Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini, vai tavs bankas konts piesaista naudu

© depositphotos.com

Cilvēks saviem spēkiem var pārbaudīt, kas no astrologu un numerologu teiktā darbojas attiecībā uz finansēm. Var sākt ar pašu mazumiņu – astroloģijas, numeroloģijas un citu zinību paņēmieniem, izvēloties kredītkartes dizainu, izpētot konta numuru.

Sīkāk par to stāsta biznesa numerologs Kristaps Baņķis. Astrologa un numerologa rīcībā ir arī pārbaudīti instrumenti, kā izvēlēties uzņēmuma dibināšanas laiku, nosaukumu, reģistrācijas datumu - tas viss ietekmē uzņēmuma dzīvotspēju. Numerologs un astrologs var pārbaudīt partneru saderību - kurš kopīgajā biznesā būs ideju ģenerators, kurš vilcējs un darītājs, bet kuram darbiniekam labāk teikt ardievas. Iespējas ir dažādas. Taču jāatceras, ka astrologs un numerologs var tikai ieteikt, bet izvēle ir cilvēka rokās - ko darīs, kā rīkosies.

Labāk, protams, apgūt finanšu zinības vismaz grāmatvedības kursos vai iegūt savu finanšu konsultantu. Ja kursi nav plānoti un konsultants nav atrasts, un arī naudas nav tā, ka riekšavām grābt, sliktāk jau nekļūs, ja sākumā iepazīstināsim ar dažiem biznesa numeroloģijas un astroloģijas pamatprincipiem.

Bankas konts

Izpētot bankas konta skaitļus, savus veiksmīgos skaitļus un pat savus naudas skaitļus, var šo un to saciparot.

Bankas konts sastāv no cipariem un burtiem (katram burtam atbilst cipars). Ja visu bankas konta ciparu summa ir noskaidrota un saskaitīta līdz viencipara skaitlim, var ielūkoties zemāk publicētajā tabuliņā.

Ekrānšāviņš

Biznesa jaudu saturošie, veiksmīgie skaitļi ir 1, 3, 5, 8. Bet! Nekas nav tā un tikai tā. Visstabilākie ienākumi būs bankas kontiem ar cipariem 9, 8 un 7. Tā saka vieni - numerologi, citi - ezotēriķi - norāda, ka skaitlis 7 nav naudas skaitlis un nespēj nodrošināt materiālo vērtību stabilitāti. Ja naudas lietas rada galvassāpes, tad, iespējams, bankas konta skaitlis ir 5, 4 vai 3. Risinājums var būt vairāki bankas konti.

Naudas un veiksmes skaitļi

Naudas skaitlis ir tāds pats kā dzīves ceļa skaitlis. To iegūst, saskaitot ciparus dzimšanas datumā, mēnesī, gadā, līdz iegūts viencipara skaitlis. Strādājot ar savu naudas skaitli, cilvēks var koordinēt, uzlabot un ietekmēt finanšu situāciju.

Veiksmes skaitļi var būt vairāki: gan dzimšanas datums, gan dzīves ceļa skaitlis. Ja dzimšanas datums ir divciparu skaitlis, tad šajā gadījumā izmanto to, neturpinot saskaitīt līdz viencipara skaitlim. Tas attiecas arī uz dzīves ceļa skaitli, ja to izvēlas par veiksmes skaitli - izmanto summā radušos divciparu skaitli.

Individuālie gadi

Numerologi iesaka pirkšanas un pārdošanas darījumus veikt 4. un 9. individuālajā gadā (saskaita visus ciparus dzimšanas datumā, mēnesī un konkrētajā gadā, reducē līdz viencipara skaitlim). 9. gadā visi iesāktie darbi ir jāpabeidz un cilvēks tiek atalgots, tātad 9. gadā var pārdot īpašumu par tādu summu, kādu vēlaties jūs.

Četrinieks savukārt veido pamatu, tāpēc 4. individuālais gads ir labs laiks īpašuma iegādei. Ja vēlaties no darījuma izspiest maksimālu labumu, tad līguma slēgšanu organizējiet sava 4. individuālā gada 4. individuālajā mēnesī un 4. individuālajā dienā pulksten 4. Vai arī attiecīgi 9. gadā, 9. mēnesī un tā tālāk.

Čika laiks un cilpas

Bet vēl jau ir ne mazums citu nosacījumu, ja tiešām izlemsiet visus jautājumus prasīt zvaigznēm vai skaitļiem.

Lai ko teiktu par čika laiku un tā ietekmi, «Praktiskā Astroloģija» piedāvā Kristapa Baņķa pieredzi. Viņš kopā ar uzņēmumu datu bāzes «Lursoft» darbiniekiem izanalizēja, cik bieži bankrotējuši uzņēmumi, kas dibināti čika laikā. Konstatēts, ka tad firmas likvidētas par 35 līdz 60 procentiem biežāk nekā tās, kas darbību uzsākušas labvēlīgos datumos. Čika laikā neiesaka sākt nopietnus darbus.

