Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 10. augustam

© SCANPIX

HOROSKOPI 4.–10.08.2017.

AUNS

Brīvdienās labi jāatpūšas, jo nākamajā nedēļā atkal būs daudz pienākumu, kas prasīs spēkus un enerģiju. Var nākt kādas pārmaiņas darba jomā, rasties jauni uzdevumi. Tajā pašā laikā nedrīkst atstāt novārtā mājas dzīvi, citādi tavi mīļie var apvainoties. Ja šobrīd esi brīvs, tad saposies un izej sabiedrībā. No tevis staros pievilcība, un kāda tikšanās var izrādīties ļoti aizraujoša.

VĒRSIS

Nedēļas nogali pavadi mierīgi, bez vētrainām un bohēmiskām izklaidēm. Vislabāk jutīsies mājās kopā ar savējiem, lēnītēm rosoties saimniecībā. Nākamā nedēļa solās būt dinamiska. Darbā iespējami jauni izaicinājumi, taču rūpīgi izvērtē reālās iespējas. Kā zināms - «siers par brīvu ir tikai peļu slazdā». Ja kāds piedāvājums ir pārāk vilinošs, varbūt tajā paslēpti zemūdens akmeņi.

DVĪŅI

Gādā par saskaņu ģimenē un respektē otras pusītes viedokli. Ja būsi tolerants, valdīs miers, saticība un mīlestība. Brīvajiem ļaudīm dzīvē var ienākt simpātijas ar spēcīgām emocijām un kaislībām. Darbā jābūt precīzam, lai neieviešas kļūmes, taču var pavērties jaunas peļņas iespējas. Brīvdienās vari pievērsties mājokļa izdaiļošanai, interjera nomaiņai vai veikt kosmētisko remontu.

VĒZIS

Prātu aizņems jaunas biznesa idejas, pie kuru realizācijas ķersies ar lielu aizrautību. Labs laiks lietišķo kontaktu veidošanai. Pavisam pēkšņi ceļi var krustoties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Uzklausi atvasīšu vēlmes un palīdzi ar padomu, bet neuzspied savu viedokli. Attiecību un sirdslietu joma šajā periodā paliks otrajā plānā.

LAUVA

Vajag izvēdināt galvu un pabūt vienatnē, lai koncentrētos uz nākotnes plāniem. Var rasties iespējas pavairot ienākumus un iesaistīties jaunos projektos. Taču tam nepieciešams iekšējais līdzsvars un harmonija ar sevi. Privātajā dzīvē vēlme pēc stabilitātes un noteiktas lietu kārtības. Ja esi ar kādu kopā, dari visu, lai attiecības nostiprinātu. Svarīgi sarunāties, apmainīties domām.

JAUNAVA

Būsi aizņemts ar mājas darbiem - kur pielikt roku, atradīsies nepārtraukti. Tomēr nevajadzētu uzsākt nopietnus remontdarbus, tie var ieilgt. Brīvdienās apciemo vecākus vai tālākus radus, viņi priecāsies tevi redzēt. Svarīgu vietu šajā periodā ieņems sirdslietas. Iespējamas vētrainas kaislības, piedzīvojumi, vēlme pēc pārmaiņām. Pirmām kārtām jātiek skaidrībā pašam ar sevi.

SVARI

Brīvdienās kārtīgi izklaidējies, dodies piknikā, uz jūrmalu vai draugu ballīti. Izejot sabiedrībā, iegūsi cilvēku simpātijas.

Turklāt smelsies arī pozitīvu enerģiju, kas būs nepieciešama nākamajā nedēļā - tad nāksies kārtīgi pastrādāt. Darbā jāiegulda daudz ideju un jābūt precīzam. Pieņemot svarīgus lēmumus, konsultējies ar citiem. Vairākas galvas ir gudrākas nekā viena.

SKORPIONS

Darbā būs ražīgi jāstrādā. Turklāt atmosfēra var būt visai saspringta un nemierīga. Neņem neko tuvu pie sirds, it īpaši tad, ja nevari situāciju mainīt vai ietekmēt. Varbūt ir vērts padomāt par darba maiņu vai sava biznesa attīstīšanu, jo labs laiks ienākumu pavairošanai. Taču, ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, ir vērts kopā ar mīļoto un ģimeni doties ceļojumā. Gūsi jaunus iespaidus.

STRĒLNIEKS

Labs laiks lietišķu jautājumu risināšanai, var arī rasties interesantas peļņas iespējas. Taču nopietnus līgumus vēlams slēgt tikai septembrī. Darbā mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, pagatavo vasarīgus kokteiļus. Sirdslietās daudz emociju. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm attiecību veidošanā jābūt apdomīgiem.

MEŽĀZIS

Laiks ritēs nemierīgi - dažādas darīšanas un apspriešanās ar radiniekiem, sīki saimniecības darbiņi mājās, arī kāds no draugiem var lūgt tavu palīdzību. Dienu steigā atrodi laiku arī pats sev, lai aizietu uz sporta klubu, apmeklētu kādu kultūras pasākumu vai vienkārši pabūtu vienatnē. Var rasties vēlme dzīvē kaut ko mainīt. Sirdslietās iespējamas pēkšņas dzirkstis un piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, prātā nāks interesantas idejas par peļņu. Citi varbūt par tām brīnīsies, bet ir vērts pamēģināt. Palutini sevi ar kādu pirkumu «priekš sirds» - tās varētu būt labas smaržas vai kosmētika. Brīvdienās vislabāk jutīsies ar saviem tuvākajiem, jo stipra ģimene, tas ir spēks. Ja šobrīd esi viens, padomā - kāpēc? Varbūt kaut kas ar steigu jāmaina savā attieksmē pret sirdslietām.

ZIVIS

Daudz pienākumu gan darbā, gan mājās. Ja ar pilnu atdevi pievērsīsies profesionālajiem pienākumiem, tava otra pusīte un ģimene var sākt protestēt. Savukārt pārlieka pievēršanās mājas saimniecībai var atsaukties uz darbu. Jāatrod līdzsvars. Pievērs uzmanību naudas lietām un pieskati, lai kontā ienāk viss, kam tur jābūt. Laikus apmaksā rēķinus, kā arī neaizdod un neaizņemies.