Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas jādara, lai pelnītu vairāk?

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Finanšu tēma līdztekus citām ir gana svarīga katra cilvēka dzīvē. Kāds kļūst par veiksmīgu uzņēmēju, pat miljonāru, kāds smagi strādā, lai savilktu galus. Taču, ja arī situācija nav no tām labākajām, gandrīz vienmēr ir iespējas kaut ko mainīt, lai kļūtu labāk.

Praktiķi un tērētāji

Astroloģijas pamatos daudz kas tiek skaidrots ar astroloģisko stihiju (Uguns, Zeme, Gaiss, Ūdens) ietekmi. Pēc šī dalījuma lielākie praktiķi ir Zemes stihijas zodiaka zīmju pārstāvji - Vērši, Jaunavas, Mežāži. Viņiem svarīga materiālā stabilitāte, un viņi darīs visu, lai nopelnītu. Mēdz teikt, ka katram Vērsītim vajag savu naudas podiņu. Un interesanti, ka pēc tā dēvētās Saules zīmes ne viens vien baņķieris ir Vērsis. Tiesa, Vēršiem arī tīk baudīt dzīvi, tāpēc viņi var iztērēties par labu vīnu, smalku sieru vai personīgo komfortu, izbaudot godam nopelnīto. Arī Jaunavas dažkārt nevarēs palikt vienaldzīgas modes brendu priekšā. Pie praktiķiem zināmā mērā var pieskaitīt arī Ūdens stihijas pārstāvjus Vēžus, kas tērēs naudu pārsvarā mājoklim un ģimenei, kā arī Skorpionus, kuru izdevumi būs pārdomāti un racionāli. Ko savukārt nevarētu teikt par Zivīm. Viņas ar naudu rīkojas ne visai racionāli - labprāt iegādājas ko skaistu, bet ne īpaši vajadzīgu, vai tērējas dāvaniņām saviem mīļajiem. Attiecībā uz tēriņiem diezgan impulsīvi var būt Uguns stihijas cilvēki - Auni, Lauvas, Strēlnieki. Pirmie un pēdējie var iegādāties kaut ko mirkļa iespaidā, bet Lauvas - lai spīdētu, parādītu savu vērienu, dāsnumu un plašo sirdi. Tēriņos ne visai apdomīgi ir arī Gaisa stihijas cilvēki - Dvīņi, Svari, Ūdensvīri. Kaut kas iepatīkas - nopērku.

Protams, viss nav tik vienkārši, jo jāskata cilvēka individuālā astroloģiskā karte kopumā. Attiecībā uz naudu iespējamas vēl daudzas un dažādas kombinācijas. Taču, lai būtu ko tērēt, ir jānopelna.

Algots darbs vai bizness?

Katram cilvēkam viņa horoskopā ir ielikts kods, kas dzīvē dots attiecībā uz darbu, biznesu, peļņu. Viens var strādāt algotu darbu kā darba ņēmējs un labi nopelnīt, citam peļņa nepārprotami saistās ar karjeras izaugsmi, bet citam derīgs privāts bizness. (Katram savā juridiskajā statusā.) Viens sekmīgi tiks galā ar lielu firmu, rūpniecisku ražotni vai veikalu tīklu, citam derēs vidējs uzņēmums, vēl kādam kaut kas pavisam neliels vai darbošanās brīvā režīmā, piemēram, pašnodarbinātā statusā. Arī šīs tēmas iespējams analizēt pēc piederības kādai konkrētai Saules zīmei. Tas gan nebūs īsti precīzi, taču interesanti. Un diezgan precīzi sakrīt ar iepriekš minētajiem stihiju raksturojumiem. Piemēram, Facebook izveidotājs Marks Cukerbergs ir dzimis Vērša zīmē, tāpat kā IKEA izveidotājs, miljardieris Ingvars Kamprads, miljardieris un filantrops Bils Geitss ir Skorpions, tāpat kā Krievijas uzņēmējs Romāns Abramovičs, angļu biznesa magnāts Ričards Brensons ir Vēzis, bet franču miljardiere, L'Oreal izveidotāja Liliāna Betenkūra ir Svari. (Cilvēkiem ar spēcīgu šīs zodiaka zīmes ietekmi bieži iesaka saistīties ar modes un skaistumkopšanas jomām.)

Kaut ko mainīt nekad nav par vēlu

Nereti cilvēki pie astrologiem vēršas ar jautājumu - kāpēc man neveicas ar finansēm? Nauda nāk grūti, ar pūlēm, pēc tam burtiski izkūst rokās. Ko darīt? Tad ir nopietni jāizvērtē līdzšinējā darbošanās - vai cilvēks strādā sev piemērotā nozarē, vai piemērotā uzņēmumā. Varbūt labākas peļņas kombinācijas ir uz privātu darbošanos, varbūt jāveido sava firma.

Turklāt jāteic, ka kaut ko mainīt nekad nav par vēlu, manā praksē ir gadījumi, kad cilvēki nomaina nozari vai izveido privātu biznesu gan 30, gan 40, gan 50, gan 60 gadu vecumā. Ir bijuši arī gadījumi, kad cilvēks, aizejot pensijā, uzsāk kādu savu lietu un labi papildina ienākumus.