Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 20.jūlijam

© http://images.medicaldaily.com

HOROSKOPI 14.–20.07.2017.

AUNS

Darbā pārāk nepārpūlies, jo var sanākt tā, ka esi ieguldījis daudz enerģijas, bet rezultāts minimāls. Šī iemesla dēļ vairāk pievērsies sev un ģimenei. Labs brīdis izbraucieniem un ekskursijām. Labprāt saimniekosi mājās, veiksi dažādus pārkārtojumus un vēlēsies iedibināt savu kārtību. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos un simpātijas.

VĒRSIS

Mērķē augstāk, parādi savas spējas, veido lietišķus kontaktus, meklē jaunas peļņas iespējas. Tajā pašā laikā ar naudu jārīkojas apdomīgi, jo var rasties vēlme iztērēties vairāk nekā vajag, it īpaši par skaistām lietām. Pārāk neļaujies atlaižu laika vilinājumam. Brīvajā laikā apmeklē klubus, ballītes un satiecies ar draugiem. Tomēr - bohēmu ar mēru. Kas par daudz, tas par skādi.

DVĪŅI

Uz cilvēkiem atstāsi patīkamu iespaidu, un tas atvērs daudzas durvis. Ar tevi labprāt komunicēs, tomēr izvēlies, ar ko kontaktēties, un apdomā - kāpēc tas vai cits cilvēks pēkšņi vēlas kļūt par draugu. Svarīgās lietās jāpaļaujas pašam uz sevi. Piemērots laiks mācībām, kursu apmeklējumam, komandējumam vai izzinošam braucienam. Attiecībās garīgā izpratne.

VĒZIS

Šis ir aktīvas darbības laiks, būsi noskaņots enerģiski un daudz arī panāksi. Tomēr paļaujies uz sajūtām - kad jādodas uz priekšu un kad jāpiebremzē. Ceļš uz panākumiem nebūs mierīgs. Steigā slēgtās vienošanās vai dotie solījumi var sagādāt problēmas. Brīvo laiku pavadi ar savējiem, apdariet kopā mājas darbus, sarīkojiet brīvdienu ballīti. Nelielas pārdomas par sirdslietām.

LAUVA

Darbā iespējamas spriedzes situācijas, ko vajadzētu uztvert mierīgi, necenšoties par varītēm pierādīt savu taisnību. Kā zināms, gudrākais piekāpjas. Prāts un intelekts augstā līmenī, viegli uztversi informāciju, un šis ir piemērots brīdis iemācīties kaut ko jaunu. Privātajā dzīvē kaut kas varbūt nenotiks pēc tava prāta, bet padomā, kā izdaiļot ikdienu ar aizraujošu pasākumu.

JAUNAVA

Dienas traucas kā vāveres ritenī, jo jāpaspēj izskriet starp darba un mājas pienākumiem. Vairāk gan vajadzētu piedāvāties pēdējiem. Iespējams, kādam no savējiem nepieciešams padoms vai atbalsts, brīvdienās jāapciemo tālāki radi. Jābūt uzmanīgam ar naudu, neplāno dārgus pirkumus un pārāk nelutini savus mīļos. Sirdslietās vētrainas kaislības, kas dzīvi griež virpulī.

SVARI

Ja darbā strādāsi ar iedvesmu un meklēsi netradicionālus risinājumus, var pavērties labas karjeras iespējas. Ieklausies draugos un kolēģos, jo viņu padoms var izrādīties ļoti noderīgs. Savukārt, ja uzskatīsi savi par visgudrāko, iespējama pārrēķināšanās. Privātajā dzīvē jāuzmanās no strīdiem, bet brīvajiem ļaudīm sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

SKORPIONS

Būsi labā formā, spēsi uz visu paskatīties kā labs stratēģis, un loģika būs tava stiprā puse. Finanšu jomā gan esi uzmanīgs, nav sekmīgs laiks kredītiem un ieguldījumiem. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas. Gaisā vasaras smarža, un tā gribas baudīt dzīvi. Ja tev ir otrā pusīte, aizbrauciet atpūtā uz kādu klusu, skaistu dabas nostūrīti. Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Darbā sekmīgi nokārtosi lietišķos jautājumus un finanšu lietas. Tikai nedrīkst iesaistīties riskantos darījumos. Attiecībā uz peļņu šoreiz - labāk mazāk un vēlāk nekā vairāk un uzreiz. Ļoti svarīga būs arī attiecību un ģimenes tēma - pāriem jāgādā par saticību, bet brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no sirdslietu avantūrām. Raibi, vieglprātīgi piedzīvojumi labumu nedos.

MEŽĀZIS

Ir jātiek skaidrībā, ko vēlies un kurp virzies - mazliet nestabilas iekšējās sajūtas un vēlme kaut ko darīt citādi nekā līdz šim. Derētu paņemt atvaļinājumu un doties nelielā ceļojumā izvēdināt galvu. Darbā vai biznesā jāsargās no pārrēķināšanās, pirms kaut ko uzsākt, iedziļinies un domā ilgtermiņā. Attiecībā uz saviem plāniem uzklausi mīļotā cilvēka viedokli.

ŪDENSVĪRS

Apmeklē kursus vai uzklausi pieredzējušāko kolēģu ieteikumus, darbā tas noderēs. Kauns nav nezināt, bet gan - negribēt zināt. It īpaši uzmanīgs esi, ja darīšana ar juridiskiem jautājumiem. Diezgan svarīga būs privātā dzīve. Var nākties kaut ko risināt attiecību jomā. Izrunājies ar mīļoto cilvēku, ja kas sakrājies uz sirds, bet neapspried privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas.

ZIVIS

Ieklausies intuīcijā, tomēr labāk, lai runā prāta apsvērumi. Iespējama maldīšanās vai aplama situāciju izpratne. Saņemto informāciju pārbaudi divreiz. Profesionālajā jomā var pavērties jauni izaicinājumi. Tikai esi precīzs naudas lietās - norunas jānoformē juridiski korektos līgumos. Privātajā dzīvē - attiecību nostiprināšanas laiks. Esi pēc iespējas vairāk kopā ar mīļoto.