Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Uzzini, ko zvaigznes tev sola septembrī

© F64

HOROSKOPI, septembris, 2017.

AUNS

Nešķied enerģiju tukšgaitā un nemēģini visus par varītēm pārliecināt par savu taisnību. It īpaši ar strīdēšanos un spītēšanos. Latviešiem ir tāds teiciens: miers baro, nemiers posta. Nezaudē savaldību, ja sāk risināties notikumi, kurus nevari kontrolēt un ietekmēt. Patiesības un viedo atziņu graudus meklē ezotēriskās mācībās. Filozofiska pieeja palīdzēs.

VĒRSIS

Nespēkojies ar priekšniecību un kolēģiem, bet rāmi un mierīgi dari savu darāmo. Soli pa solim virzīsies nospraustā mērķa virzienā. Tiesa, ātrs rezultāts diez vai būs, taču strādīgums un neatlaidība dos augļus nākotnē. Privātajā dzīvē romantika, gaisīgs flirts un dvēseliskas noskaņas. Cilvēks, ar kuru būsi kopā, var ienest tavā dzīvē tīkamu harmoniju un līdzsvaru.

DVĪŅI

Nāksies daudz nopūlēties, lai lielo darbu vezumu izkustinātu no vietas. Brīžiem šķitīs, ka kāds speciāli bāž sprunguļus riteņos. Sarunas ar potenciālajiem partneriem jārisina apdomīgi, bez steigas un liekām emocijām. Brīvajā laikā veltī uzmanību mīļajiem radiņiem, kopā pavadīsiet jaukus brīžus un būs par ko parunāt. Labs laiks nelielam remontam un mājokļa izdaiļošanai.

VĒZIS

Galvā rosīsies domas par mācībām. Ir jāķeras klāt, jo prāts nobriedis uzņemt jaunas zināšanas. Vari arī krāmēt ceļasomu un doties apskatīt citas zemes. Vislabākā atpūta - uz vai pie ūdeņiem. Darbā atbildīgi pienākumi, neuzņemies vairāk nekā spēj «pavilkt», no tā labuma nebūs nevienam. Ir vērts padomāt par nelielu privāto biznesu vai papildu ienākumu gūšanu.

LAUVA

Brīvo laiku vēlams veltīt atpūtai lauku klusumā un meditācijām. Veselīgs dzīvesveids un tautas dziedniecības metodes nāks par labu. Ja meklē atbalstu garīgajās, ezotēriskajās mācībās, tad raugies, vai skolotāji ir īstie. Pretējā gadījumā vari aiziet pa maldu ceļu. Neklausi pirmo «gudrinieku», ko satiec pa ceļam. Darbā iespējamas mainīgas situācijas, nogaidi, kamēr viss norimstas.

JAUNAVA

Ar enerģiju un gribasspēku paveiksi daudz. Plāni būs ambiciozi, bet piepildāmi, tikai domās par gaidāmajiem panākumiem nedrīkst zaudēt realitātes izjūtu. Viss kārtīgi jāizplāno un jāizrēķina. Svarīgas arī norises privātajā dzīvē. Jūtas gruzd zem pelniem kā ogles, vien jāsagaida vējš, kas tās uzpūš par liesmu. Bet varbūt tu šobrīd vēlies vairāk nekā vispār iespējams?

SVARI

Sirdslietas ieņems būtisku vietu tavā dzīvē. Viegls flirts var pāraugt nopietnās, ilgstošās attiecībās. Ieraudzīju un iemīlēju - tā dažkārt gadās. Ļaujies burvīgajiem brīžiem, ko dzīve gatava tev uzdāvāt. Protams, darbs un profesionālie pienākumi prasīs savu tiesu. Strādā uzcītīgi un neiesaisties intrigu vērpšanā un baumu izplatīšanā, tā iespējams nonākt nepatīkamās situācijās.

SKORPIONS

Neraugoties uz tavu racionālo prātu un reālo skatījumu uz dzīvi, tomēr ir iespējama pastiprināta interese par visu, kas saistās ar dziedniecību un tautas medicīnu. Ja atrodi pieņemamu piedāvājumu, ir vērts pieteikties kursos. Brīvajā laikā izej sabiedrībā, vadi laiku ar draugiem un gūsti no tā baudījumu un enerģiju. Saviesīgā dzīve iedvesmos tālākiem darbiem.

STRĒLNIEKS

Jābūt uzmanīgam attiecībās ar draugiem. Kopīgas izklaides - labi, bet, ja nepieciešams nopietns atbalsts, paļaujies tomēr uz saviem spēkiem. Uz priekšu būs jāvirzās pamazām, no rokas ies darbi, ko iepriekš būsi kārtīgi izplānojis. Tas attiecas arī uz naudas lietām. Uz ātru peļņu neceri, bet strādā pie ilgtermiņa projektiem. Brīvajā laikā pasāc ko aizraujošu kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Apstājies un ieklausies savā sirdī, jo šis ir domu un vērtību sakārtošanas laiks. Nāksies daudz prātot par pasaules lietu kārtību, un savās domās tu atradīsi zelta vērtas atziņas. Varbūt arī līdzcilvēki nāks pie tevis pēc padoma. Darbā un biznesā neliec visu uz vienas kārts. Risks un neapdomība dārgi maksās gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Brīvdienās atpūties pie dabas.

ŪDENSVĪRS

Teju vai intuitīvi spēsi ieraudzīt izdevīgus darījumus un peļņas iespējas. Galvenais - droši uz priekšu! Koncentrē enerģiju mērķa sasniegšanai. Sekmīgs periods jebkādu lietišķo jautājumu risināšanai, tikai jābūt uzmanīgam ar bankām un citām finanšu iestādēm. Nebūtu labi uzņemties kredītsaistības. Sirdslietās noskaņojums mazliet domīgs. Izrunājies ar mīļoto cilvēku.

ZIVIS

Veiksme darbā gaida tad, ja būsi elastīgs, spēsi saprasties ar apkārtējiem un arī diplomātiski pielāgoties apstākļiem. Kaut arī tev ir samērā laba intuīcija, pārāk uz to nepaļaujies. Jāuzmanās ar okultām tēmām - iespējami maldi un viltus patiesības. Lietišķajā jomā nopietnas darīšanas iestādēs vai bankās jāatliek uz vēlāku laiku, jo klerki un ierēdņi nebūs pretimnākoši.