64

Medijos tā vien ņirb uzslavas «labākais», «labākais»… Vislabākais vēl nav - pasaules mērogā, bet, ja visu sasniegs nieka 20 gadu vecumā, tad kāds mērķis gan būs turpmākajos desmit gados?

Viņa trumpis ir sistemātiska tipa domāšana, ko spēj īstenot darbos. Spēj plānot, redzēt, pat paredzēt, sashēmot notikumus laikā. Lietas vēl nav sākušās, bet viņš jau zina, kā tās attīstīsies. Ja viņam pajautātu, kāpēc rīkojas tieši tā, nespētu atbildēt. Labprāt eksperimentē, un tas uz laukuma viņam piešķir papildu iespējas. Ja kaut kas neizdodas, tad viņš tik ilgi urbs, kaut ar lineālu mērīs un ar zīmuli zīmēs, kamēr sapratīs, kur suns aprakts. Labprāt nodarbina smadzenes ar sarežģītiem uzdevumiem - jo grūtāks, jo labāk. Par tādiem kā Kristaps Porziņģis mēdz teikt: gaiša galva. Domāšanas ziņā viņu varētu salīdzināt ar soctīklu guru Marku Cukerbergu un Argentīnas futbolistu Lionelu Mesi.

Uz sportu gan tas neattiecas, bet, ja sevi nepiebremzē, tad ir drauds kļūt par šopaholiķi. Un naudas Porziņģim netrūkst. Naudai viņa dzīvē ir būtiska loma, bet ne noteicošā. Tās dēļ kaklu nelauzīs. Toties prot novērtēt arī citas, nebūt ne materiālas, dzīves vērtības. Bet plauktiņu pie sienas diez vai gribēs pielikt un ūdens krānu salabot, jo tas galīgi nav viņa «lauciņš».