Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 3. augustam

© Scanpix

HOROSKOPI 28.07.–3.08.2017.

AUNS

Mūžīgais «vāveres ritenis» atkal griezīsies - darbs darbu steidzinās, un arī mājas dzīve prasīs savu tiesu. Būtu labi uz kādu brīdi no tā visa izrauties un kaut kur aizbraukt. Kaut vai tikai uz pāris dienām. Tas atgriezīs spēkus un enerģiju. Turklāt brīvajiem ļaudīm ceļojumā iespējams sākums jaukām, romantiskām attiecībām, bet pāriem ciešāka satuvināšanās.

VĒRSIS

Sekmīgi atrisināsi dažādus lietišķos jautājumus - vari kārtot īpašuma lietas, sarunas bankās vai iestādēs. Pratīsi argumentēt viedokli un ar neatlaidību panākt vēlamo rezultātu. Brīvdienās esi kopā ar ģimeni un saviem mīļajiem - palutini ar īpašu maltīti vai sarīko dārza svētkus ar grilētiem gardumiem. Attiecību jomā noskaņojums domīgs. Ja kaut kas nav pa prātam, dari, lai būtu labāk.

DVĪŅI

Darbā diezgan daudz pienākumu - iespējams, jāķeras pie jauniem projektiem vai jāaizstāj kolēģi atvaļinājuma laikā. Paredzama diezgan liela spriedze. Tajā pašā laikā pirmajā vietā tomēr būs attiecību un ģimenes tēma. Velti vairāk uzmanības savējiem, samīļo, uzklausi. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos. Sirdslietās svarīgs būs līdzīgs skatījums uz dzīvi.

VĒZIS

Turi acis un ausis vaļā, jo profesionālajā jomā var pavērties pavisam jaunas iespējas - interesanti projekti, karjeras kāpiens, biznesa sadarbības piedāvājumi. Brīvdienās mājās gribēsi veikt kādus pārkārtojumus un uzlabojumus. Remontu sākt gan šobrīd nevajadzētu, tas var ieilgt. Labāk sarūpē gardus krājumus ziemai. Izrādi simpātijas mīļotajam cilvēkam un runā par to, kas svarīgs.

LAUVA

Darbā ar priekšniecību pārāk nestrīdies un neiejaucies situācijās, kuras nevari ietekmēt. Gan viss norimsies. Brīvajā laikā dodies izklaidēs, apmeklē kultūras pasākumus vai satiecies ar mīļiem draugiem. Arī tad, ja rodas kādas problēmas, droši vari vērsties pie viņiem. Privātajā dzīvē nepieciešama nopietna pieeja. Turies kopā ar otro pusīti cieši, tad sadzīvošana būs laba - kā cimdam ar roku.

JAUNAVA

Kaut arī citi bieži pie tevis nāk pēc padoma un atbalsta, reizumis arī tev ir vajadzīga stiprā pleca sajūta līdzās. Tagad ir īstais laiks attiecības veidot uz stabiliem pamatiem un padarīt tās noturīgākas. Pavadi pēc iespējas vairāk laika kopā ar mīļoto cilvēku. Darbā strādā čakli vai lūkojies pēc labākām iespējām. Ja esi domājis par savu biznesu, tad īstais laiks sākt rīkoties.

SVARI

Labprāt veidosi kontaktus ar cilvēkiem, un ir iespējas iegūt jaunus paziņas gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Plāni var būt diezgan vērienīgi, tāpēc tos nepieciešams izvērtēt. Der arī ieklausīties kolēģu vai ģimenes locekļu viedoklī. Mājas dzīvē, ģimenē jāgādā par saticību. Pirms piktoties, «noskaiti līdz desmit». Brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātijas dzīvi var sagriezt kā karuselī.

SKORPIONS

Šobrīd ir īsti piemērots laiks jauniem projektiem un ienākumu papildināšanai, turklāt var rasties labas idejas, kur nopelnīto ieguldīt. Pievērsies darbam vai biznesam ar pilnu atdevi. Kādā brīdī gan var likties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Viss ir labojams - piesakies kursos vai uzklausi vecāko kolēģu viedokli. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas un sirdī siltas jūtas.

STRĒLNIEKS

Svarīgas lietišķās tēmas. Centies darbā izvirzīties un pakāpties pa karjeras kāpnēm, tas būs izdevīgi. Tāpat arī labums būs no iesaistīšanās jaunos pasākumos vai privātajā biznesā. Brīvo laiku pavadi draugu sabiedrībā un kārtīgi izklaidējies. Sirdslietās jāuzmanās no pārsteidzīgas rīcības. Ja esi ar kādu kopā, izvairies no strīdiem. Ja pagaidām esi viens, tad nemeties mīlas avantūrās.

MEŽĀZIS

Neuzņemies pārāk daudz - ne darbā, ne mājas dzīvē. Šobrīd nevarētu teikt, ka enerģija ir pāri pārēm. No darba pienākumiem izvairīties, protams, nevarēs, taču raugies, lai tie tiek sadalīti godīgi. Tāpat arī mājās - raitāk veiksies, ja iesaistīsies visi. Svarīga attiecību tēma. Atrodiet vairāk laiku viens otram. Var rasties vēlme apgūt ko jaunu, redzēt citas zemes, paplašināt redzesloku.

ŪDENSVĪRS

Sabiedriski aktīvs laiks. Lietišķajā jomā vari iepazīstināt ar savām idejām plašāku cilvēku loku un meklēt domubiedrus. Svarīga būs māka sadarboties un uzklausīt kolēģu viedokli. Kopā darītais veiksies raitāk. Brīvdienas pavadi ar draugiem, bet neiesaisties bohēmiskās izklaidēs. Apmeklējot pasākumus, brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar turpinājumu.

ZIVIS

Darbā strādā čakli un nekautrējies runāt par adekvātu atalgojumu. Var rasties jauni izaicinājumi karjeras jomā, bet to vajag rūpīgi izvērtēt, leiputrijas solījumi reti kad piepildās. Iespējams, saņemsi jaunas, interesantas ziņas, bet netici uz vārda visam, ko cilvēki runā. Sargā savu privāto dzīvi no svešām, ziņkārīgām acīm. Sirdslietu tēmu nevajag ne ar vienu apspriest.