Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Uzzini, ko zvaigznes tev sola augustā

© https://www.syracusenewtimes.com/

Horoskopi augustam

AUNS

Orientējies uz jauniem un augstākiem sasniegumiem profesionālajā jomā. Kamēr citi bauda vasaru un vaļojas, tev darāmā pilnas rokas. Var rasties labas iespējas realizēt to, par ko esi sapņojis, kā arī pavairot ienākumus. Brīvo laiku vēlams pavadīt mierīgi, bez vētrainām sabiedriskām aktivitātēm. Labāk velti laiku sev, lasi izglītojošu literatūru vai nododies meditācijām.

VĒRSIS

Mācies un paplašini redzesloku, jo viss, ko uzzināsi, nākotnē noderēs. Cita starpā daudz vērtīgu atziņu atradīsi ezotēriskās mācībās. Vari sazināties ar draugiem citās zemēs vai plānot ceļojumu. Mājas vidē iespējama neliela spriedze Nestrīdies ar ģimenes locekļiem, bet atrodi laiku izrunāties. Jāturas tālāk no dinamiskas attiecību skaidrošanas un jāuzmanās no pārsteidzības.

DVĪŅI

Piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem, remontētu un pārkārtotu. Būsi pirmais darītājs un ar savu entuziasmu aizrausi pārējos. Taču arī darbs prasīs atdevi un iedvesmu. Nebūs viegli, bet vienlīdzīgi jāsadala uzmanība starp profesionālo un privāto dzīvi. Netici uz vārda visam, ko cilvēki runā, bet pārbaudi informāciju pats. Jāsaglabā līdzsvars starp prātu un emocijām.

VĒZIS

Augsts enerģijas potenciāls, ko vajadzētu virzīt svarīgu mērķu sasniegšanai. Būs gan optimisms, gan vēlme darboties. Piemērots laiks prezentācijām un sadarbības partneru meklējumiem. Var uzrasties kādi sen zināmi cilvēki, ar ko kopā realizēt jaunus projektus. Labs laiks arī ceļojuma plānošanai. Kādam, iespējams, ar ārzemēm izveidosies lietišķie kontakti.

LAUVA

Neļaujies pesimistiskām pārdomām, jo dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev šobrīd varbūt liekas. Un arī darbā var pavērties visnotaļ labas iespējas. Tikai neliec visu uz vienas kārts, labāk sadalīt uzmanību vairākiem projektiem. Tāpat arī nevajadzētu turēties strikti noliktos rāmjos, bet pieiet visam radoši, tad veiksme būs ar tevi. Brīvdienās kārtīgi atpūties.

JAUNAVA

Darbojies mērķtiecīgi, tad rezultāti neizpaliks. Laba intuīcija attiecībā uz peļņu, var rasties netradicionālas, taču realizējamas idejas. Esi apdomīgs ar ieguldījumiem un darīšanās ar bankām. Diezgan liela nozīme privātajai dzīvei. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās, kam var sekot aizraujoši piedzīvojumi un kaislības. Pārdomā labi, ko šobrīd vēlies no attiecībām.

SVARI

Neliedz citiem savu padomu, tas kādam var ļoti noderēt. Tajā pašā laikā ieklausies citu viedoklī un neuztiep savu kā vienīgo pareizo. Jāprot sadarboties. Nepiktojies par sadzīves sīkumiem un neiesaisties strīdos. Attiecībās dziļi sirdī apslēptas kaislības, ko grūti izteikt un atklāt. Paej solīti pretī un ļauj noprast par savām izjūtām vai simpātijām. Diez vai otrs to var uzminēt.

SKORPIONS

Darbs prasīs enerģiju, bet dos labus rezultātus. Ar mērķtiecību daudz panāksi. Koncentrējies uz peļņu - ja aktīvi rīkosies, radīsies iespējas noslēgt izdevīgus darījumus. Biznesa sarunām gan kārtīgi sagatavojies. Brīvdienās vēlami izbraucieni vai sportiskas aktivitātes. Uzturēšanās sabiedrībā uzlādēs ar pozitīvu enerģiju, tāpat arī būs noderīga domu apmaiņa ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Jāķeras pie jauniem projektiem un nopietniem darbiem. Sekmēsies lietišķas sarunas, un veidosies noderīgi kontakti. Tu pratīsi pamatot savu viedokli, un cilvēki tajā ieklausīsies. Attiecībās vēlme pēc stabilitātes un stiprā pleca līdzās. Sargi savu iekšējo pasauli un nestāsti svešiem par savām jūtām. Ja starp tevi un otro pusīti kas risināms, tā ir tikai jūsu abu darīšana.

MEŽĀZIS

Ir vērts padomāt par sadarbību ar ārzemēm, iespējami izdevīgi varianti. Taču partneri jāizvēlas rūpīgi un jāieklausās citu pieredzē. Pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietas. Nerīkojies pārsteidzīgi, neļaujies kaprīzēm, bet runā ar mīļoto cilvēku par to, kā jūties un ko vēlies. Brīvajā laikā vēlami izbraucieni pie dabas vai nelieli ceļojumi uz tuvējām kaimiņzemēm.

ŪDENSVĪRS

Nepārslogo sevi ar profesionālajiem pienākumiem un saimnieciskajiem darbiem, kā arī necenties kontrolēt mājiniekus. Jāgādā par saticību un ģimenes saišu stiprināšanu, ko labi var realizēt, sarīkojot radu saietu, brīvdienu pusdienas vai dārza svētkus saviem mīļajiem. Atvēli pietiekami daudz laika arī sev, lai pārdomās vai meditācijās sakārtotu iekšējo pasauli.

ZIVIS

Darbā iespējas parādīt savus talantus, gūt atzinību un tādējādi pavairot ienākumus. Papildini profesionālās iemaņas un meklē jaunus ceļus. Prāts atvērts zināšanām un pieredzes uzkrāšanai. Labi orientēsies situācijās un cilvēkos. Attiecībās svarīga garīgā sapratne un līdzīgs skatījums uz pasaules lietu kārtību. Dodieties kopā ceļojumā vai apmeklējiet kultūras pasākumus.