Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Līdz 5. septembrim nevajadzētu pirkt auto, tas plīsīs

© F64 Photo Agency

Patlaban un vēl līdz 5. septembrim nelabvēlīgā stāvoklī atrodas planēta Merkurs, kas atbild par komunikāciju, sakariem, transportu u. c. Viena no lietām, ko šajā periodā nevajadzētu plānot, ir auto, sadzīves tehnikas un elektropreču iegāde. Tas «pārbaudīts» arī dzīvē.

Viens ir astroloģijas teorijas, ko topošie zvaigžņu tulki apgūst skolās un kursos. Taču pavisam kas cits, kad pašam ir iespēja pārliecināties, kā tas darbojas. Lai pēc tam patiesi varētu cilvēkiem ieteikt, ko un kā darīt vai nedarīt. Ar retrogrādā Merkura periodiem saistās dažādi piedzīvojumi.

Auto plīst. Reāli

Dzīvē diemžēl uz savas ādas pārbaudīts, ka retrogrādā Merkura periodos biežāk nekā citkārt var gadīties ķibeles ar automašīnām. Un - kur nu vēl tad, ja auto iegādāts šādā nelabvēlīgā periodā.

Ja ģimenē ir savs astrologs, vai tad viņu kāds klausīs?! It īpaši tad, ja jauns cilvēks nolēmis pirkt auto. Kāds tur Merkurs? Aizbrauks uz tehnisko apskati, tur defektus pateiks. Turklāt iepriekš tantes ar to mašīnu braukušas, viņas jau saudzīgi apietas.

Tehniskajā tiek atklāti daži sīki defekti - bremžu kluči jānomaina u. tml. Viss notiek piektdienā, bet Merkurs retrogrādo kustību beidz pirmdien. Pagaidi tās pāris dieniņas!? Kas tevi klausīs!... Pēc divām nedēļām mašīna vairs nebrauc. Nopietns defekts motorā, un remonts gandrīz tās mašīnas cenā.

Šādu reālu piemēru vēl ir daudz, bet visus te neuzrakstīt.

Informācija paliek flešiņā

Ir arī stāsti iz dzīves, kas retrogrādā Merkura laikā noticis ar informāciju un informācijas nesējiem. Lūk, viens no tiem: «Savulaik retrogrādā Merkura laikā trīs reizes pirku flešiņus. Vecais, labais, ko biju lietojusi vairākus gadus, atteicās darboties. Dēls pasūtīja jaunu no ineta. Ok. Lietoju pāris dienas, līdz vienā brīdī tas atteicās atdot man informāciju. To vissvarīgāko, protams. Nevar atvērt, un viss! Aizgāju uz darbnīcu. Meistars jautā: «Ko jūs te formatējāt?» «Es? Un formatēju? Nemūžam...» Izmocījās, noņēmās, bet pie informācijas tā arī netika. «Izmetiet!» spriedums bija lakonisks. Meita no saviem krājumiem iedeva pilnīgi jaunu. Pēc pāris dienām atkal tas pats. «Formatējāt?» «Nemūžam, nekad un nemaz!!!» «Izmetiet!» Nopirku trešo, jo nekādas retrogrādā Merkura beigas gaidīt nevarēju. Tpu, tpu, tpu... Tas nokalpoja diezgan ilgi.»

Dzīvi atlikt nevar

Retrogrādais Merkurs rada dažādas jukas, tomēr ir arī lietas, ko ieteicams darīt tieši šajā laikā.

Merkura retrogrādās kustības laikā uzmanība ir vērsta uz mūsu rīcībā esošās informācijas pārskatīšanu, pārdomāšanu; stāvokļa un situācijas novērtēšanu. Var rasties teju nepārvarama vēlme pēc pārmaiņām, tomēr, lai tās veiksmīgi īstenotu, jāatceras, ka mūsu spēja kritiski novērtēt notiekošo šajā periodā ir samazinājusies un viss, kas šajā laikā mūs iedvesmo, ir tikai īslaicīgs pakāpiens ceļā uz nākamo esības līmeni. Šā iemesla dēļ retrogrādais Merkurs nav labvēlīgs laiks, lai sāktu svarīgus ilgtermiņa projektus, toties ļoti labi ir atmest vecas, savu laiku nokalpojušas vai sevi neattaisnojušas idejas. Tas pats attiecas arī uz iekšējo pasauli - īstais brīdis, lai šo to pārdomātu un atbrīvotos no dažādiem negatīviem un neperspektīviem uzstādījumiem.

Retrogrādā Merkura periodos var ienākt prātā visneordinārākās idejas. Tās vēlams «nolikt plauktiņā», lai realizētu tad, kad Merkurs būs atsācis taisnvirziena kustību. Pastiprinās intuīcija, interese par visu noslēpumaino, mīklaino. Cilvēki sāk meklēt - un arī atrod - tādus risinājumus, kas iepriekš likušies neiedomājami, un tādā veidā izdodas izkustināt no vietas pat šķietami bezcerīgi iestrēgušus projektus un procesus. Var atrasties pazaudētas lietas, notikt negaidītas tikšanās ar seniem paziņām, iespējams, piezvanīs ļaudis, kas nav dzirdēti un satikti gadiem ilgi.

Galvenais - dzīvot saskaņā ar retrogrādās planētas ritmu, tas ir - nesteigties un neskriet ar galvu sienā, sīkās ķibeles uztvert stoiskā mierā un veltīt šo laiku kārtīgai revīzijai visās jomās.