Kristaps Baņķis stāsta: «Raugoties no Zemes, planētas pārvietodamās «met cilpas». Retrogrādo cilpu laikā notiek planētas ietekmes pārlikšana no redzamas darbības un «kustības uz priekšu» uz planētai atbilstošu procesu bremzēšanu, resursu pārdali, pārskatīšanu, atgriešanos pie iepriekšējām iestrādēm, pie atkārtojuma. Ilgstoši sadarbojoties ar uzņēmējiem, izpētīts, ka tieši cilpu pārzināšana ļauj sekmīgāk vadīt biznesu un gūt peļņu, kamēr citi cīnās ar to pašu cilpu radītajiem šķēršļiem. Esmu aprakstījis metodes, kā uzņēmējiem praktiski noderīgi nodarboties ar laika plānošanu, ņemot talkā astroloģijas un numeroloģijas izstrādes.»

Biznesa numerologs norāda, ka planētu cilpu laikā jaunu uzņēmumu dibinātājiem vai jaunu sistēmu ieviesējiem būs jāsaskaras ar grūtībām visā turpmākajā uzņēmuma mūžā. Izeja ir dibināt tikai tādus uzņēmumus, kuros paredzētas strukturālas vai statusa maiņas. Jāparedz, ka būs lielāki bankrota draudi, lēnāka attīstība un būtiski iekšēji šķēršļi. Labākā laikā dibināti uzņēmumi apsteigs «sacilpotos». Īsos un uz naudu strukturētos mērķus šajā laikā dibinātajiem nebūs pa spēkam īstenot, īpašniekam būs grūti atbrīvoties no uzņēmuma. Tiks apdraudēti tālejoši plāni, to izstrāde, virzība, vārdu sakot, viss bremzējas.

Uzņēmums ir personība

Uzņēmums tiek reģistrēts Uzņēmumu reģistrā, un astroloģiju zinošie cenšas iesniegt papīrus tā, lai ietrāpītu reģistrācijai labvēlīgā dienā un laikā. Bet ir vēl kāds knifs. Uzņēmuma un tā īpašnieka attiecības. Uzņēmums arī jāuztver kā personība, jo tam tāpat kā cilvēkam ir dzimšanas diena, vārds un uzvārds, tikai citā veidā. Var gadīties, ka uzņēmums un tā vadītājs dzīvo nesaderīgu dzīvi.

Uzņēmuma dzīvē svarīgs ir arī nosaukums, darbības nozare un vieta, kur biznesu plānots izvērst - Latvijā vai ārvalstīs, kurā ielā un kādā namā. Nosaukums, piemēram, var pavisam miermīlīgu un necilu darbnīciņu padarīt par nepamatoti lecīgu iestādi. Pat ja tas, ko tagad rakstu, ir pārspīlējums, tad dzīvē notiek ne tādi vien brīnumi.

Vēl jau pastāv adrese, kur uzņēmums reģistrēts un kur reāli darbojas, tāpat kā cilvēkam ir deklarētā un faktiskā dzīvesvieta. Pirms doties pie astrologa vai numerologa, topošais uzņēmējs var izstaigāt noskatīto rajonu un paskatīties, kāda profila uzņēmumi tur strādā vai cik bieži tiek aizvērti. Piemēram, Rīgā, Brīvības ielā, ir kāds kvartāls, kur viens otram līdzās iekārtojušies spuldžu un lampu veikali. Nebūt ne lētas lietas, dažs skatlogā izstādīts apgaismes ķermenis aplūkojams mēnešiem ilgi. Bet neviens veikals vairāku gadu laikā nav aizvērts. Toties ir biznesa kvartāliņi, kuros veikaliņi veras ciet cits pēc cita, un jauni īrnieki mēģina spītīgi apdzīvot telpas, lai gan priekšgājēju pieredze ir bēdīga. Iespējams, nav īstais bizness…

Pieredzes stāsts

Jana, bankas kliente:

- Mana konta skaitlis ir 8. Vienmēr priecājos, ka tas ir labs, naudīgs, tomēr ir bijušas situācijas, kad kontā guļ apaļa nulle. Ne ilgu laiku, jo izdomāju, kā nopelnīt, taču es drīzāk teiktu, ka mans konts atgādina smagi piekrautu kuģi - tas lēnām stūrē ar uzkrāto naudu un tad - žvikt! - kuļas tukšā un sāk mētāties pa viļņiem, un vajadzīgs ellīgs darbs, lai to atkal piepildītu. Bet tas tāpēc, ka neprotu organizēt naudas plūsmu, man nagi niez to likt lietā. Es rēķinu ilgtermiņā - pēc trim mēnešiem saņemšu tādu naudas daļu, vēl pēc mēneša man ieskaitīs attaisnoto izdevumu daļu.

Joka pēc pārbaudīju savas bankas kartes numuru un saķēru galvu - 3! Tāpēc jau man visu mūžu šķiet, ka nauda ir nenovēršams ļaunums, no kā nekavējoties jātiek vaļā. Nē, naudas dievam acīs nespļauju - man tiešām uzsmaida veiksme, un bez naudas neesmu.